שבת שלום!
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי היום בים והיה ממש כיף והשתזפתי.
נפגשתי עם רון והיה ממש כיף!
ביום שבת חברה שלי באה אלי במכפ"ס ויצאנו עם חברים שלי והיה אחד הערבים הכפיים הומצחיקים. היינו משוגעים לגמרי. סקראבס חזרו לשידורים יומייים. זכיתי בדיסק של "הצילו את דרפור" מרדיו ת"א! היה שבוע די טוב.
משהו רע שקרה השבוע: היה ממש כיך ביום שבת, אבל השתכרתי ממש והרגשתי אחרי זה חחח.
חזרתי הביתה והכל התסובב והקאתי חחח. יום אחרי זה היה לי האנג אובר רציני. בעיקר כאבה לי הבטן ממש, בווואה
.
ציטוט השבוע: דיברנו על זה שלידיד שלי יש בעיות גב בגלל הצבא אבל שהז השתפר והוא אמר כזה "מצבי דווקא יותר טוב מהרבה אנשים אחרים, תראי אותי עכשיו". כשהוא אמר את זה זה בדיוק היה אחרי שהוא מתח שריר או משהו באותו יום הוא צלע כמו מטורף חחח.
משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא:אני יכולה להגיד לך שאני לא מחכה למשמרות שלי בראשון ובשני שאמורה להיות בהן הרבה עבודה ולשבת שאני סוגרת. חברה שלי כנראה מגיע לארץ שבוע הבא. היא עברה ללוס אנג'לס באיזה כיתה ט' ופעם אחרונה שראיתי אותה היתה בקיץ שלפני הש"ש כשביקרתי אותה לוס אנג'לס. עכשיו היא באה לחודש לארץ וזה ענק!!! גם חברים של ההורים שלי מאנגליה באים לביקור בארץ שבוע הבא. יש להם בת שסיימה לו מזמן לימודי רפואה וזה אחד הדבירם המגניבים, ויש להם גם בן ממש חתיך חחח.
משהו חדש שלמדתי השבוע: לי ולרון הייתה שיחה על דת ולדמתי כל מיני שלא ידעתי. אני לא ממש זוכרת עכשיו חחח.
סרט השבוע: הסודות. סרט חמוד, די טוב. השחקנית ששיחקה את החברה של אניה בוקשטיין הייתה ממש טובה.
פרק בסדרה של השבוע: הרבה סמולוויל! סמולוויל אימפריה. סדרה גדולה. היא לפעמים כל-כך מטומתמת עם הסיפורים המפגרים והלא קשורים שלה. מילא סופרמן, אלב כל המכשפות וגילגולי נשמות האלו, אבל עדיין ממש כיף לראות אותה. אני גם ממש לראות את קלארק ולקס מסתובבים אחד סביב השני. המתח המיני בניהם עצום! הם כל-כך צריכים להיות ביחד. האוס, גאוני כמו תמיד. בלאק אדר. זו סדהר ממש ישנה עם רואן אטקינסון. קראתי כתבה לא מזמן על זה זו אחת הסדרות האהובות על הבריטים בכל הזמנים, וזכרתי שהיא הייתה פעם בטלוויזיה ולא הבנתי ממנה כלום, אז התחלתי להוריד אותה. נחמד.
פרק בסקראבס: הפרק הראשון, לא ראיתי הכל כי הייתה בצבא, אבל אני כבר יודעת מזמן שזה פרק ענק.
שיר השבוע: Copeland - I'm A Sucker For A Good Word. לא יודעת, התחלתי לשמוע אותם רק השבוע ושמעתי את השירים שלהם רק כמה פעמיים אבל כבר ממש התאהבתי והתלהבתי מהם! הם תפסו ממש על ההתחלה והם נשמעים מעולה. Snow Patrol and Martha Wainwright - Set The Fire To The Third Bar Snow Patrol - Signal Fire כמעט כל דבר שהלהקה הזאת עושה יוצא זהב. על השיר עם מרתה ווינרייט שמעתי פה הרבה אז סוף סוף הורדתי אותו וממש אהבתי אותו. אגבף מרתה ווינרייט היא גם ממש טובה. את השיר השני לא הכי אהבתי בהתחלה, יש לו סאונד קצת מעצבן, אבל עכיוש אני ממש אוהבת אותו. שיר טוב. הוא תקוע לי כל היום בראש. "In the confusion and the aftermath, You are my signal fire" Paolo Nutini – These Streets. פאלו נוטיני הגבר שבהתחלה לא אהבתי אותו כל-כך, אבל נתתי לו עוד צ'אנסים והורדתי את הדסיק שלו השבוע והוא מעולה. התחילו להשמיע את השיר הז ברדיו וזה ליגה. U2 - Instent Karma (John Lenon cover)
תמונת השבוע: יואן מקגרגור. היפה באדם(ביחד עם זאק בראף...).