עונה נה נה
1 שם: עופר. 2 גובה: 178 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחור? הפנים. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? אני לא בנאדם מטורף יותר מידי..חח 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהו? בשירותים של עזריעלי Oo 7 בעד או גד סטוצים? נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה, השעה תעיד על כך..חח 9 מועדון או ערב שקט בבית? גם וגם, תלוי עם מי

. 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול..חיחי 11 חצאית או מכנס?- 12 פיג'מה או טרניג ישן? לא זה ולא זה 13 צבע הכי אהוב: ורוד פסטל

14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ): הא.!? חלום צלול אבל 15 מה הפנטזיה שלכם? למה ניראלכם שזה עניינכם..חח? 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב, וודאי

17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רצית ליהיות שהייתה קטן? נו כמו כולם, להיות מפורסם ולהופיע בטלויזיה

אני חושב שגם אגשמתי את זה לכמה ימים לפחות... 19 ים או בריכה? ים! 20 חופשת סקי או בטן גב? סקי! 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אותך? שיחבקו אותי

22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? ג'קט מעלף! מפול אנד ביר. 23 רגוע או אקשן? רגוע רגוע 24 באלגן או סדר? סדר, אני פדנט. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית, למה שיהיה לי צפוף..חח? 26 מה החיה האהובה עליך? כלב, ידידו הטוב של האדם, כמה קלישאתי. 27 מה הטראומה שלך? - 28 האם שברת למישהו את הלב? כמה דרמטי, קרה שזה לא היה הדדי, כן. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכך? כן, קרה

. 30 אם כן איך זה התפתח? לא התפתח יותר מידי. חוצמה להיות ה"חברה הכי טובה שלה"..חח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? להתראות, יותר מעודן