שבת שלום../images/Emo79.gif
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של רן דנקר במכללה
. היה כיף גם להיות עם כל החבר'ה ולהינות כמו שצריך. סיור בעיתון הארץ שהיה דיי משעמם סה"כ אבל היה נחמד לצאת קצת עם סטודנטים אחרים מחוץ לכותלי המכללה ולהריץ צחוקים. הקרנת סרטי גמר של אחותי והסרט שלה באמת באמת בלי להיות משוחדת, היה הכי טוב
. ארוחת צהריים בצרפתייה יאמי. היום אני מכינה ארוחת ערב למשפחה, הולך להיות טעים
. מחר בערב הופעה של אריק ברמן מארח את אפרת גוש [שמשום מה ביטלה אתמול את ההופעה עקב היותה חולה, מעניין
] משהו רע שקרה השבוע: בדרך חזרה מהסיור בעיתון הארץ נכנס במיניבוס מישהו מאחורה. אני חטפתי מכה בראש מהחלון/משקוף/מושב אני לא זוכרת בדיוק. זה היה קצת טראומתי, כולם יצאו בסדר אבל זה שנכנס בנו היה בשוק מוחלט. בקיצור ממש לא נעים
משהו מצחיק שקרה השבוע: היו המון דברים, באמת באמת. חצי מהם אתם לא תבינו ואת החצי השני אני לא זוכרת חח. משהו חדש ומגניב שקניתי השבוע: טוב זה לא היה השבוע, זה היה לפני שבועיים אבל קניתי את הדיסק של מיקה ואוסף של הביטלס
פרק בסקראבס: אהההה אתמול רק ראיתי את 704 והוא קרע אותי בטירוף
. איזה כיף, עונה 8
. פרק בסדרה אחרת: דוקטור הו 305 ואו ואו הוא הזכיר לי את הפרק בסדרה עם המסכות אב"כ שעשה לי סיוטים בלילה
. האנטומייה 404, עב"ן 402 [איזה מרגש היה כשגבי בכתה ללינט, בכיתי גם
], "מרפאה פרטית" פרק ראשון, נחמד בינתיים. ואני מקווה לראות את החיים על פי נד בקרוב או פושינג דייזיז איך שתרצו. סרט השבוע: המפ לא ראיתי.. שירי השבוע: אניה בוקשטיין- רגע לפני The Beatles- BlackBird אריק איינשטיין- אל תבכי ילדה אריק אינשטיין- ברלה (איזה מין חיה זה שבלול). משום מה, נורא הצחיק אותי
. Faith No More - Easy Like Sunday Morning Dianah Washington - Mad About A Boy Matchbox 20 - Unwell רן דנקר- מחכה לך [
] תמונת השבוע: אמונותי משהו
[בהופעה של רן] שבת שלום יקיריי
תהנו עם המשפוחה ושמרו על עצמכם!
ויאללה מפגש כבר!! [חפלה!!]
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של רן דנקר במכללה