וואלה אחי
אני מקווה שעוד תקרא את התגובה שלי למה נראה לי ספגת מספיק מהפורום שהגיוני לא תבוא לפה יותר חח אבל כן תבוא! תבוא תשמע המלצות, קטעים של אחרים, תכנס יותר לעניין...אני לא יודע אם אתה יוצר אבל רואים השקעה לדעתי לא משנה איך עבדת במה עבדת ומאיפה התחלת...אז יפה שיש לך את האומץ בכלל להעלות קטע ותראה איך פתאום כולם אומרים לך שאתה לא טוב וכו'... בכל מקרה יש לך עוד ללמוד דברים בעניין למשל : בניית טראק, סאונד, מיקס, צורת עבודה הבנה ועוד ועוד ועוד תן את כל המאמץ שלך בחשיבה ותסיק מסקנות גם מהתגובות פה כי רוב האנשים לא סתם מזלזלים בקטע...קצת נגררו פה יותר מדי למטה אבל לא משנה מה שחשוב זה שתמשיך ואל תתיאש מהקרועים פה (אני) חח סתם.. אבל באמת תשמע עוד קטעי טראנס תנסה להבין איך זה בנוי ואיך הצלילים נשמעים מתי הם באים באיזה גובה כל צליל... עו דבר שיעזור לך בכל הקטעים האלה זה לדעת מושגים שונים כמו שמייק דפק פה : "3 דיבי ב-200 הרץ ולקמפרס בראטיו נמוך"...לא הוא לא המציא את זה והוא לא טכנאי אבל הוא יודע על מה הוא מדבר וזה קשור לכל העניין היצירת מוזיקה אתה יכול עוד להמשיך וללמוד עוד ועוד וגם להוציא מזה משהו אבל בינתיים לא הראת כישרון בקטע כי אתה עוד לא בדיוק יודע איך לנצל אותו בהצלחה!!!!!! פעם ראשונה בתפוז שיש לי חפירה שלמה רצינית...רק נשאר לי לשפר תפסיקים והנקודות חח