קבלו סקר...

פיתiש

New member
עונה!! [[=

1 שם: עמית 2 גובה: 1.70 3 צבע עיניים:כחולות 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?שפתיים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?ירדתי מטיסה! 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?בשדה 7 בעד או נגד סטוצים?בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר?לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית?תלוי במצב רוח 10 אלכוהול או שוקו?שוקו 11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן?בוקסר וגופיה חחח 13 צבע הכי אהוב:אין מועדף כל צבע! 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) לדעת 15 מה הפנטזיה שלכן?סוד 16 ארוחת בוקר או ערב?בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?חלב 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?רקדנית בטן 19 ים או בריכה?גם וגם 20 חופשת סקי או בטן גב?סקי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?לא משנה מה שהיא אוהבת! 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?נראה לי בגדים... 23 רגוע או אקשן?גם וגם 24 באלגן או סדר?באלגן 25 מיטה זוגית או יחיד?זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן?הצ'ינצ'ילה שלי!! 27 מה הטראומה שלכן?גובהה 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא.. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?מישהו כן 30 אם כן איך זה התפתח?אני דו... אז התפתח מאוד טוב!! 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?להתראות

Diary Of Dreams

New member
אני^_^

1 שם: ניב 2 גובה: 70 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? שיער 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? עוד לא הייתה לי כזו 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?*O* 7 בעד או גד סטוצים? אין לי בעיה עם סטוצים 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? לפעמים ולפעמים 10 אלכוהול או שוקו? שוקו 11 חצאית או מכנס?חצאית^^ 12 פיג'מה או טרניג ישן?פיגמה 13 צבע הכי אהוב: סגול 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ)צלולים זה מגניב 15 מה הפנטזיה שלכן? יש הרבה 16 ארוחת בוקר או ערב? לא יודע *_* 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? משהו בתחום הריקוד 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? כפיות 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בונדג' 23 רגוע או אקשן? רגוע 24 באלגן או סדר? סדר 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? קנגרו 27 מה הטראומה שלכן? פציעה מנפילה מסוס 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לא יודע 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?לא 30 אם כן איך זה התפתח?לא 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי

שימי בחייאת שימי

1 שם: הגר 2 גובה: 1.72 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? פנים, שיער, בגדים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? אוהו 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? מיטה? 7 בעד או גד סטוצים? בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? בוקר 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי, שניהם בסדר 10 אלכוהול או שוקו? שוקו 11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרניג, אבל למה ישן 13 צבע הכי אהוב: אדום 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלולים 15 מה הפנטזיה שלכן? לישון שבוע שלם 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? מנכ"לית 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי, זה מעצבן להסתכל על צוואר 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? מה 23 רגוע או אקשן? איזון בינהם 24 באלגן או סדר? סדר 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? אין 27 מה הטראומה שלכן? וואו 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לא 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? לא 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי!~

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif and i've hurt myself

1 שם: שחף 2 גובה: 177 3 צבע עיניים: שחור 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? מה לי ולבחורות? :O 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? יותר מדי. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? מדיטק P: 7 בעד או גד סטוצים? תלוי. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב שקט 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה 13 צבע הכי אהוב: ורוד 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלול 15 מה הפנטזיה שלכן? 16 ארוחת בוקר או ערב? פיכ. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? בוא נתחיל מזה, שאף פעם לא הייתי קטן :| 19 ים או בריכה? לא זה ולא זה. 20 חופשת סקי או בטן גב? סקי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? לחבק 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? ג'ינס 23 רגוע או אקשן? רגוע 24 באלגן או סדר? בלאגן 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? באפי. 27 מה הטראומה שלכן? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? חלילה 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלהאקס. 30 אם כן איך זה התפתח? חחחחחחחחחחחחחח יותר מדי 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? אטוץץץץץץץץץץץץץץץ'

kompotos

New member
עונה:)

1 שם: ספיר 2 גובה: 1.72 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? עיניים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? אמממ לא זוכרת 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? 7 בעד או גד סטוצים? 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב שקט בבית 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול 11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיגמה 13 צבע הכי אהוב: כחול 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלולים? 15 מה הפנטזיה שלכן? 16 ארוחת בוקר או ערב?בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?לבן 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? מובטלת? חח שחקנית כדורסל אבל זה כמעט אותו דבר 19 ים או בריכה? מחבינת המים אז בריכה מבחינת המקום אז החוף 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בגדים? 23 רגוע או אקשן? תלוי 24 באלגן או סדר? סדר 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? דג 27 מה הטראומה שלכן? בן דוד של אבא שלי היה מוציא לי קליקים מהאצבעות כשהייתי קטנה ועכשיו יש לי פחד מאנשים שעושים את זה 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? אין לי מושג 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? נראה לי 30 אם כן איך זה התפתח? לא התפתח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי

vocalya

New member
עונה

1 שם: ג'ס 2 גובה: 1.62 3 צבע עיניים: כחול 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? פנים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? ברחתי מהבית, רבתי עם חברה טובה, מה לא.. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? לא שכבנו אבל עשינו שטויות בחדר של הצבא כשהייתי בקורס 7 בעד או גד סטוצים? נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? אין לי שמץ 9 מועדון או ערב שקט בבית? מועדון 10 אלכוהול או שוקו? תלוי במצב רוח 11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? חולצות צבא ומכנס טרנינג שולט! 13 צבע הכי אהוב: סגול, כחול ושחור 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חצי צלול 15 מה הפנטזיה שלכן? לעשות את זה בחדר של הצבא עם מישהי 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? או חלב או לבן תלוי במצב רוח 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? וטרינרית 19 ים או בריכה? בדר"כ בריכה 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? גם וגם 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? גופיות שחורות 23 רגוע או אקשן? תלוי במצב רוח 24 באלגן או סדר? טיפה מבולגן 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית תמיד עדיף 26 מה החיה האהובה עליכן? נדוש אבל דולפינים 27 מה הטראומה שלכן? יש כל מיני, עדיף שאני לא אספר 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לצערי :/ 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? כן 30 אם כן איך זה התפתח? נשארנו ידידים 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי

the l girl

New member
גם אני רוצה

1 שם:רינת 2 גובה:166 נראה לי 3 צבע עיניים:שחור 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?חיוך 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?ואו, הרבה.... 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? נושא כאוב, לא שכבתי עם מישהיא 7 בעד או גד סטוצים? אממ לא יודעת 8 טיפוס של לילה או של בוקר?גם וגם חח 9 מועדון או ערב שקט בבית?מועדון 10 אלכוהול או שוקו?שוקו 11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן?טרנינג 13 צבע הכי אהוב:סגול 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ)לא הבנתי חח 15 מה הפנטזיה שלכן?אממ אין לי משו מיוחד... 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?חלב 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?מעצבת 19 ים או בריכה?ים 20 חופשת סקי או בטן גב?חופשת סקי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?לחבק 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?ג'ינס 23 רגוע או אקשן?אקשן 24 באלגן או סדר?בלאגן 25 מיטה זוגית או יחיד?וחצי חח 26 מה החיה האהובה עליכן?אני אלרגית להכל!!!!!111 27 מה הטראומה שלכן?מוות. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא יודעת, לא נראה לי 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?אני לא בטוחה 30 אם כן איך זה התפתח?לא התפתח. לא רציתי 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?ביי חח

Sinner16

New member
חחח.. סקר ^^

1 שם: נתן. 2 גובה: 1.75 [בערך.] 3 צבע עיניים: משתנה בין חום לירוק לפי מצב רוח. 4 מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחור? אני מניח שעיניים. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? הרבה. ^^ 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? וואי, אין לי מושג איפה להתחיל.. אם להתחיל בכלל. טוב, אני מניח שהכי פחות מביך זה על יאכטה. [שלא ממש שלי.] 7 בעד או גד סטוצים? אין לי שום דבר נגד אבל אני לא מקבל מזה סיפוק. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? מועדון ואז ערב שקט בבית. 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול. אבל רק בגלל שאני שותה שוקו כל בוקר. 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? אני לא ישן עם פיג'מה. 13 צבע הכי אהוב: לבן. 14 חלומות רטובים או צלולים? צלול! 15 מה הפנטזיה שלכן? מינית אין לי. אבל סתם פנטזיה.. אני רוצה לנהוג בגשם, עם מוזיקה על פול ווליום ולבד.. וסתם לנסוע, לשום מקום כזה. 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? בבר מצווה רציתי להיות פסיכולוג. לפני זה עו"ד. 19 ים או בריכה? ים. 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב ^^ 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? גם וגם. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? נכון לימים אלה, צעיף. 23 רגוע או אקשן? רגוע. 24 באלגן או סדר? סדר. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? זאב. 27 מה הטראומה שלכן? חניות. [עם המכונית כאילו.] 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? אם הוא התאהב בי, הוא לא סטרייט.. לא?! 30 אם כן איך זה התפתח? - 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? במעלית משום מה אני תמיד אומר להתראות. חוץ מזה, תמיד ביי.

Saint Marco

New member
אננייי

1 שם: אור. 2 גובה: 170. 3 צבע עיניים: כחול. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? מבנה גוף. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? כלום. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? טרם עם מישהי, עם מישהו זה היה באוטו. 7 בעד או גד סטוצים? נגד. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? תלוי. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי במצב רוח. 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול. 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה. 13 צבע הכי אהוב: כחול כהה. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) איי.. עדיף שאשתוק. 15 מה הפנטזיה שלכן? אין. 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן איכותי. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? וטרינר. 19 ים או בריכה? ים. 20 חופשת סקי או בטן גב? סטן גב. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?לחבק. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? המדים כרגע. 23 רגוע או אקשן? אקשן. 24 באלגן או סדר? סדר. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב וסוס. 27 מה הטראומה שלכן? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? יש מצב. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? לא יודע. 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? תלוי.

הוהוהואוהאוהאווווווו.

1 שם: איתי 2 גובה: 171 3 צבע עיניים: ירוק 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? הא! 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לאחשווווווווב. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? בשיחים ליד המתנ''ס P: 7 בעד או גד סטוצים? נגד. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב רועש בבית P: 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול. 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג. 13 צבע הכי אהוב: שחור. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) 15 מה הפנטזיה שלכן? לאדע. 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? וטרינר. 19 ים או בריכה? בריכה. 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? תלוי עם מי. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? חגורת ניטים. 23 רגוע או אקשן? אקשן. 24 באלגן או סדר? סדר. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב. 27 מה הטראומה שלכן? שראיתי ילד בן 4 נדרס :| 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? הא? 30 אם כן איך זה התפתח? חחחחחחחחחחחחחחחחח. 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי.

נו טוב..

שם: שיר גובה: 1.63 צבע עיניים: ירוק מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? חיוך, עיניים.. מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לא הרבה. לצערי. מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? לא יצא עדיין. רק מיטה. בעד או גד סטוצים? בעד, אבל לא בשבילי. טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. מועדון או ערב שקט בבית? תלוי במצברוח. אלכוהול או שוקו? אפל מרטיני, תודה.
חצאית או מכנס? מכנס. צבע הכי אהוב: ירוק. חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) אין לי אף אחד מהם
מה הפנטזיה שלכן? או-הו.... לא כדאי שניכנס לזה
ארוחת בוקר או ערב? צהריים. שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? שחקנית [כמו כולם, לא?] ים או בריכה? ים. חופשת סקי או בטן גב? בטן גב. בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי.. אוף. בא לי. רגוע או אקשן? אקשן. האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן, ובאותה מידה שברו גם לי. האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? כן, ובאותה מידה אני התאהבתי בסטרייטית. [: אם כן איך זה התפתח? לא טוב
ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי. תמונה למי שבא..

the l girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo140.gifהאבה האבה../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

ואו!
ששמת את התמונה, באמת... =]

למעלה