קבוצת העירות

התהוות

New member
קבוצת העירות

"בהתאם לבקשה שהונחה לפתחי, הריני מגיש בזאת משימה רב-שלבית, או בעצם 12 משימות עוקבות, שיחדיו אמורות ליצור ולאפשר התחלה של ערות, או "ערות ראשונית"." כך מתחיל המאמר שעליו מבוססת קבוצה זו אם אתה לא יודע במה מדובר, או ששמעת על כך ואתה רוצה להצטרף לקבוצה - הנה קישור למאמר קרא אותו לפני שתשאל שאלות על הנושא, ולפני שתבקש להצטרף לקבוצה

התהוות

New member
../images/Emo127.gifהצטרפות לקבוצת העירות../images/Emo127.gif

אם הינך מעוניין להצטרף לקבוצה, קרא קודם את המאמר! שם מפורטים כל הדברים עליך לעשות על מנת להצטרף לקבוצה. קרא את כל המאמר בעיון (אתה יכול להדפיס אותו אם זה יותר נוח לך), ורק אחרי שקראת פעל על מנת להצטרף לקבוצה.

RieM

New member
סוף סוף התעוררתי ../images/Emo13.gif

at last ... הצלחתי במשימה הראשונה ביומיים האחרונים לאחר כשלונות אינספור.

Talia E

New member
מזל טוב! + בקשה

הבקשה: כל עוד לא הצטרפת לקבוצת הערות, בבקשה כתוב בפינת המתעניינים בקבוצת הערות (זה פשוט כדי שהשרשור יהיה לנו מסודר ונוח יותר). תודה

Talia E

New member
ההצטרפות איננה רק בהכרזה על כך...

אנא קרא בעיון את המאמר עליו מבוססת הקבוצה הזו ובפרט את החלק שנוגע להצטרפות לקבוצה
הנה שני ציטוטים מהחלק הזה: לפני שאתה מצטרף לקבוצה: "התבונן עליה תחילה בתשומת לב רבה ובמיוחד על המארגן שלה. עקוב אחר הפעילות שלה במשך זמן מה. בדוק אותה מבחוץ והרגש האם אתה סומך על המארגן והאם רצונך לקחת חלק בקבוצת-עבודה זו." "בכדי להיכנס לקבוצת-ערות (זוכר על מה אני מדבר? על סוג מסויים של קבוצה...) יש לחתום תחילה על הסכם-כניסה הכולל את הסעיפים הבאים: 1. שקיפות בהשלמת המשימות; 2. לספק מידע מדוייק בלבד – להימנע משקרים; 3. הבטחה על הודעה במקרה של פרישה; 4. פרישה היא סופית; 5. התמדה בניק; 6. הישמעות להוראות המארגן (לא אני, אלא מארגנה של הקבוצה, יהיה אשר יהיה); 7. המארגן עצמו מתחייב מעבר לכך לרציפות ולאי-נטישה של הקבוצה, אלא אם כן הוא ממנה לעצמו תחילה מחליף." אני מארגנת הקבוצה, נעים מאד
אם ברצונך להצטרף, אנא: 1) קרא בעיון את המאמר (בבקשה לא לרפרף
) 2) עקוב אחר התנהלות הקבוצה, כמו שהונחה בציטוט הראשון וראה שאתה אכן מעוניין להצטרף אליה (למשל, תוכל לקרוא בשרשורים הקודמים) 3) העלה נוסח של ההסכם הנ"ל במילותיך שלך (זוהי בקרה המאפשרת לי לראות שאכן כל הסעיפים הובנו כראוי)

RieM

New member
אפשר לבצע בלי להצטרף לקבוצה ?

או שחייבים ? (... ואני חשבתי לתומי שהתהוות היא זו שמארגנת את הקבוצה הנוכחית)

Talia E

New member
מה פתאום חייבים? ../images/Emo6.gif

אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה... רק שאם אתה רוצה לכתוב בתוך השרשור של הקבוצה, עשה זאת רק בפינת המתעניינים ולא בתוך יתר חלקי השרשור - למען נוחותם של חברי הקבוצה. או קיי?

התהוות

New member
../images/Emo127.gifמתעניינים בקבוצת העירות../images/Emo127.gif

לכל מי שיש לו שאלות על הקבוצה, ההסכם, המשימות, או כל דבר אחר שקשור לקבוצה - שואל אותן כאן! מקום זה פתוח לשאלות לכל אדם, גם למי שלא רוצה בכלל להצטרף לקבוצה.

Cheetah

New member
המשימה הראשונה בעייתית

...למי שאין לו בית... אני עדיין בצבא לצערי, עדיין בשטח עדיין בהקפצות ניסיתי די הרבה זמן... וזה נראה לי הרבה יותר קשה לאנשים שאין להם שגרה.. פשוט כי זה קשה להתכוון לעשות משהו מול הדלת כשאתה עוד לא יודע איפה תקים את האוהל.

Talia E

New member
יש דלת לשירותים?

(אני שואלת ברצינות...) כי אם כן - אז אתה בהחלט יכול לתרגל את התרגיל עליה
בעיניי דווקא השיגרה היא מרדימה... הרגע של כניסה הביתה הוא רגע יחסית מאד לא ער עבור רוב האנשים; זה רגע מאד אוטומטי, שבוצע המון פעמים בעבר והרבה מאד אנשים ממש לא מודעים לעצמם באותו רגע. יתכן שדווקא יהיה לך קל יותר בתנאים בהם אתה נמצא

Cheetah

New member
האמת בד"כ לא....

וזה לא יותר קל כי אין לי למשהו ספציפי להתכוון

Talia E

New member
אתה יכול לבחור כל נקודה שהיא

ולעצור בכל פעם שאתה עובר לידה. אין לי מושג אם זה קל או קשה יותר - בכל מקרה זה מעיר, ואתה יכול לנסות

Talia E

New member
הממ. פתאום קלטתי שקראתי לא נכון

משום מה, הבנתי שאתה נמצא בבסיס (של טירונים, או משהו כזה). בנוסף, אני גם לא יודעת אם בחירת נקודה אחרת מדלת הבית תחשב בהקשר של השלמת המשימה. אתה יכול, אם אתה רוצה לבחור את דלת הבית בכל זאת (אני משערת שאתה כן מגיע לשם, לפחות אחת לכמה שבועות) ולעצור לפניה, גם אם זה לא קורה כל יום.

Talia E

New member
תגובה ל- rzkn1

התגובה היא להודעה הזו: ובכן, קודם כל - נשמע שחווית התקדמות נהדרת ושמצב הערות שלך אכן השתפר
לגבי העמידה במשימה - אני הייתי כן עושה את זה עוד כמה פעמים (נראה לי שעכשיו זה כבר קטן עלייך, לא?
) - תוך מודעות גם לכך שאני עומדת להחליף מצב אחד באחר וכן ליתר הדגשים שצויינו. אחרי הכל, ניתן רק להרוויח מכך, לא?

התהוות

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo42.gifעבודת הקבוצה השוטפת../images/Emo42.gif../images/Emo127.gif

מקום זה מוקדש למי שכבר משתתף בקבוצה

התהוות

New member
../images/Emo42.gifתמונת מצב מעודכנת:../images/Emo42.gif

נוכח מתעורר - השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. בוקר טוב שחף - השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. rafider - השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 19.7.04. Talia E - השלימה משימה 5. תאריך תחילת המסע: 7.7.04. who is in - השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 15.7.04. זה קל זה פשוט - השלימה משימה 3. תאריך תחילת המסע: 8.7.04. kung fu - השלימה משימה 11. תאריך תחילת המסע: 10.7.04. 1מים צלולים: השלימה משימה 1. תאריך תחילת המסע: 15.8.04. The Daydreamer: השלימה משימה 3. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. התהוות: השלימה משימה 9. תאריך תחילת המסע: 20.9.04. o fri: השלימה משימה 6. תאריך תחילת המסע: 17.9.04. jedi: בדרך להשלמת המשימה הראשונה. תאריך תחילת המסע: 01.01.05

התהוות

New member
רשימה מתוקנת:

נוכח מתעורר - השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של נוכח מתעורר: 13.7.04. בוקר טוב שחף - השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3. תאריך תחילת המסע של בוקר טוב שחף: 13.7.04. rafider - השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת השלב ה- 4. תאריך תחילת המסע של rafider: 19.7.04. Talia E - השלימה שלב 5 וכעת חותרת להשלמת שלב 6. תאריך תחילת המסע של Talia E: 7.7.04. who is in - השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת שלב 3. תאריך תחילת המסע של who is in: 15.7.04. זה קל זה פשוט - השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4 (אחרי שהשלימה שלבים מתקדמים יותר, והחליטה לחזור למשימה מס' 4 - כי לא היתה בטוחה בדיעבד שעשתה אותה בצורה מושלמת ) תאריך תחילת המסע של זה קל זה פשוט: 8.7.04. kung fu - השלימה שלב 11 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 12. תאריך תחילת המסע של kung fu: 10.7.04. 1מים צלולים - השלימה שלב 1 וכעת חותרת להשלמת שלב 2. תאריך תחילת המסע של 1מים צלולים: 15.8.04. The Daydreamer - השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של The Daydreamer: 13.7.04. התהוות - השלימה שלב 9 וכעת חותרת להשלמת שלב 10. תאריך תחילת המסע של התהוות: לא ידוע מתי בדיוק התחילה לבצע את המשימות, אך הצטרפה לקבוצה בתאריך 20.9.04. o fri - השלימה שלב 6 וכעת חותרת להשלמת שלב 7. תאריך תחילת המסע של o fri: 20.9.04 jedi- בדרך להשלמת המשימה הראשונה. תאריך תחילת המסע של :jedi 01.01.05

למעלה