אני לא טובתך, אם לא הבנת.. גם אני קטינה, מעצבניםםם!
E Emily the gamada New member 25/8/05 #89 אהה נו בטח!! רק שתדעי שאפשר להשתמש בקטינות יו קנואו.... כמו שמשתמשים בווימן אני קטנה וקומפקטית ואני בטוחה שאני לא היחידה מהקטינות אז זובי.
אהה נו בטח!! רק שתדעי שאפשר להשתמש בקטינות יו קנואו.... כמו שמשתמשים בווימן אני קטנה וקומפקטית ואני בטוחה שאני לא היחידה מהקטינות אז זובי.
N N o v o c a i n e New member 22/8/05 #37 צהריים... תנו לישון כוסעמוק. גם כשאני ישן באיזור המרכז אני יצטרך לקום מוקדם בשביל לבוא למפגש בתל אביב?
צהריים... תנו לישון כוסעמוק. גם כשאני ישן באיזור המרכז אני יצטרך לקום מוקדם בשביל לבוא למפגש בתל אביב?
S sweet 666 New member 22/8/05 #38 אבל צריך זמן!!! האנשים לא ישארו עד מאוחר כי הם ירצו לחזור הביתה באותו יום,והם רקובים מדי כדי לשחק כל הלילה.
אבל צריך זמן!!! האנשים לא ישארו עד מאוחר כי הם ירצו לחזור הביתה באותו יום,והם רקובים מדי כדי לשחק כל הלילה.
N N o v o c a i n e New member 22/8/05 #39 11 בבוקר בערך? גם אני רקוב מדיי בשביל לשחק כל הלילה - אני עובד.
G Green mnm New member 23/8/05 #48 מה פיתאום!? 10 שעות. זה יהיה עד הערב.. תראי, אם בא לך יותר מוקדם אז סבבה, אבל צריך לראות גם מי בעד
O omni96 New member 24/8/05 #56 לא מניסיון צריך לזוז לפחות באיזה 8 ויש אנשים שגרים רחוק כמו דנה ואנה(חחח מתחרז) אז כדאי להקדים 12 נראה לי ממש ממש סביר אבל אם נקבע ב-11 אנשים אז גם אם מישו יאחר אז יצא שנתחיל ב-12 כי תמיד מאחרים
לא מניסיון צריך לזוז לפחות באיזה 8 ויש אנשים שגרים רחוק כמו דנה ואנה(חחח מתחרז) אז כדאי להקדים 12 נראה לי ממש ממש סביר אבל אם נקבע ב-11 אנשים אז גם אם מישו יאחר אז יצא שנתחיל ב-12 כי תמיד מאחרים
N N o v o c a i n e New member 23/8/05 #47 נו אז איפה ובאיזה שעה בסוף? ובמקרה לאחד ממכם יש רכב ובא לו לאסוף אותי מנס ציונה בבוקר?