קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

הא,הא! סוף סוף אני מספיקה לכתוב את זה בעצמי.
אני נוסעת עכשיו ליום אז השקמתי קום.
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: משהו חדש שלמדתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה של השבוע: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
איזה שבוע ארוך!

אני לא מאמינה שאני ערה עכשיו! החיים לא הוגנים ): משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון היתה מין מסיבת סיום לכיתה שלי, והיה ממש כיף. הייתי יומיים בקריית שמונה, בבי"ס לחינוך מיוחד, והילדים שם כל כך מקסימים. נסעתי לירדן(הנהר). נכנסתי למים ואח"כ ישבתי בטיילת, וממש יפה שם!
והכול שקט ורגוע, גן עדן קטן. משהו רע שקרה השבוע: סבא שלי שוב בבית חולים. זה כבר נהיה חלק מהשגרה. אני כבר שבועיים לא מפסיקה להשתעל, והשבוע זה כבר בתדירות יותר גבוהה.(ואנשים חושבים שאם הם יגידו לי להפסיק, זה באמת יעזור, כי אני הרי שולטת בזה!
) אין דבר יותר מפחיד מללכת בלילה בקריית שמונה, לראות מכונית עוברת עם רמקולים ומשמיעה: כל התושבים מתבקשים להיכנס למקלטים", לראות מלא משטרות ולשמוע בומים בלי הפסקה, בדיוק שנה אחרי המלחמה. ציטוט השבוע: " רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי, וזו לא סתם שורה משיר." אנשים יכולים להיות ממש נחמדים לפעמים, אבל רק לפעמים. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: הציונים של הבגרות במתמטיקה, שוק המעצבים, לראות את אחיינית שלי. משהו חדש שלמדתי השבוע: אני לא יודעת להחליק על הקרח, ואין שום טעם לנסות וללמוד. סרט השבוע: התחלתי לראות את בריק, אבל הדיסק נדפק לקראת הסוף
. פרק בסדרה של השבוע:.The Puppet Show מהעונה הראשונה של באפי... פרק בסקראבס: לא ראיתי השבוע. שיר השבוע:Counting Crows - Why Should You Come When I Call Coldplay - trouble
איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק

Roncha87

New member
החלמה מהירה לסבך ../images/Emo140.gif

הירדן זה מקום מדהים! והטיילת של כפר בלום בכלל.. אגב, אני נולדת מרחק של הליכה משם. רק בשביל לקבל חיבוק
שיר מדהים! תרגישי טוב! שבת שלום

steelwater

New member
החלמה מהירה לסבא

מצטערת שהיית צריכה לעבור את ההרגשה הזאת של המלחמה הקודמת שוב. Trouble שיר מקסים. נשמע ממש כיף בירדן. בש"ש עשינו סופ"ש אחד ליד קיבוץ דן במים שם. לא הרגשתי טוב אז חזרתי באמצע, אבל הייו בפינה מבודדת ליד המים וזה היה כל-כך יפה ושקט וקסום. פשוט מדהים. בבוקר גם עשינו מאסז'ים ושיאצ'ו וכל מיני דברים וזה היה ממש כיף ומרגיע. היה ממש כיחף. ממש בא לי לעשות דבר כזה שוב, להיות בפינה מבודדת ככה ליד המים, ואני לא אתנגד גם למאסז'ים חחח.

creepy creep

New member
רציתי להגיד לכן

תודה ושהוא כבר השתחרר... אבל אתמול הוא שוב נכנס לשם... בכל מקרה, תודה!:)

mikmik000

New member
סופשבוע. :]

משהו טוב שקרה השבוע: הסתיימו הבגרויות! D: הייתה לי השבוע את הבגרות האחרונה [להשנה לפחות]. :) משהו רע שקרה השבוע: בזק עצבנו אותי =\ האינטרנט שלי התקלקל 3 פעמים השבוע.. בסוף החלפנו אתמול לאינטרנט אלחוטי, בתקווה שהוא יעבוד יותר טוב. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: ממ.. נסיעה לחיפה מהיום עד יום חמישי, ביום שני מפגש קומונת "אוהבים את אבודים", והציונים בבגרות במת'. ><" משהו חדש שלמדתי השבוע: חופש זה הדבר הכי טוב שיש. סרט השבוע: שרק 3. :) פרק בסדרה של השבוע: אין משהו מיוחד... אני בעיקר עושה צפיות חוזרות בסקראבס, חברים, ואבודים. פרק בסקראבס: כל העונה הראשונה.
שיר השבוע: כל מיני שירים של taking back sunday וdashbord connfesionle. סופ"ש נעים לכולם! D:

steelwater

New member
סליחה, תיקון טעות, זמר

וסוג של להקה. אני תמיד מתבלבלת למרות שאני יודעת את זה.

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שקט ורגוע. היום אני נוסעת עם אמא לפיקניק בחוף לייד נתניה עם חברים של אמא והילדים שלהם ואנשים שאני לא מכירה. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: אני מקווה שיהיה שבוע נחמד כמו זה. לא אמורים להיות שום אירועים מיוחדים. אולי אני אעז ואלך סוף סוף לסרט לבד, כמו שמזמן רציתי. או שאולי אסע לפגוש חברה בתל אביב או משהו. בכל אופן, לאת יכננתי כלום וזה לא מפריע לי לשם שינוי. סרט השבוע: "אורות העיר" (הסרט האילם של צ'ארלי צ'פלין) הרומנטי להפליא, "הבועה" - חלש, "ילדים באמריקה" - סרט נהדר! מעורר השראה, "חתיכה בהפתעה" - אחת מקומדיות הנעורים האהובות עלי, "עיר החטאים" - לא בדיוק השבוע ועדיין, סרט טוב, "כלבי האשמורת" - הסרט היחיד עד כה של טרנטינו שלא ממש אהבתי. כן, יש כמה דיאלוגים טובים, וכן, הוא מעניין, אבל לא אהבתי אותו כל כך ובעיקר הוא לא גרם לי לשבת בדריכות ובהתרגשות כמו שאר הסרטים שלו, "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" -
. פרק בסדרה של השבוע: "בנות גילמור", כל הפרקים ששודרו השבוע פרק בסקראבס: הפרק הראשון, נהדר. השידורים החוזרים האלו ממש באו בזמן. שיר השבוע: Tattle Tale - Glass Vase Cello Case
הפסקול של "חסין מוות" Live - All over You Jacob Golden - On A Saturday

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifראית הרבה סרטים השבוע../images/Emo6.gif

ו10 דברים שאני הכי שונאת אצלך באמת אחד הסרטים
קיטשי ברמה הנסבלת וקומדיות רומנטיות זה תמיד טוב!

MacMac7

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה השבוע: נרשמתי למכון כושר משהו רע שקרה השבוע: האיפוד שלי התפגר ציטוט השבוע: יותר חזק , אתה יכול משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: .... משהו חדש שלמדתי השבוע: אם רוצים אז גם בגיל מבוגר אפשר לחזור לכושר סרט השבוע: פרק בסדרה של השבוע: פרק בסקראבס: שיר השבוע: flagple sitta תמונת השבוע:

steelwater

New member
אוי, אני כל-כך מצטערת על האייפוד שלך!

אני מאוהבת בו. הייתי נשברת אם, טפו טפו טפו, היה קורה לו משהו כזה. שכחתי אותו אצל רוחל'ה וירדתי מהאטבוס ורצתי לקחת אותו חחח. מזל טוב על המכון כושר! Flagpole Sitta זה אולי שם מוזר ולא משהו לשיר, אבל זה שיר ענק.

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo42.gif

יעל אני ממש שמחה שפתחת שרשור סופש!
מזל טוב
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי כל השבוע בת"א! נפגשתי עם יעל והיה לי ממש כיף, הרצנו צחוקים ודיברנו ובאמת היה מגניב. [יעל אני מקווה שגם לך]
. הייתי אצל בן דוד שלי והילדים שלו כאלה חמודים! קניתי גם מתנה לאחותי ודברים לעצמי. אתמול הייתי בפאב עם חברות, היה גדול, מרוב שהייתי עייפה [ירדתי שם מהאוטובוס בחזרה מת"א] אז מספיק ששתיתי טיפה אלכוהול והייתי מבסוטה. משהו רע שקרה השבוע: משהו אצלי
אבל בלי זה לא היה שומדבר כזה
ציטוט השבוע: "פי פי פי פי פי פי אוך..." [הבן של בן דוד שלי בטוח שהוא יודע את המילים של פיל פילון אז הוא שר עם אמא שלי ועוצם עיניים כדי להתרכז. גאון!
] משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא [אהבתי!]: יומולדת של סבתא שלי, ביום שישי אני מדרימה למשפחתי היקרה שלא ראיתי מלאנטלה זמן ואני מתגעגעת.
משהו חדש שלמדתי השבוע [גם אהבתי!]: בעיקר שמות
השם משפחה של יעל, את השם האמיתי של איציק חחח. שאני נהנית מאוד מבית ריק עם כלבה חמודה וטלויזיה, מסתבר שאין לי דרישות גבוהות מידי
סרט השבוע: "בקול גדול" עם הילארי דאף. לא יודעת למה, באמת שלא, אבל בכיתי בסוף
. אה וגם אייס ונטורה, גאון עולם ג'ים קארי
פרק בסדרה של השבוע: ראיתי מלאאאא. בעיקר סמולוויל הפרקים האחרונים של העונה הרביעית, חברים, סימפסון, סאות'פארק, בקיצור היה שווה לראות הוט שבוע [אבל התגעגעתי ליס..
] פרק בסקראבס: הפרק האחרון של העונה הרביעית, ראיתי אותו בפעם הראשונה כי רציתי לשמור לי שיהיה לי מעניין. פרק חזק. שיר השבוע: Gavin Degraw- follow through
תמונת השבוע: אוקיי זה היה אחד הדברים החזקים שקרו לי השבוע. כשבאתי לאסוף את חברותיי מהתחנה המרכזית ירדנו בחזור בתחנה הלא נכונה והלכנו קצת ברגל, בדרך ראיתי את השלט של הגן הזה. ונקרעתי מצחוק, זה ממש ליד הבית של בת דודה שלי. גורל או לא גורל?
שבת שלום אנשים טובים, תעשו חיים, תנוחו ושמרו על עצמכם

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif בהחלט גורל!

אני שמחה שנהנית בת"א! שבוע הבא אני שם, אבל רק ליום אחד... שבוע טוב שיהיה לך!

steelwater

New member
בלופ!

"יעל אני ממש שמחה שפתחת שרשור סופש! מזל טוב" ייי! תודה.
"הייתי כל השבוע בת"א! נפגשתי עם יעל והיה לי ממש כיף, הרצנו צחוקים ודיברנו ובאמת היה מגניב. [יעל אני מקווה שגם לך]". גם יל היה ממש כיף!
"יומולדת של סבתא שלי" מזל טוב לסבתא! לאן את מדרימה? "בעיקר שמות השם משפחה של יעל, את השם האמיתי של איציק חחח." חחחחחחחחחחחחחח! כן, גם אני ראיתי הרבה סמולוויל השבוע והיה ליגה. ששתחיל כבר העונה החמישית!! יו התמונה כל-כך ענקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif חחח

אני מדרימה לאיזה יישוב שנקרא טימורים ליד רחובות לבת דודה שלי עם הבנות המתוקות שלה. לא ראיתי אותם מלא זמן. אני שמחה שהיה לך כיף, את מוזמנת תמיד לצפון!
שבוע טוב יעל

למעלה