קבלת שבת!

creepy creep

New member
שבת שלום :)

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי במתנה את הדיסק של יוני בלוך
שיחה מעודדת עם אבא, שאולי בזכותה המבחן במתמטיקה הלך לי ממש טוב באופן מפתיע. אולי לא אבדה התקווה. ביקור הפתעה אצל אחותי, וקצת זמן איכות עם האחיין שלי (שכבר יודע לעשות גילגולים.. כשרון..
) סרט בקיריון עם חברה. היה מצחיק ומהנה מאוד מאוד. משהו רע שקרה השבוע: אחרי כל הציפייה וההתרגשות לקראת ההופעה של אפרת גוש, ההופעה התבטלה. לפחות בפעם הבאה יהיה יותר קל לשכנע את אבא שלי. משהו מצחיק שקרה השבוע: לא עולה לי לראש שום דבר. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: אני חושבת שבכל השבוע הזה קניתי יותר מ10 קינדר באונו(?), וזה פשוט נורא, אבל גם מאוד טעים. אהה, וקניתי אתמול נעליים חדשות, אבל אני כנראה אלך עוד 3 פעמים לפחות לחנות לפני שאני אהיה סגורה על זה. סרט השבוע: התחלתי לראות "מתים על החיים", אבלכנראה שאני עוד לא בשלה לראות סרט על אנשים שגוססים מסרטן, אז עברתי לאולם של ג'ונו, ואחרי שראיתי אותו בפעם השנייה, הוא נראה הרבה יותר נחמד. שירי השבוע: יהודית רביץ- כשתבוא אהבה יוני בלוך - בדרך לגיהנום יוני בלוך - עמוק בתוך הים יוני בלוך - אנבל-לי
Cake - Perhaps, Perhaps, Perhaps תמונת השבוע: אהובתיי

jess r

New member
תתחדשי ../images/Emo140.gif

על הדיסק והנעליים והשוקולד. שלושתם דברים נהדרים שבכוחם לרומם את מצב הרוח משמעותית. נראה לי זה שבוע האכזבות, כל האירועים הטובים מתבטלים. לא נורא, כמו שאמרת פעם הבאה יהיה יותר טוב :)

steelwater

New member
האמת

שוקולד מדכא אותי כי זה משמין חחח, אבל דיסקים מאד מרוממים את מוחי, ונעליים אני בוקשי קונה כי קשה לי למצוא נעליים שלא עשויות מעור. מה שכן, אני כבר עובדת בשניים מהדברים האלו, אויל אני אתחיל לעבוד גם בחנות נעליים? חחח.

Roncha87

New member
חחחח אני איתך ../images/Emo45.gif

גם אותי שוקולד מדכא גם כי זה משמין וגם כי משום מה תמיד אחרי שאני אוכלת אותו יש לי טעם מגעיל בפה והרגשה לא נעימה. חחחח. את עובדת בשתי עבודות?! פשי יפה לך מותק!!

creepy creep

New member
תודה../images/Emo13.gif

זה בהחלט מתכון מוצלח לשיפור מצב הרוח. יהיה יותר טוב, אני מבטיחה לך. שבוע טוב!

Roncha87

New member
מה את אומרת על הדיסק של יוני?

אני אהבתי יותר את הראשון מאשר את זה. זה קצת איך לומר, ממוסחר יחסית לראשון. אבל גם טוב. 10 קינדר בואנו?! ואו! זה מלאנתלה! שבת שלום יקירה!
מבטיחה לך הופעה של אפרת ולינה בצימרים של משפחת שליידר

creepy creep

New member
אין לי את הראשון,

אבל אם תתני לי את רשימת השירים אולי תהיה לי דעה. כדיסק בפני עצמו, אהבתי אותו מאוד. אני יודעת שזה הרבה
, אבל זה הגיע לי השבוע! חחח, אני לא יכולה לחכות

hodown

New member
איזה אחיין שתהיו לי בריאים.

לאכול לטרוף למזמז מתמטיקה ההפכפכה הזאת פפפפ אבל איזה מקצוע הא? חחחח איזה פעם זו שאת עוזבת באמצע סרט לסרט אחר?

creepy creep

New member
אחיינית, לא אחיין

ואני אעביר לה את המחמאות
זאת הפעם השנייה שאני עוברת. כשעברתי איתכם זאת היתה טבילת האש שלי

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:הציעו לי לתקלט בתקליט!!!
זה הפאב שאני יושבת בו כל הזמן והבעלים שלו ממש מתוקים ואחד מהם הציע לי לתקלט שם ערב אחד. אני מתכוונת לנגן רוק, אינדי, אלטרנטיבי וכל מה שטוב. אני כל-כך מאושרת מזה!
שישי בעיר היה מעולה.
סקראבס חזרה!!!
מוצ"ש במסיבת האינדי בתקליט היה ממש כיף והם השמיעו את Phantom Limb של The Shins שזה הצלצול שלי.
הם כה חמודים והמסיבות האלו כה מעולות! אתם לא מבינים כמה שתייה חינם קיבלתי השבוע חחח! במסיבה קיבלתי שני צ'ייסרים חינם, ביום שני חגגנו יומולדת לחברה ממש טובה שלי וקיבלתי איזה שני צ'ייסרים חינם ואיזה בחור מוויסקנסון הזמין אותי לבירה וביום שלישי היינו בהופעה ממש טוב ואחרי זה הלכנו לתקליט וקיבלתי צ''יסר חינם ואפילו כוס שמפניה (בגלל היומולדת של אותה חברה).
משהו רע שקרה השבוע: אחרי שבועות של לשבת בבית ולא לעשות כלום אני הולכת לטחון את התחת שבוע הבא במקס ברנר וטאואר רקורדס. טוב, לפחות זה יוצא הרבה כסף.
אני מתרגלת לאט לאט לקוביות אבל זה עדיין מעצבן ופוצע אותי. משהו מצחיק שקרה השבוע:ידיד שלי קנה גלידה בטעם קינדר וטעמנו ממנה אז הוא אמר כזה "את יכולה לטעום, אבל תזהרי לא בלוע בטעות את הביצה שיש בפנים". חחחחח!
משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע:המממ... המון שוקולד איכותי של מקס ברנר?
והיום גלידה בטעם אבטיח ופירות יער, טירוף! פרק בסקראבס: עכשיו סיימתי לראות את פרק 707. מעולה! פרק בסדרה אחרת:דקסטר - סדרה ענקית! ראיתי איזה 2-3 פרקים וזה פושט מעולה. כל-כך קשה לחבב רוצח סדרתי אבל איכשהו עדיין זה קורה חחח. ספוילר: חשדתי בבחור שמתברר כרוצח כמעט מההתחלה חחח. בכלל, הפרק שמגלים מיהו היה פשוט גאוני. דוקטור הו - אני וחברה שלי ראינו את פרקים 308-311 השבוע נראה לי. פשוט כל פעם שנגמר פרק אנחנו לא יכולות לא להמשיך ולראות את הפרק הבא חחח. סדרה כה גאונית! ניצבים - סדרה בריטית ממש טובה ומצחיקה. סרט השבוע:לא נראה לי שראיתי. שירי השבוע: David Bowie - Life on Mars David Bowie - Ashe to Ashes The Wombats – Moving To New York המעולים! אני כל-כך רוצה להיות בהופעה שלהם כשאני אטוס בקיץ.
The Wombats - Kill the Dircetor The Wombats - Let's Dance to Joy Division The Kooks – She Moves in Her Own Way Band of Horses – The Funeral Band of Horses – Is There a Ghost Starlight Mints – inside of me Envy & Other Sins – Prodical Son Saybia – Empty Stairs תמונת השבוע:התמונה עבר פוטושופ, אבל העיננים של החתולה יצאו ככה בצילום חחח.

Roncha87

New member
תמונה יפה!!../images/Emo99.gif

איזה כיף לך שמצאת כל כך הרבה עבודות, אני ממש שמחה בשבילך! אני כל כך מקווה שאני אצליח איכשהו לדלות כסף מאיפשהו ולטוס גם, אם כן, זה בטוח איתך
חחחחחח הקטע עם הגלידה ענק!! אני כל כך באה כשאת מתקלטת ואני כל כך הולכת לשתות מלא אלכוהול [חינם או לא] ולהשתכר

hodown

New member
יואואואואוא סיסטה

איזה כיף!!!! לתקלט הא? בואנה יש לך קשרים שמה עם כל הצ'ייסרניקים אני רואה. אני באה לי-ם ואת מסדרת לי איזה קומבינה? חחח בהצלחה בעבודה שלך! אל תאכלי יותר מדי שוקולד- התוצאה הרסנית. "אבל תזהרי לא בלוע בטעות את הביצה שיש בפנים"----
נו כבר מתי נראה אותך? התגעגעתי

hodown

New member
היי לכולם....

הרבה זמן לא עניתי על שרשור שכזה (או על כל שרשור אחר) משהו טוב שקרה השבוע: לאבא יש היום יום הולדת- מזל טוב!!!!!!! הוא בן 47. עם קצת חישובים הוא היה בן 27 כשנולדתי וזה די הרבה יחסית לקווקזי חחח. מזל טוב אבאל'ה. מה עוד היה טוב? אממממ אנא ערף? היתה לי שיחה מלב אל לב עם מישהו שלא חשבתי שזה יקרה איתו. מישהו מהמשפוחה. צריך לעשות דברים כאלה לעיתים קרובות יותר. משהו רע שקרה השבוע: אממממ אני בעד להוריד את השאלה הזאת. אני מדחיקה חחח משהו מצחיק שקרה השבוע: לפני חמש דקות בערך הפלתי את בקבוק הוודקה בפוקס פעמיים באותו המקום. הנה ציטוט מעניין: ~לפני כמה ימים~ נרקומן: בבקשה- רק מזרק אחד אני צריך! אחות: אין לי מזרקים להביא לך יש לנו אך ורק למקרי חירום נרקומן: אבל אני חולה בצהבת אני לא יכול להשתמש במזרקים אחרים אני אדביק אנשים אחרים. ~כמה ימים אחר כך אחות אחרת בודקת תיק רפואי של נרקומן אחר ורואה שיש לו צהבת~ אחות ראשונה: או- הם יכולים להשתמש באותו מזרק! אם זה לא הצחיק אתכם אז הייתם צריכים להיות שם כי אז זה היה פשוט קורע מצחוק. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: אני מנסה לחסוך כסף לחופש שאני אקח בירושלים (אהם אהם) אז הדבר הכי קרוב לקניות שעשיתי עם הכסף שלי זה היה לקנות כרטיסיה לאוטובוס. פרק בסקראבס: ראיתי את 706 בשביל להתעדכן לקראת 707 ומחר אני אראה 707!!! הידד!!! פרק בסדרה אחרת: אאמממממ ראיתי סטודיו למשחק עם יו לורי- מעולה!! מצחיק!!!! ואני לא יודעת אם זה נחשב אבל ראיתי אתמול את המשחק גם :) סרט השבוע: אמממממ ראיתי חטופה לא מזמן אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או לא. זה פסדר- לא משהו מיוחד. שירי השבוע: מדלגת- אחרים מספקים פה מספיק שירים. תמונת השבוע: רציתי לששים תמונה עם התחפושת שלי אבל אין לי כח להקטין. תמונה מגניבה של אחותי עם פאה ענקיייייייתתתת

Roncha87

New member
אהההההההה איזה כיף שחזרת!!!../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתי להודעותייך השנונות בפורום!!!! ייישששששש!
חופשה בירושלים אה? מעניין עם מי את נוסעת, היא בטח בחורה ממש אבל ממש מאאאגניבה, בטוח
שבוע הבא נפגש לתכנן אותה.
רחל מצחיקה בטירוף! הרגת אותי, פאה גדולה!

hodown

New member
יייייי את מחוברת למסן????

הבחורה שאני נוסעת איתה??? הכי מאאאגניבה בעולם כולו

Roncha87

New member
לא, אני עפה לישון

החתולה שלי קוראת לי ועושה לי רגשות אשם. חוץ מהעובדה שאני גמורה אז סורי מותק! לילה טובבבבב

למעלה