קבוצת הערות בארגוני יוצאת לדרך!

rafrider

New member
מטרה ראשונה

אני עובד בבית וגר בבית קרקע לכן פעמים רבות ביום אני יוצא וחוזר לפתח ביתי. להיות ער זהו תהליך ואני לא ממהר לעבור את השלבים על מנת להוכיח לעצמי שאני ער כי אני יודע שאני לא! לכן אני מתכוון לעבור את התהליך ולהציב לעצמי מטרות שירגישו לי מהתגרות על מנת לעלות את רמת המוטיבציה שלי לעשות אותם ועל מנת להבטיח את שיפור מצבי בנושא הערות. המטרה הראשונה שלי תהייה . לעצור בפתח ביתי כמה שיותר, מינימום שלוש פעמים ביום במשך שלושה ימים רצופים. ברגע שאני אעמוד במטרה זו אני אעבור למטרה השניה . בהצלחה

אני ערה

New member
רשימת קשיים

כאן תווצר רשימת קשיים (כללית, לא של מישהו מסויים) שעלו או שעשויים לעלות בחתירה שלנו. נתקלתם בקושי מסויים? ראיתם קושי שעשוי לעלות אצלכם או אצל מישהו אחר? פשוט העלו אותו כאן, כרשימה, מבלי לציין אם הוא קושי "שלכם" או קושי שהגיתם מדמיונכם... אם אתם חשים קשיים ורוצים עזרה - אתם מוזמנים לעשות זאת במקומות שיועדו לכך (שיתוף בחוויות / בקשת עזרה); מה שקורה כאן זה פשוט רשימת קשיים כללית ובלתי-אישית.

אני ערה

New member
רשימת תירוצים

כאן תווצר רשימת תירוצים (כללית, לא של מישהו מסויים) שתלך ותתעדכן עם כל תירוץ שיתגלה. גיליתם תירוץ מסויים? - פשוט העלו אותו כאן, מבלי לשייך אותו לאף אדם. רשימת תירוצים היא כללית ובלתי-אישית.

אני ערה

New member
הודעות על פרישה

אולי קצת מוקדם - כי אף אחד עוד לא הצטרף לקבוצה, אז בודאי שלא הספיקו לפרוש
אבל ניתן לזה בכל זאת מקום

אני ערה

New member
מסעות שמתנהלים כרגע

כתבו את תאריך תחילת המסע שלכם וכן לאיזה שלב אתם חותרים כעת. כאשר אתם משלימים שלב מסויים, נא עדכנו את זה בשרשור הזה.

Talia E

New member
הי רפי,

אנא קרא בשנית את ההודעה הזו, שבה הסברים על איך לשרשר בצורה שתהיה מסודרת כמה שיותר (לשרשר תמיד להודעה הראשית של אותו נושא ולא להודעה של מישהו שהגיב להודעה הראשית כמו שעשית כאן
). קח את זה בתור אתגר נוסף של ערות ותשומת לב

Talia E

New member
Talia E - תחילת המסע 7.7.04

השלמתי את שני השלבים הראשונים וחותרת כעת להשלמת השלב השלישי.

אני ערה

New member
מסעות שהושלמו

כאן נדווח (בשמחה!) על מסעות שהושלמו, עם תאריך ההתחלה ותאריך הסיום שלהם.

אני ערה

New member
מסעות שהופסקו

כאן נרשום על מסעות שהופסקו (נקטעו באמצע) - עם תאריך התחלה, תאריך פרישה וסיבת הפסקתם הרשמית.

Talia E

New member
מקום למתעניינים:

כאן כל המתעניינים בהצטרפות לקבוצת הערות יכולים לדבר, לשתף, להצהיר כוונות וכו'

למעלה