קבלה ללימודים

לומינגו

New member
קבלה ללימודים

שאלה קטנה: קיבלתי כבר הודעת קבלה לגבי לימודים לשנת הלימודים הבאה באת"א. אני מחכה עדיין לתשובות מהעברית ובר אילן. מישהו קיבל תשובה חיובית/כלשהי מהאוני' הנ"ל? מתי הצפי? תודה!

לגבי את"א- זה תלוי על כמה הסכם

עומד כרגע ומה הסכם שלך.. בד"כ הוא יורד לאט לאט ויכול להיות שיודיעו לך אפילו במאי נגיד, תלוי בסכם...

כתבה מאוד דלה ואני בספק שהיא תכריע כי

אותי היא לא ממש שכנעה למרות שאני די נוטה לכיון מסוים..

Kiru

New member
אכיפת נוכחות? אתוס קבוצתי?

בושה לצאת במהלך הרצאה? באמת טוב שגנזו את הטיוטה.

EgeBamayasi

New member
שאלה

איפה הכתבה המלאה? כי אני רוצה לקרוא את הכתבה, אם אני אלך לקנות מחר את הכלכליסט במכולת (זה שבועון נכון?) הכתבה תהיה בו?

flutter girl

New member
מרצים שמאחרים?../images/Emo12.gif

אצלנו הם גם מקדימים וגם רואים לנכון למשוך את השיעור (שהוא גם ככה שעה וחצי רצוף) מעבר לזמן ולגרום לנו לפספס את האוטובוס שיש פעם בשעה.

Kiru

New member
במקרה כזה

אתם צריכים לנצל את זה שאין אתוס קבוצתי ויש אווירה בה סטודנטים לא מתביישים לצאת באמצע הרצאה

flutter girl

New member
מתביישים זאת פשוט לא ההגדרה...

המרצים שנוטים להאריך שיעורים הם דווקא המרצים שאני מחבבת יותר, ויש לי יותר מדי כבוד למרצה מכדי לצאת באמצע ההרצאה, בעיקר בהתחשב בעובדה שזה ברור שאני יוצאת כי הוא "מאריך" את השיעור... כבר קרה שיצאתי באמצע הרצאה כדי להספיק לאוטובוס, אבל זה פשוט כי הרגשתי ממש רע והמחשבה של לשבת עוד שעה באוניברסיטה עשתה לי כזאת בחילה שנאלצתי להלחם ביצר הטוב ופשוט חתכתי.

Hugin

New member
מרצים שמקדימים..

המרצה שלנו בחוקה הוסיף רבע שעה בתחילתו ובסופו של כל שיעור..אמנם לא מפספסים אוטובוס אבל התשישות, אוי התשישות...שלא נדבר על זה שיש רבע שעה במקום חצי שעה בין השיעורים והדוכן קפה רחוק...(לירושלמים מבינכם - לרדת את הקומות המקוללות האלה זה רחוק)

2_be

New member
אני מדברת על החוויות של השביתה שנה שעברה../images/Emo3.gif

למעלה