קבלת שבת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאוו איך שכחתי!

Mika - Love Today איזה שיר חמוד!! ^^

creepy creep

New member
תתחדשי על הדיסק!

וואי אני חייבת להגיע לירושלים כמה שיותר מהר. לא התחדשתי בדיסק מאז תחילת השנה): בהצלחה בטסט!:) השירים של גרין דיי ממש טובים...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifירושלים../images/Emo47.gif

איפה את גרה?!
ות'אמת שאני יותר אוהבת את השירים הקופצניים של גרין דיי למשל - Minority
אבל לשירים האלה יש הפקה ועיבוד פשוט מצויינים.

creepy creep

New member
בקריות...

זאת נסיעה של 3 שעות בערך, אבל לא נורא... אני לא מכירה הרבה שירים של גרין דיי חוץ מכל השירים באמריקן אידיוט ועוד כמה ממש מוכרים,וזה די מוזר חחח, כי בדר"כ אני קונה דיסק של אמן שאני כבר מכירה וממש אוהבת... אבל עדיין הדיסק מעולהlמאוהבl

steelwater

New member
בהצלחה בטסט!

איזה טסט זה? תהני בהולנד. יש לי את Nine Lives ועוד כמה דיסקים שלהם. אני אל זוכרת אם אהבתי אותו או לא אבל נראה לי שכן. הם להקה ענקית. מה זאתא ומרת צריך להוריד את מאט? ומאט זה מת'יו פרי? ראיתי איזה 2-3 פרקים ואהבתי אבל לא יצא לי לראות עוד.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטסט ראשון..

כדאי שתחזרי לניין לייבס כי הוא בהחלט דיסק מעולה ומגוון! כן, מאט זה מת'יו פרי. והסדרה אכן אחלה סדרה ואפילו גאונית אם אפשר לומר. בפרק השבוע לא היה את מת'יו וגם לא את זה שמשחק בבית הלבן (דני טריפ בסדרה
) והפרק היה פשוט מעולה, לא נסחב מדיי ולא קוצ'י מוצ'י מדיי. ממצליצה לך לראות גם את הסדרה ובמיוחד את הפרק שהיה השבוע (לא ממש זוכרת איזה מספר ^^)

jess r

New member
הולנד!

כל כך יפה שם... תתחדשי על הדיסק ושתהיה לך טיסה נעימה (;

hodown

New member
נו... התגעגעתם?

חזרתי! אז מה העניינים? הפסדתי משהו מעניין? בואו נגיד שעבר שבוע, טוב?! משהו טוב שקרה השבוע: אילת. אחלה. בננות. כיף. בריכה. ים. פלאפון חדש. "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" ועוד רבים וטובים. משהו רע שקרה השבוע: אממ לא הרבה רע. נשרפתי קצת. :) ציטוט השבוע: אממ: "חיה את ממש חיה". מקורי [-לא]. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: קורס פסיכומטרי חדש ומחודש. התרגשות. בלאגנים [לא לצחוק עליי]. משהו חדש שלמדתי השבוע: צריך להפסיק לחיות בעבר! הנסיעה הזאת פתחה לי את העינים אני אומרת לכם. סרט השבוע: שרק 3! נחמד מאוד. קליל ומצחיק. פרק בסדרה של השבוע: ראיתי במלון טלוויזיה- חברים ב-12 בלילה. זה גם משהו. פרק בסקראבס: לא היה לי זמן [הו הבושה!]. שיר השבוע: running through the monsoon - tokyo hotel. אין לי כח לבדוק שגיעים קתיביים. תמונת השבוע: התמונה גדולה מדי חבל.

creepy creep

New member
חיה! ../images/Emo140.gif

הבאת לי תירס?
תתחדשי על הפלא'! אני שמחה שנהנית:)

hodown

New member
חח עדין נשאר לי במקפיא מפעם שעברה!

תודה תודה
הכל בקרוב אצלך!

Roncha87

New member
או חיה! מן משחק מילים שכזה! ../images/Emo3.gif

ברור שהתגעגעתי! שמחה שנהנית באילת! בהצלחה בפסיכומטרי החדש והמחודש
שבוע טוב!

hodown

New member
רוחל'ה- יו סקשואל גירל!

תודה תודה :) גם אני התגעגעתי מותק!

steelwater

New member
ברוכה השבה!

אני שמחה שנהינת באילת ושהיה לך שבוע טוב! תתחדשי על הפלאפון. בהצלחה בפסיכומטרי. נראה לי שבלי קשר לטעויות כתיב, לשיר קוראים רק Monsoon ולא כל השם הארוך שכתבת חחח. אבל יכול להיות שגם אני טועה. בכל מקרה, לא ממש אהבתי אותו. אבל אהבתי שיר אחר שלהם בשם Forgotten Children.

hodown

New member
תודה ../images/Emo6.gif

תודה! תודה! תודה! ואני דפנטלי ויל לוק אין טו איט. בכל מקרה, כיף לחזור :)

mikmik000

New member
אוו הרחבתי את קהל המעריצים של טוקיו הוטל. P:

גם מונסון וגם פורגטן צ'ילדרן שירים ממש מעולים. 3> השירים האהובים עלי שלהם.

alkai

New member
שלום-שלום...

בטח התגעגענו. שמח שהיה כיף, ותתחדשי על הפלא'. :}

hodown

New member
הו תודה רבה!

נוקיה N73 תקנאו או תקנו לא משנה, בכל מקרה לא אכפת לי.

Angelus

New member
ברוכה חזרה לארץ

הרבה זמן לא הייתי באילת. כדאי לבקר? אני חייב לקפוץ קודם לטבריה, אני חייב לרון ביקור. איך היה בכללי? מלבד ל"כיף"?

hodown

New member
תשמע, אני לא אגיד לך שהיה הכל כיף

כי בעיקרון את אילת אפשר לעבור על כל כולה ביום. הקטע הוא שאתה מכיר אנשים חדשים, חמודים. מנקים אחרייך ואתה צריך רק לשים שלט שינקו אחרייך. הכל היה טוב, רק היה חסר זמן להמשיך להכיר אנשים יו נואו. אישית חזרתי לעיר ואני מרגישה את הלחות הבלתי נסבלת אני מעדיפה להתבשל ב-44 מעלות ללא לחות. נחתי ולךצערי חזרתי ל-6 שעות של חשיבה פסיכומטרית מאומצת. א אני חייבת להיות קצת אובייקטיבית. טוב חיה, די חרשת! ד"ש לרון, בעצם אני אמסור לה! רון- ד"ש.

למעלה