סופשבוע רגוע../images/Emo42.gif
יעל אני ממש שמחה שפתחת שרשור סופש!
מזל טוב
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי כל השבוע בת"א! נפגשתי עם יעל והיה לי ממש כיף, הרצנו צחוקים ודיברנו ובאמת היה מגניב. [יעל אני מקווה שגם לך]
. הייתי אצל בן דוד שלי והילדים שלו כאלה חמודים! קניתי גם מתנה לאחותי ודברים לעצמי. אתמול הייתי בפאב עם חברות, היה גדול, מרוב שהייתי עייפה [ירדתי שם מהאוטובוס בחזרה מת"א] אז מספיק ששתיתי טיפה אלכוהול והייתי מבסוטה. משהו רע שקרה השבוע: משהו אצלי
אבל בלי זה לא היה שומדבר כזה
ציטוט השבוע: "פי פי פי פי פי פי אוך..." [הבן של בן דוד שלי בטוח שהוא יודע את המילים של פיל פילון אז הוא שר עם אמא שלי ועוצם עיניים כדי להתרכז. גאון!
] משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא [אהבתי!]: יומולדת של סבתא שלי, ביום שישי אני מדרימה למשפחתי היקרה שלא ראיתי מלאנטלה זמן ואני מתגעגעת.
משהו חדש שלמדתי השבוע [גם אהבתי!]: בעיקר שמות
השם משפחה של יעל, את השם האמיתי של איציק חחח. שאני נהנית מאוד מבית ריק עם כלבה חמודה וטלויזיה, מסתבר שאין לי דרישות גבוהות מידי
סרט השבוע: "בקול גדול" עם הילארי דאף. לא יודעת למה, באמת שלא, אבל בכיתי בסוף
. אה וגם אייס ונטורה, גאון עולם ג'ים קארי
פרק בסדרה של השבוע: ראיתי מלאאאא. בעיקר סמולוויל הפרקים האחרונים של העונה הרביעית, חברים, סימפסון, סאות'פארק, בקיצור היה שווה לראות הוט שבוע [אבל התגעגעתי ליס..
] פרק בסקראבס: הפרק האחרון של העונה הרביעית, ראיתי אותו בפעם הראשונה כי רציתי לשמור לי שיהיה לי מעניין. פרק חזק. שיר השבוע: Gavin Degraw- follow through
תמונת השבוע: אוקיי זה היה אחד הדברים החזקים שקרו לי השבוע. כשבאתי לאסוף את חברותיי מהתחנה המרכזית ירדנו בחזור בתחנה הלא נכונה והלכנו קצת ברגל, בדרך ראיתי את השלט של הגן הזה. ונקרעתי מצחוק, זה ממש ליד הבית של בת דודה שלי. גורל או לא גורל?
שבת שלום אנשים טובים, תעשו חיים, תנוחו ושמרו על עצמכם