קבלו סקר...

the l girl

New member
מה מה?

לא הבנתי את השאלה שלך...

the l girl

New member
נו...

כמו בסרטים המיוצירים שרואים מישהי יפה אז כזה מגמגמים "האבה האבה" למה רק אני יודעת את זה?

vocalya

New member
וואו

ממתי הגיעו כאלה מהממות לג.צ, נהיות פשוט יותר ויותר יפיופות פה

עד שהסופה תחלוף והקרח ישבר.

1 שם:חיבוקי 2 גובה:חחחח לאדעתXD 3 צבע עיניים:חוםם יהה 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?תחת ועיניים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?תפרתי לאקסית הראשונה שלי בובה בצורת לב בשלוש בלילה.:) 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?חחחחחח מתחת לאולפנע של בני עקיבע 7 בעד או גד סטוצים?בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר?לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית?פעם ככה פעם ככה:) 10 אלכוהול או שוקו?אלכוהול בתוך שוקו
11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן?טרניג ישן 13 צבע הכי אהוב:אדום 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ)צלולים ללא ספק:) 15 מה הפנטזיה שלכן?לאהוב 16 ארוחת בוקר או ערב?ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?מריר
18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?חחחחח מדענית וממציאניתLOL [אפילו הייתי בטלוויזיה:p} 19 ים או בריכה?ים 20 חופשת סקי או בטן גב?סקיייי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?לחבק 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?המכנס שלי של דיקיז 23 רגוע או אקשן?אקשן 24 באלגן או סדר?באלגןןןןן 25 מיטה זוגית או יחיד?זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן?צב 27 מה הטראומה שלכן?עזבו:) 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?כע 30 אם כן איך זה התפתח?טוב עד שנפרדנו חחחחח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?נתראה בשמחות:)

XspiritX

New member
עונהההההההההההההההההה

1 שם:פאיז:p 2 גובה:173 3 צבע עיניים:חומות 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?פנים :p ואז גוף 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? 7 בעד או גד סטוצים?בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר?לילה:p 9 מועדון או ערב שקט בבית?תלוי 10 אלכוהול או שוקו?אין השוואה:p 11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? 13 צבע הכי אהוב:כחול/צהוב/ירוק בולט 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) 15 מה הפנטזיה שלכן? 16 ארוחת בוקר או ערב?ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?חלב 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?חחח 19 ים או בריכה?בריכה 20 חופשת סקי או בטן גב? סקיייי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?שיחבקו 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?גנסים 23 רגוע או אקשן? 24 באלגן או סדר?סדר 25 מיטה זוגית או יחיד?זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן?כלב 27 מה הטראומה שלכן? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?מישהי כן 30 אם כן איך זה התפתח?בני זוג D: 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?ביי

ofer124

New member
עונה נה נה

1 שם: עופר. 2 גובה: 178 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחור? הפנים. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? אני לא בנאדם מטורף יותר מידי..חח 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהו? בשירותים של עזריעלי Oo 7 בעד או גד סטוצים? נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה, השעה תעיד על כך..חח 9 מועדון או ערב שקט בבית? גם וגם, תלוי עם מי:). 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול..חיחי 11 חצאית או מכנס?- 12 פיג'מה או טרניג ישן? לא זה ולא זה 13 צבע הכי אהוב: ורוד פסטל:p 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ): הא.!? חלום צלול אבל 15 מה הפנטזיה שלכם? למה ניראלכם שזה עניינכם..חח? 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב, וודאי:) 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רצית ליהיות שהייתה קטן? נו כמו כולם, להיות מפורסם ולהופיע בטלויזיה:) אני חושב שגם אגשמתי את זה לכמה ימים לפחות... 19 ים או בריכה? ים! 20 חופשת סקי או בטן גב? סקי! 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אותך? שיחבקו אותי:) 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? ג'קט מעלף! מפול אנד ביר. 23 רגוע או אקשן? רגוע רגוע 24 באלגן או סדר? סדר, אני פדנט. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית, למה שיהיה לי צפוף..חח? 26 מה החיה האהובה עליך? כלב, ידידו הטוב של האדם, כמה קלישאתי. 27 מה הטראומה שלך? - 28 האם שברת למישהו את הלב? כמה דרמטי, קרה שזה לא היה הדדי, כן. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכך? כן, קרה:). 30 אם כן איך זה התפתח? לא התפתח יותר מידי. חוצמה להיות ה"חברה הכי טובה שלה"..חח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? להתראות, יותר מעודן

למעלה