לא "דתיים", אפשר לחשוב שאת מדברת על דתיים-
דתיים לאומיים, כיפה סרוגה ה' ישמרנו ויצילנו. רק חרדים ומעלה. הרב אלישיב עושה ביקורת פעמיים בשבוע (שני וחמישי) לבדוק את האחוזים. ואם זה לא מספק - מקצצים את התקציב! אבל תכל'ס - זה באמת לא מקום עם אוריינטציה דתית (כמו בר אילן, שעד כמה שהיא אוניברסיטה טובה, באמת, במיוחד למשפטים, צריך ללמוד בה קורסי יסוד ביהדות וכו', שגם אם זה נחמד, מראה על כיוון מסויים). זה פשוט מקום עם אוריינטציה פחות נהנתנית-מוכוונת שוק, יותר פילוסופית. יש אנשים שזה מתאים להם ויש שלא. העובדה היא שבגדול, זו האוניברסיטה הטובה בארץ (אני לא נכנסת לחוגים מסויימים. ברור שגם משפטים באת"א ובר אילן אחלה, ושמדעים מדוייקים עדיף ללמוד בטכניון, אז לא להתנפל...). היא גם מדורגת במקום גבוה יחסית בדירוג העולמי. אז אם הייתי רוצה ללמוד משהו, ויודעת שהסיכוי הכי טוב שלי ללמוד אותו היה באת"א, חיפה, בר אילן או ב"ג, הייתי הולכת לשם. האוניברסיטאות טובות, וצריך פעם לצאת מהבועה, לא? אני הלכתי לאוניברסיטה העברית כי התאים לי. כי אני מעוניינת בסקטור הציבורי, ובפן האקדמי של המקצוע, והיה נראה לי שאת השאיפות שלי אני אוכל להשיג שם יותר מבכל מקום אחר. שיקולי נוחות/קרבה לבית של ההורים/מעונות וכו' קיימים, אבל תכל'ס, בין העברית לת"א, ההבדלים לא כאלה גדולים.