קבוצת הערות בארגוני יוצאת לדרך!

Talia E

New member
Talia E, המארגנת - חותמת על ההסכם

להלן ההסכם עליו אני חותמת: 1. אני מתחייבת להתמיד בארגון הקבוצה ולא לנטוש אותה או לפרוש ממנה מבלי שאמנה תחילה מחליף/ה. 2. באם אבחר לפרוש מהקבוצה ו/או מארגונה - אני מתחייבת בזאת לכתוב ולעדכן את יתר חברי הקבוצה באשר לסיבת הפרישה - וזאת באופן כן ומדוייק. 3. אני מודעת ומסכימה שאם אפרוש מן הקבוצה ו/או מארגונה - פרישתי תהיה סופית ומוחלטת ולא יתאפשר לי לחזור שנית לקבוצה ו/או לארגונה. 4. אני מתחייבת לעדכן בכל פעם שאשלים שלב במשימה. 5. אני מתחייבת להשתמש מעתה אך ורק בניק Talia E בכל הודעה שאכתוב במסגרת החתירה למשימות, ההשתתפות בקבוצה וארגון הקבוצה. 6. אני מתחייבת כי כל מה שאכתוב במסגרת ההשתתפות בקבוצה ובמסגרת ארגון הקבוצה יהיה כן ומדוייק ככל יכולתי. אני מתחייבת לא לשקר, לא לסלף את העובדות ולא להציג מצג שווא כלשהו. Talia E

בוקר טוב שחף - טיוטה מס' 1

הנני מצטרפת בזאת לקבוצת ערות, בהסכם זה אני מבטיחה לקיים בכנות את הסעיפים הבאים: 1)לדווח לאחר כל השלמת משימה שהשלמתי אותה. 2)במידה ואחליט לחלוק עם חברי הקבוצה כל מידע שהוא שקשור למשימות – אתאר רק את מה שקרה באמת ואשתדל לדייק כמה שיותר בתיאורי. 3)במידה ואחליט לפרוש מהקבוצה – אודיע על כך ואסביר את הסיבה לפרישתי. 4)הפרישה היא סופית. 5)מרגע זה ועד סיום העבודה בקבוצה אתמיד בניק שלי : בוקר טוב שחף , ידוע לי שאין אפשרות להחליף את הניק במהלך העבודה . 6)אשמע להוראות המארגן, ידוע וברור לי שעל החלטות המארגן איני יכולה לערער.

יהל ערה

New member
טיוטה מס' 1 - יהל ערה

ברצוני להצטרף ל"קבוצת הערות".
הנני מתחייבת לשמור כמיטב יכולתי על הכללים הבאים:
לדווח במקום המיועד לכך, לאחר השלמת כל שלב/משימה.
לוודא שכל מידע שאעביר אל המרחב של "קבוצת הערות" יהיה מדוייק, כנה ואמיתי לחלוטין.
במידה ואחליט לפרוש מהקבוצה, אודיע על כך מפורשות במקום המיועד לכך. בהודעה זו אכלול את הסיבה לפרישתי.
ידוע לי כי פרישה מ"קבוצת הערות" הינה סופית.
כל עבודתי במסגרת "קבוצת הערות" תיעשה תחת הניק "יהל ערה". אני לוקחת אחריות מלאה על השימוש בניק זה במסגרת הקבוצה.
אני מתחייבת להתאים עצמי ולהישמע להוראות מארגנת הקבוצה (גם אם אתקל בקשיים ו/או התנגדויות), בכל הקשור לעבודת "קבוצת הערות".
אני מודעת כי למארגנת שמורה האפשרות להדיח אותי מן הקבוצה. במקרה כזה, מתחייבת לקבל הדחה זו ללא קובלנות.

Talia E

New member
שאלה לגבי "כמיטב יכולתי":

האם השימוש בביטוי "כמיטב יכולתי", הוא כעין הסתייגות, שעשוייה להצדיק מצב שבו את לא עומדת באחד הסעיפים? או שזוהי פשוט הצהרה על כך שאת מתכוונת לעמוד בסעיפים בצורה טובה כמה שיותר?

who is in

New member
תשובה

זהו נסיון להיות כנה ומדוייקת. אין כאן שום הסתייגות. מדובר בעשייה כמיטב יכולתי. השימוש במלים אלו מזכיר לי להיות ב"מיטב יכולתי" בכל רגע ורגע בעשייה הזו. (לא במובן של פתח מילוט... אלא במובן של התחייבות למשהו אמיתי, אפשרי ומדוייק.)

who is in

New member
טיוטה מס' 2 - who is in

ברצוני להצטרף ל"קבוצת הערות".
(החלפתי ניק, כדי למנוע קשיים מיותרים בעמידה בהתחייבותי לשמור על אותו ניק בכל עבודתי לקבוצה). אז:
הנני מתחייבת לשמור כמיטב יכולתי על הכללים הבאים:
לדווח במקום המיועד לכך, לאחר השלמת כל שלב/משימה.
לוודא שכל מידע שאעביר אל המרחב של "קבוצת הערות" יהיה מדוייק, כנה ואמיתי לחלוטין.
במידה ואחליט לפרוש מהקבוצה, אודיע על כך מפורשות במקום המיועד לכך. בהודעה זו אכלול את הסיבה לפרישתי.
ידוע לי כי פרישה מ"קבוצת הערות" הינה סופית.
כל עבודתי במסגרת "קבוצת הערות" תיעשה מעתה תחת הניק "who is in". אני לוקחת אחריות מלאה על השימוש בניק זה במסגרת הקבוצה.
אני מתחייבת להתאים עצמי ולהישמע להוראות מארגנת הקבוצה (גם אם אתקל בקשיים ו/או התנגדויות), בכל הקשור לעבודת "קבוצת הערות".
אני מודעת כי למארגנת שמורה האפשרות להדיח אותי מן הקבוצה. במקרה כזה, מתחייבת לקבל הדחה זו ללא קובלנות. who is in? יהל ערה

Talia E

New member
או קיי ../images/Emo13.gif

בהתחשב בכוונה שנתת לביטוי "כמיטב יכולתי" (שלא ישמש לאחר מכן כ"תירוץ" לאי-עמידה באי אלו סעיפים מההסכם) - אז הנוסח מקובל עליי ואפשר לחתום

Talia E

New member
שכחתי לבקש:

כשאת חותמת בשרשור החדש, העתיקי לשם את הנוסח עליו את חותמת, או שימי קישור להודעה בה הוא מופיע (כדי למנוע בלבולים אח"כ)

אני ערה

New member
בקשות עזרה! ../images/Emo24.gif

נתקעתם? רוצים עזרה במשהו? רוצים רעיונות לתרגילים שיכולים לעזור לכם להשלים את השלב הנוכחי?
אתם מאד מוזמנים לבקש אותם כאן

אני ערה

New member
שיתוף בחוויות, למעט תצפיות על עצמנו

כל חוויה שהיא שאתם רוצים לשתף אותנו בה, שהיא אינה תצפית על עצמכם (יהיה מדור נפרד לתצפיות על עצמכם) - אתם מוזמנים לכתוב כאן

אני ערה

New member
תצפיות על עצמנו

למדור זה יופיעו תיכף שני תת-מדורים: תצפיות על עצמנו בהווה תצפיות על העבר

אני ערה

New member
תצפיות על עצמנו בהווה

האם אתם מתבוננים על עצמכם כעת? האם העליתם משהו בתצפית שלכם? (למשל: מחשבות, רגשות, תנועות...) כתבו על כך כאן!

אני ערה

New member
תצפיות על עצמנו בעבר

מתבוננים על עצמכם של איזשהו רגע בעבר? שתפו אותנו כאן בתצפיות שלכם.

למעלה