קבלה לאוניברסיטה

קבלה לאוניברסיטה

היי אני מתכננת ללמוד משפטים בשנה הבאה ולפי תנאי הקבלה המפורסמים באינטרנט אני לא מתקבלת לתל אביב או לעברית . באוניברסיטה העברית אני ממש קרובה(ממוצע הבגרות שלי הוא 10.27 ואני צריכה 10.32 כדי לעמוד ברף) .השאלה היא האם לדעתכם אתקבל גם במצב הזה?האם הסף הזה בדרך כלל יורד..?
אני בכל מקרה אנסה לשפר בגרות אחת בחורף אך במידה ולא אצליח-היכן מומלץ יותר ללמוד כאופציה שלישית -באוניברסיטת חיפה או בבר אילן?
תודה!

תשובה

אפשר להניח שכן, אבל יש לך שנה שלמה לחכות ומעט מאד לשפר, כך שאני ממליץ לעשות בגרות בגיאוגרפיה (או בכל מקצוע אחר שתבחרי), להגיע לממוצע הבגרות שאת צריכה כדי להתקבל בוודאות ואז להרשם. זה עניין של שבוע השקעה בלמידה למבחן ואת יכולה להיות רגועה לגבי קבלה.
&nbsp
לגבי חיפה או בר אילן - אותה רמה. פחות מת"א והעברית, אבל רמה גבוהה. לפי דעתי רמה גבוהה משמעותית מהמכללות הנחשבות (בינתחומי, המכללה למנהל). זה בא לביטוי באיכות הסטודנטים וברף הקבלה (הולך ביחד בדר"כ...).
&nbsp
עלי והצליחי.

Ariel aka Rel

New member
לא מכיר את חיפה

אבל בסיטואציה דומה העדפתי את בר אילן. התואר שלהם נחשב מאוד גם במשרדים הגדולים, וזה באיזור המרכז.
התקבלתי לעברית, ובכל זאת העדפתי להישאר במרכז והלכתי לבר אילן (על אף שאין לי זיקה לדת, ואף להפך).
&nbsp

למעלה