ומסריח.
N N o v o c a i n e New member 25/8/05 #85 מה????????????????????????????????? את תתרחקי ממני, ייצור שלא-אוהב-בירה שכמוך!!!! דברי כפירה אני שומע יוצאים מפיך!!! אוזניי מדממות מדברים מתועבים אלו אשר אני שומע!!!!!!!!
מה????????????????????????????????? את תתרחקי ממני, ייצור שלא-אוהב-בירה שכמוך!!!! דברי כפירה אני שומע יוצאים מפיך!!! אוזניי מדממות מדברים מתועבים אלו אשר אני שומע!!!!!!!!
G Green mnm New member 25/8/05 #87 בירה זה סתם לא טעים.. (ריצ'ארד אל תתרגש). ליקר זה נחמד ביותר, קוקטיילים זה עוד יותר, אבל הכי נחמד זה לרדת על בקבוק וודקה..
בירה זה סתם לא טעים.. (ריצ'ארד אל תתרגש). ליקר זה נחמד ביותר, קוקטיילים זה עוד יותר, אבל הכי נחמד זה לרדת על בקבוק וודקה..
B bobby6killer New member 28/8/05 #93 לרדת על בקבוק וודקה? וודקה,את כלכל מכוערת,את לוקחת מאנה עצות לאיפור!
N N o v o c a i n e New member 24/8/05 #70 ממף, הכיצד ומהיכן אתה נוסע? ולי אין בעיה בקשר לאיפה נפגשים, חוץ מזה שאני לא יודע איך להגיע לגולדה ושלפני המפגש אני צריך לקפוץ לאיזור של הסנטר לקנות משהו
ממף, הכיצד ומהיכן אתה נוסע? ולי אין בעיה בקשר לאיפה נפגשים, חוץ מזה שאני לא יודע איך להגיע לגולדה ושלפני המפגש אני צריך לקפוץ לאיזור של הסנטר לקנות משהו
N N o v o c a i n e New member 24/8/05 #79 אז תביא לי את המספר פלאפון שלך בפרטי ונתאם מתי לקחת אוטובוס (הוא עובר לפני זה בנס ציונה ואז בראשון ואז לתל אביב נכון?)
אז תביא לי את המספר פלאפון שלך בפרטי ונתאם מתי לקחת אוטובוס (הוא עובר לפני זה בנס ציונה ואז בראשון ואז לתל אביב נכון?)
O omni96 New member 25/8/05 #83 בדיוק והפלא שלי די דבילי אין לי מטען בינתיים אז דבר איתי באיסי 165206209
N N o v o c a i n e New member 25/8/05 #91 נו אז איפה הוחלט שנפגשים בסוף? כמה שיותר מוקדם יותר טוב (בגלל שאני בהופעה בת'ורהיים בשבת בלילה וככל הנראה יישן באיזה קניון מזדמן)
נו אז איפה הוחלט שנפגשים בסוף? כמה שיותר מוקדם יותר טוב (בגלל שאני בהופעה בת'ורהיים בשבת בלילה וככל הנראה יישן באיזה קניון מזדמן)