קבוצת הערות בארגוני יוצאת לדרך!

Talia E

New member
שני תיקונונים ../images/Emo22.gif:

הראשון הוא משהו שלא כתבתי לך עליו אחרי הטיוטה הראשונה כי שמתי לב אליו רק אח"כ: 1. יש לכלול התחייבות לעדכן בכל פעם שאתה משלים שלב (קשור לסעיף מס' 1). 2. לגבי ההסכמה לעזוב, יש להוסיף כי העזיבה תהיה ללא טענות או קובלנות. פרט לשני השינויים הללו, ניסוח ההסכם מקובל עליי וניתן לחתום עליו

Talia E

New member
ועוד משהו שלא שמתי לב אליו ../images/Emo6.gif

לגבי ההודעה על הפרישה: יש לציין כי אתה מתחייב גם לפרט את סיבת הפרישה.

rafrider

New member
טיוטה 3

אני רפי מעוניין להצטרף לקבוצה זו אני מתחייב על: 1. שקיפות לגבי השלמת המטרות וקצב התקדמותי,כל פעם שאני משלים מטרה אני אעדכן. 2. לא לשקר או לסלף לגבי אף פרט שאני מציין (כהרגלי) 3. אני מבטיח במידה של פרישה אני אכתוב הודעה על סיבת הפרישה ואני מודע שהפרישה היא לצמיתות. 4. אני מודע לחשיבות ההתמדה בניק ומתחייב להתמיד בשימוש בניק:rafrider 5. אני מתחייב להישמעות להוראות המארגן גם עם דעתי תהיה שונה . במידה והמארגן ירצה שאני אעזוב את הקבוצה אני מתחייב לעזוב ללא טענות וקובלנות.

rafrider

New member
חותם שוב../images/Emo6.gif

זה היה על הניק של אורן עכשיו זה rafrider

נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1.

ההסכם. אני מסכים לדווח על כל השלמת משימה. אני מסכים לדייק ולא לסלף פרטים במידה ואשתף אנשים מחוץ לקבוצה העירות על הנעשה בה. אני מסכים לדווח במקום המיועד לכך ולפרט את סיבותיי, במקרה וארצה לפרוש מהקבוצה. אני מבין ומקבל כי פרישה מהקבוצה היא סופית ובלתי ניתנת לשינוי. אני מסכים להתמיד בניק הנוכחי לאורך כל פעילויותי בתוך הקבוצה. אני מסכים להישמע ולקבל את הוראות מארגן הקבוצה ללא עוררין בכל מה שקשור להתנהלות הקבוצה, עבודה על המשימות וכתיבה בפורום. מובן לי כי בכוחו של המארגן להדיח אותי מהקבוצה, אני מסכים לקבל החלטה כזו של המארגן, במידה ותבוא, ללא קובלנות כלשהן.

Talia E

New member
נדרש תיקון אחד ../images/Emo13.gif

לגבי: "אני מסכים לדייק ולא לסלף פרטים במידה ואשתף אנשים מחוץ לקבוצה העירות על הנעשה בה." עניין הדיוק ואי-סילוף הפרטים נוגע לא רק לאנשים מחוץ לקבוצה, אלא גם לאנשים בקבוצה עצמה. כלומר, הוא נוגע למשל לשיתוף האחרים בהתקדמות ולכל תקשורת אחרת עם חברי הקבוצה. אנא שפר את ניסוח הסעיף הזה
פרט לסעיף הזה - היתר מנוסח היטב ובדייקנות ומקובל עליי.

נוכח מתעורר - טיוטה מס' 2.

ההסכם. אני מסכים לדווח על כל השלמת משימה. אני מסכים לדייק ולא לסלף פרטים במידה ואשתף אנשים על כל הקשור לקבוצת העירות ולפעילויותי בה. אני מסכים לדווח במקום המיועד לכך ולפרט את סיבותיי, במקרה וארצה לפרוש מהקבוצה. אני מבין ומקבל כי פרישה מהקבוצה היא סופית ובלתי ניתנת לשינוי. אני מסכים להתמיד בניק הנוכחי לאורך כל פעילויותי בתוך הקבוצה. אני מסכים להישמע ולקבל את הוראות מארגן הקבוצה ללא עוררין בכל מה שקשור להתנהלות הקבוצה, עבודה על המשימות וכתיבה בפורום. מובן לי כי בכוחו של המארגן להדיח אותי מהקבוצה, אני מסכים לקבל החלטה כזו של המארגן, במידה ותבוא, ללא קובלנות כלשהן.

Talia E

New member
הסכם המארגנת

1. אני מתחייבת להתמיד בארגון הקבוצה ולא לנטוש אותה או לפרוש ממנה מבלי שאמנה תחילה מחליף/ה. 2. אני מודעת ומסכימה שאם אפרוש מן הקבוצה - פרישתי תהיה סופית ומוחלטת ולא יתאפשר לי לחזור שנית לקבוצה. 3. אני מתחייבת לעדכן בכל פעם שאשלים שלב במשימה. 4. אני מתחייבת להשתמש מעתה אך ורק בניק Talia E בכל הודעה שאכתוב במסגרת החתירה למשימות, ההשתתפות בקבוצה וארגון הקבוצה. 5. אני מתחייבת כי כל מה שאכתוב במסגרת ההשתתפות בקבוצה ובמסגרת ארגון הקבוצה יהיה כן ומדוייק ככל יכולתי. אני מתחייבת לא לשקר, לא לסלף את העובדות ולא להציג מצג שווא כלשהו.

Talia E

New member
באם לא תהיינה לאף אחד הערות

להסכם הנ"ל ב- 24 השעות הקרובות, אחתום על ההסכם.

Talia E

New member
הסכם המארגנת - טיוטה 2

1. אני מתחייבת להתמיד בארגון הקבוצה ולא לנטוש אותה או לפרוש ממנה מבלי שאמנה תחילה מחליף/ה. 2. באם אבחור לפרוש מהקבוצה ו/או מארגונה - אני מתחייבת בזאת לכתוב ולעדכן את יתר חברי הקבוצה באשר לסיבת הפרישה - וזאת באופן כן ומדוייק. 3. אני מודעת ומסכימה שאם אפרוש מן הקבוצה ו/או מארגונה - פרישתי תהיה סופית ומוחלטת ולא יתאפשר לי לחזור שנית לקבוצה ו/או לארגונה. 4. אני מתחייבת לעדכן בכל פעם שאשלים שלב במשימה. 5. אני מתחייבת להשתמש מעתה אך ורק בניק Talia E בכל הודעה שאכתוב במסגרת החתירה למשימות, ההשתתפות בקבוצה וארגון הקבוצה. 6. אני מתחייבת כי כל מה שאכתוב במסגרת ההשתתפות בקבוצה ובמסגרת ארגון הקבוצה יהיה כן ומדוייק ככל יכולתי. אני מתחייבת לא לשקר, לא לסלף את העובדות ולא להציג מצג שווא כלשהו.

Talia E

New member
../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo45.gif

אני אחכה עד מחר ואם לא תהיינה הערות נוספות אחתום על הנוסח הזה

rafrider

New member
הנוסח מקובל עלי../images/Emo6.gif

טליה אני שמח להיות חלק מהקבוצה שאת מארגנת! תודה על היוזמה שלך ושיהיה לנו בהצלחה!
באהבה רפי

למעלה