קבלת שבת

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: בן דוד הגיע מארה"ב, שלא ראיתי יותר מ-12 שנים, יום חופש, גיליתי ששתי דגים שלי שוב בהריון מתקדם [משמע - השרצה בשבוע-שבועיים הקרובים, בע"ה], ביקרתי את סבא וסבתא שלי. לפעמים שוכחים שצריך לעשות את זה בתדירות ממש גבוהה. ציטוט השבוע: "יפי קאי-אי, מאדה-פאקר" משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: סוף השבוע
משהו חדש שלמדתי השבוע: הכיסאות בסינימה נוחים מדי סרט השבוע: מת לחיות 4, למרות שישנתי ברובו. פרק בסדרה של השבוע: קייל איקס וואי 4 פרק בסקראבס: לא יצא לי.
שיר השבוע: Fountains Of Wayne - Stacy's Mom, והאמא בקליפ שווה באמת תמונת השבוע: בקרוב הסרט

Ch3nf3l

New member
ש(לום)בת

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, אתמול הייתה המסיבת סיום, והשתתפתי. הלך טוב. חוץ מהפאדיחות שהיו לי גם בתור עוזר במה. ואחרי זה מסיבה בלכת שהייתה בסדר (פעם ראשונה שלי במסיבה נורמלית חח) - אמ, חדשות טובות מההיא.. :) (למרות שהיא עדיין פאקינג תקועה בארה"ב) משהו רע שקרה השבוע: - לא ממש רע, אבל ביום ראשון עבדתי 10 שעות חח.. קצת קרעתי ת'תחת. - מסיבה גדולה שתכננתי עם חברים בוטלה. - חזרות לטקס סיום.. חחח זה היה מטריד. ציטוט השבוע: לא יודע.. כל מיני שטויות מהטקס סיום. יש גם מוטו שהיה בחזרות שבוע שעבר, "יש לי בית!". מישהי צעקה את זה כי התעכבנו בחזרות יותר מדי. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: אמ, יום שבת נשף. יום שני יש לחברים בגרות בפיזיקה וזאת האחרונה שלהם אז אולי נחגוג. אה, וגם הופעה של להקה של חברים שלי. משהו חדש שלמדתי השבוע: כשמקבלים ספר מחזור מגלים המון אנשים חדשים בשכבה. ברצינות. סרט השבוע: לא רואה סרטים. טקס נחשב? פרק בסדרה של השבוע: וואו. Conversations With Dead People בעונה 7 של באפי. אחד הפרקים הכי מעולים שאי פעם ראיתי. וגם באנג'ל, Spin The Bottle ו-Apocalypse, Nowish אחלה פרקים. ועוד כמה של פאמילי גאי חחח פרק בסקראבס: לא ראיתי. שיר השבוע: Alexi Murdoch - Orange Sky Finley Quaye & William Orbit - Dice The Weepies - Take It From Me אני מת על השיר הזה Katie Melua - Nine Million Bicycles Jason Mraz - Life is Wonderful Jason Mraz - Wordplay Jason Mraz - Mr. Curiosity מדהים Jason Mraz - Plane הרבה זמן רציתי לשמוע אותו ולא היה לי כוח להוריד אלבום חחח

steelwater

New member
שתחזור במהרה!

אבל גם שתהנה. אני שמהח שהיה טבו בטקם סיום.

Lironush1

New member
סופש נעים!!!

משהו טוב שקרה השבוע: התחיל סקראבס ברצועה יומית!!!! משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בטסט המיליון שלי (קצת פחות, אבל עדיין די גבוה) ציטוט השבוע: עדיף לשתוק ולהראות טיפש מאשר לדבר ולהכויח את זה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים אנגלית באופן רשמי... משהו חדש שלמדתי השבוע: שאני יכולה לעשות הרבה דברים במקביל סרט השבוע: הטיסה.. עכשיו ראיתי ביס פרק בסדרה של השבוע: התחלתי לראות "מסכים", וזה די נחמד.. פרק בסקאבס: הפרק הראשון!!! פרק גדול :):) שיר השבוע: מיארד טועים- אביב גפן סופש נחמד לכולם!!!

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: ווימבלדון מעביר ת'זמן יופי. משהו רע שקרה השבוע: אחותי קיבלה מכת שמש, לא נעים בכלל. אני נקעתי את האצבע, וקיבלתי מכה חזקה ברגל. נהדר. ציטוט השבוע: שיחת נפש עם בת דודתי בת ה-9, ייצרה הרבה ציטוטים מוזרים. איכשהו יצא שאכלתי איתה צהריים לבד, כי אחותי נרדמה(זוכרים שהיא קיבלה מכת שמש?). אז דיברנו על זה שהיא קיבלה הצטיינות יתרה והופיעה בעיתון ואני החמאתי לה, ואז היא סיפרה על השלב השני של המבחן למחוננים ופתאום נכנסה לעצבים. "למה שואלים אותי מי המציא את הפסנתר? מאיפה לי? מה אני חנונה?"
משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: סקרן קצת לגבי הציונים. אבל לא מטריד אותי כמו פעם, או שכן. משהו חדש שלמדתי השבוע: לא להסתובב עם כפכף שנקרע קצת, כי הוא עלול להיקרע לגמרי ואתה תיפול באמצע הלילה - באמצע המסדרון. סרט השבוע: The Shooter. סרט חדש ונחמד. פרק בסדרה של השבוע: הפמליה 403. ארי גולד הוא אחד השנונים. פרק בסקראבס: - שיר השבוע: Ditty Dum Ditty Doo - nate dogg Hip-Hop Police - Chamillionaire Myself - Kara's Flowers קשר בין הסגנונות של השירים הוא מקרי בהחלט. תמונת השבוע: מישהו שלח לי, משעשע>>>

steelwater

New member
חחחחחח תמונה ענקית!

סורי על מכות השמש/ והנקיעות והמכות למינהם. גם לי נקרא היום הכפכף.
זה ממש לא כיף. באמצע התחנ"ז בת"א וזה היה ממש מגעיל! חחח.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif תמונה מצחיקה!

איזה בת דודה מגניבה יאללה
מצטערת על הרגל וכל הבאסה
שיהיה לך שבוע טוב!

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי היום בים והיה ממש כיף והשתזפתי.
נפגשתי עם רון והיה ממש כיף!
ביום שבת חברה שלי באה אלי במכפ"ס ויצאנו עם חברים שלי והיה אחד הערבים הכפיים הומצחיקים. היינו משוגעים לגמרי. סקראבס חזרו לשידורים יומייים. זכיתי בדיסק של "הצילו את דרפור" מרדיו ת"א! היה שבוע די טוב. משהו רע שקרה השבוע: היה ממש כיך ביום שבת, אבל השתכרתי ממש והרגשתי אחרי זה חחח.
חזרתי הביתה והכל התסובב והקאתי חחח. יום אחרי זה היה לי האנג אובר רציני. בעיקר כאבה לי הבטן ממש, בווואה
. ציטוט השבוע: דיברנו על זה שלידיד שלי יש בעיות גב בגלל הצבא אבל שהז השתפר והוא אמר כזה "מצבי דווקא יותר טוב מהרבה אנשים אחרים, תראי אותי עכשיו". כשהוא אמר את זה זה בדיוק היה אחרי שהוא מתח שריר או משהו באותו יום הוא צלע כמו מטורף חחח. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא:אני יכולה להגיד לך שאני לא מחכה למשמרות שלי בראשון ובשני שאמורה להיות בהן הרבה עבודה ולשבת שאני סוגרת. חברה שלי כנראה מגיע לארץ שבוע הבא. היא עברה ללוס אנג'לס באיזה כיתה ט' ופעם אחרונה שראיתי אותה היתה בקיץ שלפני הש"ש כשביקרתי אותה לוס אנג'לס. עכשיו היא באה לחודש לארץ וזה ענק!!! גם חברים של ההורים שלי מאנגליה באים לביקור בארץ שבוע הבא. יש להם בת שסיימה לו מזמן לימודי רפואה וזה אחד הדבירם המגניבים, ויש להם גם בן ממש חתיך חחח. משהו חדש שלמדתי השבוע: לי ולרון הייתה שיחה על דת ולדמתי כל מיני שלא ידעתי. אני לא ממש זוכרת עכשיו חחח. סרט השבוע: הסודות. סרט חמוד, די טוב. השחקנית ששיחקה את החברה של אניה בוקשטיין הייתה ממש טובה. פרק בסדרה של השבוע: הרבה סמולוויל! סמולוויל אימפריה. סדרה גדולה. היא לפעמים כל-כך מטומתמת עם הסיפורים המפגרים והלא קשורים שלה. מילא סופרמן, אלב כל המכשפות וגילגולי נשמות האלו, אבל עדיין ממש כיף לראות אותה. אני גם ממש לראות את קלארק ולקס מסתובבים אחד סביב השני. המתח המיני בניהם עצום! הם כל-כך צריכים להיות ביחד. האוס, גאוני כמו תמיד. בלאק אדר. זו סדהר ממש ישנה עם רואן אטקינסון. קראתי כתבה לא מזמן על זה זו אחת הסדרות האהובות על הבריטים בכל הזמנים, וזכרתי שהיא הייתה פעם בטלוויזיה ולא הבנתי ממנה כלום, אז התחלתי להוריד אותה. נחמד. פרק בסקראבס: הפרק הראשון, לא ראיתי הכל כי הייתה בצבא, אבל אני כבר יודעת מזמן שזה פרק ענק. שיר השבוע: Copeland - I'm A Sucker For A Good Word. לא יודעת, התחלתי לשמוע אותם רק השבוע ושמעתי את השירים שלהם רק כמה פעמיים אבל כבר ממש התאהבתי והתלהבתי מהם! הם תפסו ממש על ההתחלה והם נשמעים מעולה. Snow Patrol and Martha Wainwright - Set The Fire To The Third Bar Snow Patrol - Signal Fire כמעט כל דבר שהלהקה הזאת עושה יוצא זהב. על השיר עם מרתה ווינרייט שמעתי פה הרבה אז סוף סוף הורדתי אותו וממש אהבתי אותו. אגבף מרתה ווינרייט היא גם ממש טובה. את השיר השני לא הכי אהבתי בהתחלה, יש לו סאונד קצת מעצבן, אבל עכיוש אני ממש אוהבת אותו. שיר טוב. הוא תקוע לי כל היום בראש. "In the confusion and the aftermath, You are my signal fire" Paolo Nutini – These Streets. פאלו נוטיני הגבר שבהתחלה לא אהבתי אותו כל-כך, אבל נתתי לו עוד צ'אנסים והורדתי את הדסיק שלו השבוע והוא מעולה. התחילו להשמיע את השיר הז ברדיו וזה ליגה. U2 - Instent Karma (John Lenon cover) תמונת השבוע: יואן מקגרגור. היפה באדם(ביחד עם זאק בראף...).

mikmik000

New member
Snow Patrol ../images/Emo99.gif

והרגת אותי עם המתח המיני בין לקס לקלארק
חחחח

limors2

Well-known member
מה יש לך עם הרצון להפוך מערכות יחסים גבריות

למיניות?
ג'יידי ופרי, עכשיו לקס וקלארק?

steelwater

New member
זה לא בכוונה...

אני אל מחפשת את זה בכוח, טוב, לא נראה לי לפחות חחח! אבל באמת שיש מתח מיני עצום בין הדמויות האלו. אין מה לעושת, ככה הכותבים כתבו את הסדרה וככה הכימייה בין השחקנים. האמת שפעם ממש לא הייתי רואה את הדברים האלו. אבל אז פתחתי את העיניים לדברים קצת שונים חחח.

hodown

New member
הי! ג'יי די ופרי...

they were ment to be! אני עדיין מחזיקה אצבעות שהוא יעזוב את ג'ורדן ושיעבור לגור עם ג'יידי וג'יידי יאמץ את ג'יידי הקטנה וג'קיקוקס המגניב והירוק. הצילו.

steelwater

New member
הו, כן../images/Emo99.gif

זה רק אני או ששינו את הסדר של הסמיילים?
אני לגמרי בעד!
זה מצחיק שג'ידי יגדל את ג'ידי הבת חחח!

Roncha87

New member
לקס וקלארק? אממ

חחחחחח יש לך קטע עם הומואים אה? אני שמחה שנהנית! תהני עם החברים של ההורים, נשמע טוב בן בריטי חתיך

steelwater

New member
תודה!

כן ביותר, אני אצלם ואראה לך... קוראים לו ג'ונתן, ררר! אני סטרייטית, אבל אני מניחה שכן יש לי קטע עם הומואים חחח.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אחלה שיעורי נהיגה וקבעו לי טסט לשבוע הבא
אמנם אמא והאחים לא היו בבית במשך 3 ימים, אבל היה ממש כיף עם אבא לבד (בכל זאת נסענו לירושלים לאכול המבורגר משובח!) בנוסף, עוד מתנה ליומולדת הגיעה אליי ונחשו מה - דיסק!! עוד אחד של אירוסמית' - Nine Lives. אוחח דיסק ענק! משהו רע שקרה השבוע: בעבודה לפעמים קצת משגעים אותי אבל יהיה בסדר ציטוט השבוע: "באמת כל הכבוד לו" זזה שעובד איתי מגלה שמישו התחתן עם מישי רק בגלל האופי
משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: טסט והטיסה להולנד משהו חדש שלמדתי השבוע: רוורסים
סרט השבוע: שרק 3 (מעולה!!) פרק בסדרה של השבוע: סטודיו 60 השבוע היה פשוט מעולה. פרק פשוט קליל וכיפי, צריך להוריד את מאט ואת הקוצ'י מוצ'י של דני וג'ורדן!! פרק בסקראבס: לה לה לה שיר השבוע: Bon Jovi - Something For The Pain Alice Cooper - Poison Green Day - Letterbomb Green Day - Whatsername תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה