קבוצת העירות

התהוות

New member
../images/Emo42.gifשיתוף בחוויות מן החתירה:../images/Emo42.gif

כאן אפשר לשתף בחוויות שלנו, בנסיון שלנו להשלים את המשימות ולהתעורר

jedi

New member
משימה 1

עצרתי אתמול בלילה מול הדלת, הייתי מודע לכוחות האינרציה, אבל לא זכרתי להיות מודע לכך שאני עומד להחליף מצב אחד באחר. ליתר ביטחון, אני לא אחשיב את הפעם הזאת. ובאופן כללי - אני מתכוון לשתף כאן באופן די מפורט את כל מה שאני עושה בעניין המשימות, גם כדי להקל על הזיכרון שלי, וגם כדי שאחרים יוכלו להביע את דעתם (אם בא להם).

jedi

New member
המשך

עצרתי עכשיו מול הדלת, הייתי מודע לעצמי, הייתי מודע לכוחות האינרציה, הייתי מודע לכך שאני עומד להחליף מצב אחד באחר. ואז נכנסתי הבייתה. מגניב לראות שהריכוז שלי ממש השתפר - לפני כשנה עשיתי תרגיל דומה, ואם הייתי זוכר אותו בכניסה לבניין, הייתי שוכח ממנו במעלית. בשתי הפעמים השבוע זכרתי אחרי שנכנסתי לבניין, והחזקתי את העניין בתודעה כל הזמן במעלית עד שהגעתי לדלת של הדירה

jedi

New member
גם היום

עצרתי עכשיו מול הדלת, הייתי מודע לעצמי, הייתי מודע לכוחות האינרציה, הייתי מודע לכך שאני עומד להחליף מצב אחד באחר, הייתי מודע לכוחות האינרציה. ואז נכנסתי הבייתה.

rzkn1

New member
שיתוף + שאלה

כבר יותר מחודש שאני מנסה לייסם את המשימה הראשונה. במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להעצר מול הדלת יותר מעמיים רצוף. החלטתי לקחת את העניין ברצינות. בארבעת הימים האחרונים הצלחתי באופן מפתיע ומעודד. נעצרתי מול הדלת 8 פעמים רצוף. בפעם התשיעית שכחתי. התחלתי מחדש ובינתיים הגעתי לשלוש. בכל פעם אני מודעת לעצמי, לגוף לנשימה ולכוחות האינרציה הפועלות עלי. אבל לא הייתי מודעת למעבר בין מצב למצב!!! האם אני צריכה להתחיל מחדש? מה זה אומר על תהליך הערות שעברתי עד עכשיו כי כל העניין כולו גרם לי לזכור את עצמי במהלך התקופה האחרונה פעמים רבות ביום.

jedi

New member
ושוב.

השבוע נדהמתי לגלות עד כמה אני ישן - היו כמה פעמים שהייתי בטוח שאני אזכור לעצור מול הדלת, ונזכרתי בזה רק שעה אחרי שהגעתי הבייתה (נראה לי שלפעמים זה היה אפילו יום אחרי)

jedi

New member
ושוב

אבל בסטדרט נמוך יותר כי הייתי עצבני.

jedi

New member
ושוב

הפעם נזכרתי ממש מול הדלת. זה מתחיל להרגיש לי כאילו מתחיל להיווצר שם הרגל, אז אני אשקול להכריז על סיום שלב זה ומעבר לבא. מחר אני אציץ שוב במאמר ואחליט החלטות שכאלה (בתקווה שאני אהיה מספיק ער בשביל לזכור את זה מחר).

התהוות

New member
../images/Emo42.gifשאלות על המשימות../images/Emo42.gif

כאן אפשר לשאול שאלות על משימות שאנחנו מנסים להגשים

התהוות

New member
../images/Emo42.gifהשלמת משימות../images/Emo42.gif

דווחו כאן על השלמת המשימה הנוכחית שלכם

Talia E

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה לחברי הקבוצה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בהמשך להודעה הזו שכתב בן בשרשור הקודם, אני מבקשת מחברי הקבוצה שני דברים
: 1) כאשר אתם משלימים משימה, אנא כתבו בפירוט בדיוק מה עשיתם, על-מנת שנוכל לתת בקרה על כך שאכן הבנתם אותה ובצעתם אותה בדייקנות
2) אנא נסו כמיטב יכולתכם לכתוב כאן מה עשיתם עד כה במשימות החל בראשונה שבהן. אם אתם לא זוכרים בדיוק, אפשר גם שתקראו את המשימות ותכתבו במילים שלכם מה אתם מבינים מהן.
אם אינכם בטוחים שבצעתם משימה מסויימת כהלכה - שאלו אותנו
בכל מקרה אפשר להפיק המון מלחזור על המשימות שנית (אם אינכם בטוחים שהשלמתם משימה כלשהי בדייקנות - פשוט חזרו אליה ובצעו אותה ואת המשימות שאחריה שוב, כפי שעשתה חברת הקבוצה "זה קל זה פשוט"). אני, כמובן, אפעל באותה צורה

jedi

New member
שאלה לגבי הדווח

בתת השרשור "השלמת משימות" לדווח רק כשאני משלים משימה, או שאפשר לדווח גם על שלבי ביניים? הייתי רוצה לרשום אותם איפשהו (עדיף בפורום), אבל אני לא בטוח שזה שייך ל"השלמת משימות". (הדווח שרציתי לרשום עכשיו: משימה 1: עצרתי עכשיו מול הדלת, הייתי מודע לכוחות האינרציה, אבל לא זכרתי להיות מודע לכך שאני עומד להחליף מצב אחד באחר.)

Talia E

New member
זה יכול ללכת תחת:

"תצפיות על עצמנו בעבר" או "דיונים חופשיים" (אתה יכול לרשום בכותרת שזה שיתוף
). כרגע, אם אני מבינה נכון את מבנה השרשור שיצרה התהוות, אז תחת "השלמת משימות" - כותבים רק כשהשלמת משימה (ואז גם איך בדיוק עשית אותה
).

למעלה