קבלת שבת!

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של רן דנקר במכללה
. היה כיף גם להיות עם כל החבר'ה ולהינות כמו שצריך. סיור בעיתון הארץ שהיה דיי משעמם סה"כ אבל היה נחמד לצאת קצת עם סטודנטים אחרים מחוץ לכותלי המכללה ולהריץ צחוקים. הקרנת סרטי גמר של אחותי והסרט שלה באמת באמת בלי להיות משוחדת, היה הכי טוב
. ארוחת צהריים בצרפתייה יאמי. היום אני מכינה ארוחת ערב למשפחה, הולך להיות טעים
. מחר בערב הופעה של אריק ברמן מארח את אפרת גוש [שמשום מה ביטלה אתמול את ההופעה עקב היותה חולה, מעניין
] משהו רע שקרה השבוע: בדרך חזרה מהסיור בעיתון הארץ נכנס במיניבוס מישהו מאחורה. אני חטפתי מכה בראש מהחלון/משקוף/מושב אני לא זוכרת בדיוק. זה היה קצת טראומתי, כולם יצאו בסדר אבל זה שנכנס בנו היה בשוק מוחלט. בקיצור ממש לא נעים
משהו מצחיק שקרה השבוע: היו המון דברים, באמת באמת. חצי מהם אתם לא תבינו ואת החצי השני אני לא זוכרת חח. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: טוב זה לא היה השבוע, זה היה לפני שבועיים אבל קניתי את הדיסק של מיקה ואוסף של הביטלס
פרק בסקראבס: אהההה אתמול רק ראיתי את 704 והוא קרע אותי בטירוף
. איזה כיף, עונה 8
. פרק בסדרה אחרת: דוקטור הו 305 ואו ואו הוא הזכיר לי את הפרק בסדרה עם המסכות אב"כ שעשה לי סיוטים בלילה
. האנטומייה 404, עב"ן 402 [איזה מרגש היה כשגבי בכתה ללינט, בכיתי גם
], "מרפאה פרטית" פרק ראשון, נחמד בינתיים. ואני מקווה לראות את החיים על פי נד בקרוב או פושינג דייזיז איך שתרצו. סרט השבוע: המפ לא ראיתי.. שירי השבוע: אניה בוקשטיין- רגע לפני The Beatles- BlackBird אריק איינשטיין- אל תבכי ילדה אריק אינשטיין- ברלה (איזה מין חיה זה שבלול). משום מה, נורא הצחיק אותי
. Faith No More - Easy Like Sunday Morning Dianah Washington - Mad About A Boy Matchbox 20 - Unwell רן דנקר- מחכה לך [
] תמונת השבוע: אמונותי משהו
[בהופעה של רן] שבת שלום יקיריי
תהנו עם המשפוחה ושמרו על עצמכם!
ויאללה מפגש כבר!! [חפלה!!]

steelwater

New member
חפלה!!!../images/Emo6.gif

וואי, את כל הזמן הולכת להופעות הא? איזה כיף לך. טוב, גם ככה אין בארץ יותר מידי דברים שמעניינים אותי חחח. נשמע שטוב לך ואני שמחה! אאוץ', על התאונה! זה כל הזמן קורה לך חחח. תרגישי טוב!
דוקטור הו שליטה!!! תזכרי לי מה קורה בפרק 305. חולה לך על הנקבוביות ומחכה לבואך!

Roncha87

New member
חחחח כן חפלההההה

הופעות זה ה-דבר אין משהו שאני יותר אוהבת לעשות מזה. בינתיים טוב לי ואני שמחה, כל יום בפני עצמו ככה זה
. חחחח כן משום מה זה כל הזמן קורה לי אחרי שאני עושה גוונים, זה מעניין, אמא שלי אמרה לי שאסור לי לעשות עוד פעם [לא משנה כמה זה יפה
]. 305 זה הפרק עם הדאלק [בפעם המיליון] שליטה. עם האנשי חזיר המלחיצים. פרק מעולה!
חחחחח נקבוביות?! קרעת אותי! מחכה לבוא כבר!! [חיה ואני מתכננות סופשבוע בירושלים באיזה אכסנייה, בלי שום קשר וגם ככה רצינו לדבר איתך. אז אולי נוכל לכוון את זה ליום שאת מתקלטת וגם חיה תבוא. מה את אומרת?]

hodown

New member
בעד מאוד ../images/Emo45.gif התכוונתי להציע את זה

וקיוויתי שהיא תתקלט באיזה יום אחרי פסח יו נואו.

hodown

New member
האם עשית פסים???? יפה לך !!111אחדאחד

אההההה רן דנקר
(זה מתבקש). תהני בהופעה מחר!!! בקשר לבאמפ שקיבלת באוטובוס- סורי אבל אם זה עוזר לך אני מתחשמלת מהידית כל עם שאני יוצאת מהאוטו. לא נעים. אבל כל פעם! התשובה למשהו מצחיק שקרה השבוע הרגה אותי!!!! חחחח אין צורך בציטוט אני אומרת. אגב תמונה מעולה!!!

Roncha87

New member
אכן כן ../images/Emo9.gif תודה תודה רב תודות!

ותודה שוב! זה בהחלט מנחם אותי ההתחשמלות שלך, רק חבל שגם לי זה קורה. אני חשמל סטטי מהלך. בואי נקים מועדון- "המתחשמלים", סבבה? נעשה ערבי התרמה, פגישות דו-שבועיות [כי פעם בשבוע זה לא מספיק לאנשים כמונו]. נכון רעיון ענק?

hodown

New member
רעיון מעולה!!!

אני בעד ערבי התרמה בפרנג'ליקו. תודה לאל על אצות ים ואורז הא?

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מצטער, אין כזה דבר- השבוע הזה היה בעיקר רע. אה אבל בעצם בת דודה שלי חזרה מחו"ל אז זה היה אחלה
משהו רע שקרה השבוע: יאללה, בואו נראה... יום ראשון הייתי שנ"פ ובגלל שהיה באלגן עם הסדר של הקבוצות אז שמו אותי עם מישהי מעצבנת ברמות שבכלל הלכה מוקדם והשאירה אותי לבד וברור שהאב בית לא הבין שהגיע הזמן שלי ללכת אז בסוף סתם הלכתי. ואז ביום שני למדתי עד 4 ואחרי זה הלכנו לעשות צילומים ובגלל שאני העורך ה-ש-ת-ע-מ-מ-ת-י אז הלכתי. לא נורא. והכי גרוע- דימונה בוטל!!!
איזה דיכאון זה היה. חודש אנחנו מחכים ללעשות כיף ביום חמישי ואז לא ללמוד ביום שישי, ובסוף דימונה בוטל
פשוט מבאס היה. אפילו ש... משהו מצחיק שקרה השבוע: אז לא רק שדימונה בוטל, ואנחנו בכלל היינו אמורים להיות היום בחופש (שזה באמת באסה. פאק יו טיצ'רס), עוד החליטו לתקוע אותנו היום בביצפר 6 שעות שמתוכן שעתיים חופשיות כשכל שאר השכבה הולכת ב-11 (או לפני!!!). אז בסוף עשינו הברזה כיתתית והיה מצחיקי
משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: קניתי ברד השבוע אבל... הוא כבר איננו... אז אולי זה לא נחשב
פרק בסקראבס: FINALLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש. סופסוף הסעיף הזה לא זורה מלח על הפצעים
707. פרק בסדרה אחרת: המשרד 409 היה גאוני, החיים על מאדים- לא זוכר איזה פרק אבל היה מצויין (זה עם הבני ערובה), הנובוריצ'ים 106 הסדרה הכי מגניבה בטלוויזיה, פושינג דייזיס 101 ווהו. ועוד כמה... סרט השבוע: מדעי החלום! סרט סטלני מאוד. שירי השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
"מדעי החלום" ../images/Emo99.gif

אני רוצה שמישל יעשה לי ילדה (אבל שיילד אותה בעצמו) גאונה וויזואלית כמוהו. הוא פשוט גדול. זה סרט כזה הזוי. כמו להתנתק מכדור הארץ לשעתיים. דימונה היה פשוט כל כך מבאס ששקלנו לנסוע לדימונה ביום חמישי סתם ככה, בשביל למחות על כך שהוא בוטל (ולהפסיד לימודים). באופן אירוני הרגשתי זוועה ביום חמישי ולא למדתי בכל מקרה
למה אתה מופתע שהשתעממת? אתה עורך, זה הדבר הכי משעמם ביקום. ברצינות, מה כיף בלערוך?

TheLost

New member
היי מגניב ../images/Emo3.gif

עוד אחת שבואסה מפסטיבל דימונה!
אותנו "פיצו" (ממש) בזה שעשו לנו פיקניק כיתתי של שעתיים (וגם הגעתי רק ב-10 כי היה לי תור לרופא), וטוב.... היום (שהיינו אמורים לא ללמוד כי לחזור אתמול ב-12) גם כן דיי לא למדנו
ואין לי מושג, האמת, אנחנו ממש בהתחלה ועכשיו אנחנו עושים את הסרט הראשון עם העריכה, אני דיי רוצה להיות עורך בסרט גמר (או לפחות עד שאני אנסה את זה עכשיו) וזה דווקא נראה דיי אחלה- הבעיה היחידה היא שבצילומים באמת אין מה לעשות. מה את עושה? ודרך אגב אם גם אתם נוסעים לדימונה אז אפשר להיפגש או משהו בשנה הבאה

steelwater

New member
אה, פסטיבל דימונה

חשבתי שהתכוונת לזה. גם לנו היה את זה, בטח כמו לכל תלמיד תקשורת אחר חחח. שנה אחת הלכנו והיה ממש כיף ונחמד, ושנה אחרי זה כמובן ביטלנו לנו את זה כמו שתמיד מבטלים דברים שווים כאלו. כשסוף סוף יש כל מיני דברים מגניבים שמעניינים אותך ואז יותר קל לך ללמוד, אז מבטלים אותם.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

אני רוצה לביים, כי לערוך זה משעמם ולצלם קודם כל אני לא כל כך טובה בזה ודבר שני כבר יש לנו צלמת
אף פעם לא הבנתי מה הקטע בעריכה. יצא לנו לערוך תרגיל וזה היה משעמם. זו גם העבודה הכי מתסכלת - סירטון של דקה בערך ערכתי איזה 20 דקות. זה מטורף כמה עבודה זה, וזה לא כל כך כיף בעיני. סתם לחתוך קטעים ולהעביר אותם (יצא ממש טוב, לדעתי, אבל עדיין מתסכל). אבל נו, על טעם ובלה בלה... בהצלחה
ובצילומים... אתה יכול להיות גם מפיק ואז אתה יכול לצעוק על אנשים שהם לא מגיעים בזמן ולא עושים דברים כמו שצריך. זה נשמע כיף. אפשר :)

TheLost

New member
אני שונא להיות מפיק...

לא יודע, בינתיים אני אנסה את העריכה כי זה נראה דיי כיפי. ואם לא אז אני גם אהיה במאי.

steelwater

New member
חחח תמונה מעולה!

מה זה שנ"פ? אמרתי לך שזה פרק מעולה! במקרה יצא לי גם ליפול עליו השבוע ב-BBC ולראות אותו. אחד הפרקים המעולים. אני מ-מ-ש אוהבת את הקטע שהבחור מכוון את האקדח לראש של סאם וסאם פתאום מחייך, לא בדיוק ברור למה, אבל זה קטע מטורף וענק, ואז גם זה שג'ין וסאם שניהם בשוק, ג'ין כשהוא חושב שסאם עומד למות וסאם כשהוא חושב שג'ין מת.
מדעי החלום זה סרט מטורף לגמיר. לא החלטתי אם אני אוהבת אותו או לא אבל הוא מאד מיוחד ומגניב. סרט נחמד.

TheLost

New member
שירות נקיון פעיל.

a.k.a המשרתים של אב הבית. וכן הסוף היה מעולה, כל הקטעים עם השעון וזה. אחלה פרק.

jess r

New member
אביב שמח ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה, הלכנו לבאולינג והיה נחמד, ניצחתי אבל שיחקתי מול חבר'ה שסתם עשו צחוקים. אחר כך ראינו אצלה את "הג'וב האיטלקי" אבל נרדמתי באמצע מרוב שזה סרט גרוע (וגם היה אמצע הלילה). וביום רביעי הלכתי עם חברות לעיר ואכלתי חצי מגש פיצה והסתובבנו בחנויות והיה כיף לשים את כל הדאגות בצד ולהנות קצת. ממש התקדמנו עם הסרט, אבל בחיי שזה פשוט המון כאבי ראש. משהו רע שקרה השבוע: ממכאבים איומים על הבוקר אתמול. בוחן במתמטיקה שנכשלתי בו. 89 שעות מתמטיקה שמצפות לנו בשבוע הבא. מלא עבודות. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: חולצות. פרק בסקראבס: עוד לא ראיתי אבל בימים הקרובים אראה פרקים מהעונה השביעית, נשארו לי 2-3. פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה" לגמרי עשה לי את השבוע. מאוד מעודד ברגעים קשים. "העולם על פי נד" (פושינג דיסיס) - מקסים! פשוט מקסים. מין שילוב בין "אמלי" לטים ברטון. "ווידויה של זונת צמרת" - לא שהיא רעה, אבל היא גם לא כל כך טובה. היא פשוט לא מקורית בשיט ומשחזרת תבניות של סדרות קודמות ויש לה מן מאגניבות בשקל שנורא מציקה. "אמריקן איידול" - איך ברוק הגיע לבוטום 3 איך? לסאישה (מיושנת, לא רלוונטית, בינונית) ומייקל (שמישהו ישים לו שקית על הראש בזמן שהוא שר) הגיע יותר. לעזאזל, אפילו לג'ייסון הגיע! הוא פשוט מפשל, למרות שהוא יכול יותר. וצריך להעיף לארצ'לטה כאפה. בעצם לא, כי אז הוא יתחיל לבכות. אבל ברצינות. מה הקטע? הוא מעלה לצופה את רמת הסוכר בדם. סרט השבוע: "אמת מטרידה" - לא מספיק מטרידה. "זינוק למוות" או משהו כזה. סרט תיעודי על ההתאבדויות מגשר סן-פרנסיסקו. שמעתי עליו דברים טובים ואני לא מבינה למה, הסרט סתם מלא בקלוא-אפים רוטטים של עמודים בשביל למשוך את הזמן, אין לו אמירה והוא משעמם תחת. "עפולה אקספרס" - ראינו בשיעור קולנוע. לא משהו, בסדר כזה. "נודל" - סרט ממש חמוד. פשוט, עם פיתרונות הוליוודים כאלו, אבל מצחיק וכובש, ויש בו ילד סיני. "ניקיטה" - אהמ... נחמד. שירי השבוע: Damien Rice - Eskimo שבוע טוב ושיגיע כבר פסח

Roncha87

New member
ואו, את רואה מלא סרטים ../images/Emo3.gif

בהצלחה עם הסרט
בהחלט שיגיע כבר פסח! ואביב שמח גם לך

hodown

New member
אביב שמח!

מזל טוב לחברה!! וואו יאמבה סרטים מצטערת על מתמטיקה- היא נוטה להכשיל. גרר מצפים לפסח בקוצר רוחחחחח טרוף

למעלה