קבלו קטע חדש שלי

malul888

New member
קבלו קטע חדש שלי

http://www.sendit.co.il/download.php?id=qZoerGHQ7A04Dj8apYtJ שלחו תגובות...

MULAN30

New member
מאמי

רציתי לשמוע באמת.. תעלה את זה על שרת.. לא הצלחתי ככה .

לזה אתה קורא קטע???????????????

מה זה אמור להיות, הגיבוב צלילים הטיפשי הזה ששמעתי הרגע? קטע??? קטע מצחיק, אולי...

MULAN30

New member
תביע את

הדעות שלך בצורה יותר יפה ומכובדת או שאל תגיב!! טיפשי לכתוב תגובה כזאת.

טיפשות זה להגיד לי איך להגיב

למשהו שאתה היית רוצה שיגיבו לו בחיוב. 'צטער, חבוב. אני אומר רק את מה ש-אני- חושב. ואתה ממש לא חייב לאהוב את זה. כמו שאני ממש לא אוהב את ה"קטע" החדש שלך. ואם להיות כנה לגמרי - לא הייתי מפרסם משהו כזה תחת השם האמיתי שלי. כמוך.

MULAN30

New member
סליחה!!!!!!

תפנים ותיקלוט ותיתבגר! ככה לא מגיבים לקטע גם אם הוא לא בדיוק מוצא חן בעינייך!!! זאת עדיין נישארה טיפשות מצידך. ומוטיבצייה אל תוריד לאף אחד שמנסה ליצור! תתבייש לך .. עוד היה לך העוז והחוצפה לענות לי ולהיתווכח.

malul888

New member
ואלה אחלה טראק מקפיץ בניתה

אשכרה מתאים לפורום טראנס פסיכודלי רואים שאתה מבין במוזיקה אתה ממש מבים וגם בתור מדיום ישר ידעתה שאני ילד בן 13 עים כרטיס און בורד ואללה אתה ענק !!!

HooK

New member
מממממממממממ

אתה צריך להתחיל לשמוע יותר מוזיקה או משהו שתבין מה בדיוק אתה מנסה לעשות כי יצא לך פה משהו באסה של דבר...

aerox

New member
קטע חמוד אבל רק מה...

רק תזכיר לי בן כמה אתה 13 ? אם כן אז סבבה זה יפה להתחלה , אם לא מצטער אין לך את זה בן אדם תפרוש תפרוש

dmt4me

New member
פשוט מגעיל מצדכם להגיב ככה >

ליצירה שבנאדם עבד עליה,גם אם זה נשמע חרא,תנסו לעזור ולהגיד מה לא בסדר כדי שהוא יוכל לתקן,אני לא חושב שאתם יוצרים יותר טוב ממנו.פשוט בושה לפורום הזה.

ילדים בני 13

שמקשקשים בלי גבול. אז מה אתה רוצה? שנקשיב לרעשים האלה שאתה מוציא מהמחשב ונגיד לך וואו??? יש לך עוד המון המון שנים לפני שתקבל ביקורת אמיתית, וטובה, שהרי, מי שאומר לך מה הוא חושב על הרעשים שלך - נשלל. חבוב, לפי הרעשים ששמעתי, יש לך לפחות עוד עשור עד שתבין איזה שטויות אתה משמיע, עם הכרטיס 'און-בורד' שאבא קנה לך. ולפי התגובות שלך פה - אתה ילד בן 13, ככה שיש לך עוד המון המון שנים להתבגר, ולהבין מה טיבה של ביקורת, גם אם היא קוטלת. וומפה אני אומר לך - יש לך עוד המון שנים של ביקורת קוטלת. אתה פשוט לא יודע לנגן. עכשיו לך תקנח את האף, ומהר למיטה. כבר מאוחר.

Paranoid Eyes

New member
לא

אתה לא אמור להגיד וואו.. אם זה לא מצא חן בעיניך.. אבל תגובה כמו שנתת לו, יכולה להוריד את המוטביציה.. יש דבר כזה שנקרא ביקורת בונה ומה שאתה נתת זה סתם ביקורת מגעילה בשביל לרדת עליו.

תגובה כמו שנתתי לו

היא הדבר הכנה היחיד שהוא שמע פה. להבדיל מכולכם ש: אל תגיד לו את זה, זה לא יפה....... שינסה להשמיע את הדבר הזה למישהו בתעשייה. מה אתה חושב? שיחבקו אותו בחום, יחייכו ויגידו: בוא, אני מוציא לך אלבום? ישלחו אותו כמו טיל בחזרה לפורום הזה, ויגידו לו להמשיך לשרשר.

B o o o o M

New member
אם הייתה לו מוזיקה ברמה לאלבום

הוא לא היה שם אותה פה, תאמין לי. ולכן , אף אחד לא התיימר להגיד לו שזאת יצירת אומנות- יש דבר כזה שנקרא טאקט... יש דברים שלא אומרים... תכלס לך תדע כמה הוא השקיע ביצירה... אז אומרים שמע, זה לא נשמע טוב אבל תתקדם ותמשיך הלאה... בלהבלה אין צורך להיות מניאקים ולהגיד זהו פרוש כאילו אין לך עתיד.. אדם יכול לעשות מה שהוא ירצה! רק צריך לרצות בכך מספיק סופשבוע חם וכיפי לכולם

Paranoid Eyes

New member
תראה

בנאדם ביקש חוות דעת של שמיעה. אולי עצות לשיפור מיוצרים בפורום שקצת יותר מנוסים ממנו. ולתת תגובה כמו .."מה זה אמור להיות, הגיבוב צלילים הטיפשי הזה ששמעתי הרגע? קטע??? קטע מצחיק, אולי..." זה לא תגובה, אני מצטערת. זה גם התנשאות כלשהי. אתה לוקח דברים בקיצוניות.. וזו לא תגובה כנה בכלל.. היית כותב שלא אהבת וזורק איזה עצה שתיים לשיפור (אם יש לך) ואף אחד לא היה מטפס עליך כמו שקורה עכשיו. בקיצור, תרבות דיבור ותרבות שיחה, תלמד שככה לא נותנים ביקורת. ושוב, לא אמרו לך לשקר ולהגיד " וואו יפה" .

Art0m

New member
תשמע בןאדם כול אחד מתחיל מאיפושהו

גם אתה בהתחלה בטח לא היית סוס בנייה כמו כול אחד בתחילת דרכו... ואני מקווה שהבן אדם לא שם עליך בגרוש וימשיך ליצור בכיף שלו... לאט לאט מתקדמים עם העניין.... ואגב עם הגישה שלך... וואלה לא תגיע רחוק כבןאדם.. Dream Theater - Endless Sacrifice :)

TֱAֱMֱIֱR

New member
תילמד לשרשר חבוב...

ולפי סיגנון הדיבור שלך היחידי שבן 13 פה זה אתה. אז כדי שתוריד מהר את האף הליצן שלך מהגובה. כי גם אם אתה "אומן טראנס דגול" לא נותן לך ת'זכות לזלזל ככה קפיש?!

למעלה