קאסטים מעורבבים?

AfroPetel

New member
אוי זוכרים את זה XD

והאמת שישבנו עוד לפני העבודה על התחפושות, חשבנו לעשות קאסט ביחד אבל אף אחד לא רצה לעשות מהסדרה של השני, אז פשוט הכנו שלטים של מדי חיים וכו' ואמרנו שאנחנו קרוס קאסט בסגנון משחקי מכות XD עובדה, היו לנו 11 שלטים שהצלחנו להדביק ל11 אנשים ראנדומאליים שלרובם אני עדיין לא יודע איך קוראים XD וזה היה באה?קון! אני נגד דמויות אורגינאליות, אבל אני כן בעד קאסטים מעורבבים, אני מתכנן אחד ממש רציני וטוב (ולא חפיניקי ומאולתר כמו שהיה באה?קון! XD) בנושא של דמויות נידחות D: בכל מקרה, קאסטים מעורבבים יכולים להיות אחלה דבר, בעיקר מהצד הקומי של הדבר, אבל דמויות אורגינאליות זה ממש סתם.

HeineW

New member
איך אני יכולה לא לזכור את זה T_______T

תקפת אותי בתחילת הכנס והייתי צריכה לסדר את התחבושות ובגללך רצתי בטעות לשירותים של הגברים @_@ בהתחלה לא הבנתי למה יש שם משתנות... ואז אחר כך נכנסו לשם כמה אנשים, ואני הייתי עם חברה בתא וחצי חזה בחוץ... Good times...

AfroPetel

New member
הו~~~

עוד אחת מהקורבנות XD מה שמשעשע בכל העניין, זה שכל מי שסיפרנו לו על הרעיון של הקרוס קאסט פחות או יותר לא הבין את הבדיחה, אבל הייתה קבוצה קטנה של אנשים (בניהם עינב והחבר שלה ושלל אנשים בזמן ואחרי צבא) שהתלהבו מהבדיחות XD

HeineW

New member
ניסית למכור לי את החזייה אחרי זה גם @_@

יחד עם האפרו...

AfroPetel

New member
לכולם XD

ניסיתי למכור אותה לכולם XD 50 שקל אם זכור לי נכון D:

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכרת שבפעם הראשונה שיתפתי פעולה, אבל אח"כ זה יה ישן.

למעלה