אני אחלק את ההודעה שלי לשני חלקים
נו מה אני כולה סוגר שבת ונהיה לי בלגן בפורום :|
1. הקטע של מלול פשוט גרוע. אני מקווה שיש הסמכה על כך פה. עקב זה ובהתאם לזאת, מותר לכל אחד לקטול את הטראק כאוות נפשו. ת'אמת אפשר לקטול גם מוזיקה טובה, כמיטב מנהג הפורום הזה
זה קטע ברמה שגם ביקורת בונה לא תעזור כי ברור שהבן אדם פשוט לא מבין את מהות יצירת המוזיקה ודברים בסיסיים ביותר שהוא יצטרך לדעת כדי ליצור מוזיקה כמו שצריך. מה אמורים להגיד לו? להוריד 3 דיבי ב-200 הרץ ולקמפרס בראטיו נמוך את הפרקשנים? הוא די בטוח יחשוב שאתם מדברים סינית. הצורה שבה קוטלים את הטראק מקובלת כל עוד היא לא כוללת "יא בן זונה הומו אתה לא יודע לעשות מוזיקה תחזור לחור של אמא שלך". הטראק גרוע, אז אנשים מביעים את דעתם בצורה זו או אחרת. קיצר מה שאני אומר, חלאס ליפול על אנשים שנותנים תגובה שלילית על טראק. מן הסתם שהתגובה תהיה ברוח רעה, כי זאת תגובה שלילית. מה הבן אדם אמור לרשום, "זה לא טוב אבל..."? לא. זה פשוט "לא טוב", בין אם ננסח את זה ככה או שננסח את זה ככה.
2. עתידי יופה - אתה פשוט אידיוט. הייתי מרחיב בעניין יותר, אבל עצם מעמדי כמנהל פורום פה מונע ממני לעשות את זה. קראתי כמה תגובות שלך פה וגם בפורומים אחרים ואין לך אף טיפת כבוד בסיסי לזולת. מזלזל בכל דבר שזז ומתנשא מעל כל בן אדם פה, וקורא לו "ילד" אפילו אם האיש הזה יכול להיות אביך. אני הבן אדם האחרון שישפוט לפי גיל, וכנראה שאתה הראשון. יש לך בעיות עם ילדים? אנשים צעירים בני 13 ו-16? אתה עוד בא בביקורות לניהול? הפורום הזה מנוהל בצורה מצויינת על ידי צוות ותיק ומנוסה שיודע מה הוא עושה. מה גם שלא הבנתי איך הניהול קשור לעזאזל לכל "גיבובי השטויות" שפלטת פה לכל עבר ביומיים האחרונים. בכל מקרה, כי היה לי סופ"ש מצחיק בצבא ואני במצב רוח טוב כרגע, לא הגבלתי אותך. ראה הוזהרת.