קבוצות למפגש ב28.8

sweet 666

New member
כן...?

חוץ מזה, כתוב לך בפרטים את השם...לא כזה קשה לנחש שהשם שלך גל..

Green mnm

New member
נוו אז תארגנו אנשים!!!!

מה עם כל חברי הפורום מלפני שנתיים?? אף אחד לא בקשר איתם? תראו, אין אצלי באיזור אנשים שעושים ג'קאס, אז אם אתם מכירים - תעשו טובה, צרו איתם קשר ותאנסו אותם ותביאו אותם למפגש. ושהם בטוח יבואו, לא אולי.

sweet 666

New member
קצת מוזר לי לחפש אנשים למפגש פורום

ג'קאס לא בפורום ג'קאס!!!! לי אין אנשים להביא, אבל מה עם כל האנשים בפורום????!?! אנחנו לא 8 אנשים הרי, נכון?

barboshkiss

New member
אוף מקטע של הפורום הזה

עם הקטינות?.. יענו מה לעזזל רע?! כוסאמק

barboshkiss

New member
לא ברצינות

כל הודעה שניה, איזה סתומות הקטינות האלו או יש בפורום רק הומואים וקטינות טיפשות! יאללה נמאס לי לראות את זה, למה הם יותר טובים, הם גדולים ועריצים באלי להאכלי אותם בענבים WTF?...מספיק עם זה כבר!!!

פקה פקה

New member
לאף אחד אין בעיה עם קטינות בכללי

[חוץ מג'יימס, שאצלו זאת סטייה, לא בעיה] אנחנו פשוט לא אוהבים את הילדות הקטנות שכנסות לכאן ואומרת- "שיואאוווווווווווו איזה חתיךךךךךך ג'וניייייייייי!!!!!!11111111 אני כאילו מאזה אוהבת אותוווווווווווווו מה? יש לו חברה? איזה בת זונה היא! אני שונאת את הכלבה!!! שיואו, בן כמה באם??????? הוא כזה מושייייייייי יש לו חברה????... איפה הוא גר?????? מה מספר הטלפון שלו???????" ואז נעלמות אחרי הודעה אחת. אלה הקטינות שאנחנו לא אוהבים.. בכללה, ויש את הקטינות של הפורום, אלו שבאו למפגש בעזריאלי בפורים ואני פשוט קוראת להם ככה כי היו יותר מידי, ואני לא אזכור את השמות של כולם.. חפרתי.

למעלה