קבלו קטע חדש שלי

aerox

New member
על מה המהומה חברים ?

מה שהוא עשה זה באמת חרטוט טוטאלי . בואו נגיד ככה נכון ?

aerox

New member
אף אחד לא בתחרות פה *יש לי רעיון*

מה שאני בא להציע זה שנפתח שרשור של כל אחד מי שמתעסק במוסיקה כל אחד יציג את את הכלים המחשב שלו וכו'... כ.קול וכו'..ובואו נראה מי באמת אומן פה ? הולך

B o o o o M

New member
חבל שאתה מתעקש להוציא את עצמך...

"מטומטם"... ולא בודקים לפי ציוד מאמי. מסתכלים על רליסים, בעיקר .

aerox

New member
למי שיש ציוד טוב

יודע לעבוד על הציוד מן הסתאם וילדים בני 13 אין להם ציוד כזה כי אבא שלהם לא מסוגל לממן כרטיס קול שמתחיל מ1000 שקל ומעלה יש מבין ?

MULAN30

New member
אתם

לא חייבים לאהוב, אפשר חופשי לתת ביקורת. אבל ביקורת בונה לפחות. אם אתם לא מבינים מיקצועית.. תנו חוות דעת של שמיעה. ואם גולשים כאן ימשיכו להעליב ולהיטפל שלא במוצדק בגולשים אחרים. אני אישית אתלונן למנהל שישקול חסימות! כל "המחמאות" שמרו לעצמכם!

orberman

New member
עוד לא שמעתי את הקטע

הזה ולא קראתי את התגובות אבל אני חייב לציין שאני בן 13 ובסך הכל אני עושה אחלה טראנסים
לילה טוב.

HooK

New member
ממממ

אני הייתי מקצר את הקטע במשהו כמו 2:14 ... 2:15 דקות... תנסה ... לדעתי זה ישפר את המצב של הקטע

HooK

New member
זאת

זאת היתה עצה לשיפור... שלא יגידו שהביקורת לא בונה..

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחחחחח

תאכלס זה הרבה יותר נעים ונחמד לשמוע הערות, הארות ועצות במקום סתם לזרוק. : איכסה זה גרוע זה דוחה.. זה גיבוב שטויות.." . הלא כן?:)

תשמעו חבריייי

לא הייתי נוכח פה בזמן כל הוויכוחים שהיו פה ויש לי רק דבר אחד להגיד: תעודדו אנשים לשאוף להיות אנשים טובים וכך גם אצם תיהיו אנשים טובים, תשמרו על הסצנה שלנו כמו שהיא ועל תהרסו אותה ותנסו לפרגן ולעזור אחד לשני כמה שאפשר.... ודבר אחד לכל הוותיקים של הפורום שמתווכחים עם החדשים יש לי פתגם בשבילכם: "במקום שאין אנשים השתדל להיות איש" מקווה שהסברתי את עצמי

dmt4me

New member
אני חושב שהסצנה כבר נהרסה..

ביום שאהרון סגל חזר בתשובה..

אז בוא אני ואתה

וננסה להשפיע על כולם להחזיר עטרה ליושנה... כל אחד יפעל הכי טוב שהוא יכול, יהיה הכי מחתרתי שיוכל ולא יהפוך את הטראנס לזול וככה אולי נוכל להציל את הטראנס שאנחנו כולם אוהבים לחפור בו!! אני יודע שזה נשמע אשלייתי אבל רק ככה אפשר לצאת מהבוץ, צריך להפוך לאנשים טובים יותר בעזרת ערכים טובים יותר וכל אחד יהיה שותף לזה... חחח זה נשמע כמו האמנה החברתית שלמדתי באזרחות חחחח אבל זה רציני!!

כולכם ילדים קטנים

ואם בנאדם רוצה ללכלך, אז שילכלכ, ושיגיד מה שהוא רוצה. הסנו כבר שהפורום הזה מנוהל ומתוחזק ע"י ילדים, ו-וואנבי'ז מזדקנים. קיצר אנשים, בא לכם להגיד משהו - לא משנה מה - תגידו. גם אם מישהו יפגע מזה, וגם אם לא. אחרת זה לא שקר, זאת צביעות. טכנאי סאונד אלק.... לך, לך תשרשר משהו

Mike A

New member
אני אחלק את ההודעה שלי לשני חלקים

נו מה אני כולה סוגר שבת ונהיה לי בלגן בפורום :| 1. הקטע של מלול פשוט גרוע. אני מקווה שיש הסמכה על כך פה. עקב זה ובהתאם לזאת, מותר לכל אחד לקטול את הטראק כאוות נפשו. ת'אמת אפשר לקטול גם מוזיקה טובה, כמיטב מנהג הפורום הזה
זה קטע ברמה שגם ביקורת בונה לא תעזור כי ברור שהבן אדם פשוט לא מבין את מהות יצירת המוזיקה ודברים בסיסיים ביותר שהוא יצטרך לדעת כדי ליצור מוזיקה כמו שצריך. מה אמורים להגיד לו? להוריד 3 דיבי ב-200 הרץ ולקמפרס בראטיו נמוך את הפרקשנים? הוא די בטוח יחשוב שאתם מדברים סינית. הצורה שבה קוטלים את הטראק מקובלת כל עוד היא לא כוללת "יא בן זונה הומו אתה לא יודע לעשות מוזיקה תחזור לחור של אמא שלך". הטראק גרוע, אז אנשים מביעים את דעתם בצורה זו או אחרת. קיצר מה שאני אומר, חלאס ליפול על אנשים שנותנים תגובה שלילית על טראק. מן הסתם שהתגובה תהיה ברוח רעה, כי זאת תגובה שלילית. מה הבן אדם אמור לרשום, "זה לא טוב אבל..."? לא. זה פשוט "לא טוב", בין אם ננסח את זה ככה או שננסח את זה ככה. 2. עתידי יופה - אתה פשוט אידיוט. הייתי מרחיב בעניין יותר, אבל עצם מעמדי כמנהל פורום פה מונע ממני לעשות את זה. קראתי כמה תגובות שלך פה וגם בפורומים אחרים ואין לך אף טיפת כבוד בסיסי לזולת. מזלזל בכל דבר שזז ומתנשא מעל כל בן אדם פה, וקורא לו "ילד" אפילו אם האיש הזה יכול להיות אביך. אני הבן אדם האחרון שישפוט לפי גיל, וכנראה שאתה הראשון. יש לך בעיות עם ילדים? אנשים צעירים בני 13 ו-16? אתה עוד בא בביקורות לניהול? הפורום הזה מנוהל בצורה מצויינת על ידי צוות ותיק ומנוסה שיודע מה הוא עושה. מה גם שלא הבנתי איך הניהול קשור לעזאזל לכל "גיבובי השטויות" שפלטת פה לכל עבר ביומיים האחרונים. בכל מקרה, כי היה לי סופ"ש מצחיק בצבא ואני במצב רוח טוב כרגע, לא הגבלתי אותך. ראה הוזהרת.

שמע אותי טוב, ילד טיפש

אתה יכול להמשיך לקפוץ, אבל אתה ילד קטן טיפש -- וחייל!! אתה עדיין חייל, יא טמבל! אתה ילדון קטן. בוא אני יגיד לך משהו הפורום הזה הוא אחד הגרועים שראיתי, הרמה פה כו"כ נמוכה, שאי אפשר לתאר. ואתה יודע מי קובע את הרמה - המנהלים. אתה טמבל, טיפש ודפוק. ואתה יכול לדחוף תאזהרות שלך לתחת. ולקוות שזה לא אתה שגר שם מולי...למרות שאני די בטוח שזה אתה

Mike A

New member
כן

אני חייל. אני רק בן 20. פשוט ילדון טיפש שלא יודע מהחיים שלו.. כנראה שזה לא משנה, כי גם בחורה בת 30 לא מקבלת את הכבוד שלך. חבל שלא תוכל להגיב יותר, כי הוגבלת.

ומה אתה משחק לנו אותה טכנאי

אתה כזה טיפש.... 3 דיבי ב-200 הרץ ולקמפרס בראטיו נמוך.... על מה אתה מדבר, ילד טמבל???? הבנאדם לא יודע לחבר שני צלילים ביחד, ואתה משחק לנו אותה טכנאי? אתה פשוט ילד קטן וטיפש. אידיוט.

Mike A

New member
חחח

תלמד לקרוא. תקרא שוב, ושוב ושוב ושוב עד שתבין למה התגובה שלך לא הגיונית.

למעלה