קאסטים מעורבבים?

HeineW

New member
קאסטים מעורבבים?

נובים בפורום של אמאי מעצבנים אותי, מתי אני אקבל את תפקיד המסננת? >: בכל מקרה, יש לנו מן "וויכוח" על האם מותר לקאסטים מעורבבים ולדמויות אוריגינליות לעלות לבמה כקאסט ולהשתתף בתחרות שהיא לא תחרות לייב אקשן. לדעתי לא, זה כנס אנימה ולא כנס דמיון. לדעתי גם קאסטים מעורבבים ((לדוגמא הקאסט שלהם: קאסט בריוני אנימות... הייתי מבינה עם זו הייתה חבורה של חיילים או פשוט אנשים בוגרים שעושים את זה, הם יכולים להיות בגודל המתאים לכך והמראה, אבל חבורת ילדים לא יכולה להצליח בזה)) לא קשורים לתחרות... אני זוכרת רק פעם אחת שעלה קאסט מעורבב לבמה ((הוליקון, הקאסט של פטל)) ולא נראה לי שהם התחרו בכלל אלא סתם עלו כדי באמת להופיע עם איזשהו מופע לייב אקשן ((אני הייתי מאחורי הקלאים ולא היה לי מושג מה קרה שם...)) השאלה שלי היא: אתם בעד קאסטים מעורבבים בתחרות? אתם בעד דמויות אוריגינליות שישתתפו בתחרות הקוספליי? אפשר לתת להם להופיע בלייב אקשן או סתם לעלות לבמה?

Era nyo

New member
בגדול אני נגד

לדעתי דמויות אורגינליות בתחרות קוספליי, זה דיי נוגד את כל הרעיון של קוספליי אם מישהו מגיע עם תחפושת שלא קשורה לכלום. מצד שני אין לי בעיה עם שינויים קטנים שאנשים עושים לקוספליי שלהם כדי להפגין מקוריות או סתם בשביל איזה ניואנס קטן שהם רוצים להוסיף. להיפך, זה נותן כיוון מסויים. קאסטים מעורבבים זה משהו יותר פרטני, אבל בכלליות אני לא רואה סיבה שלא לאפשר קאסט מעורבב לכמה דמויות שיש להן קשר כלשהו תחת קטגוריה מסויימת, כל עוד זה קטגוריה מצומצמת וששווה לראות אותה. ה"קאסט בריונים" שאת העלת למשל נישמע די מאולץ וסתמי, זה כמו שיהיה קאסט "דמויות עם חרבות" XP אבל אם זה קאסט יותר פרטני כמו נגיד, קאסט "ליצנים" אז זה כבר Theme הרבה יותר מעניין ששווה להעלות על במה. הרלקווין היא לא ממש ליצן, אבל זה מעביר את הרעיון הכללי וזה גם נסיון לגרות את ניצן להגיב כי לא שומעים ממנה בכלל >D

HeineW

New member
כאילו שממך שומעים יותר O.ם

את האמת שאני באמת התכוונתי יותר לקאסטים הסתאמיים שברובם בנויים מדמויות מקוריות - לדוגמא הקאסט הזה. אני פשוט מפחדת שאם יתנו לקאסט כזה לעלות בכנס הבא יהיו על הבמה כל הפאנגירלז שבאות לכנס עם אוזני חתול או שלטי חיבוקים ויקראו לעצמן קאסט אוריגינלי ><

Sezuke

New member
לדעתי

אם הבנתי נכון, כל עוד זה לא לייב אקשן\מערכון מאסקארייד\כל משהו בסגנון, אז לא. לדוגמא, אני יכול לדמיין מערכון מצחיק, משעשע ובנוי טוב של קאסט "בריונים" מסדרות ראנדומאליות שונות, אבל אם זה סתם בשביל להתחרות בתחרות קוספליי מה הטעם בזה o_O? צריך שתהיה נקודה כלשהי כשזה מגיע למשהו כזה, לא? זה מה שאני חושב לפחות...

HeineW

New member
ומה תחשוב אם...

הם יעלו לתחרות הקאסטים הרגילה? ומה אם כל שאר התחפושות המקוריות כגון כל הסקול גירלז הראנדומליות והקאט גירלז וההאג גירלז יתחילו לעלות לתחרות יחידים? /: כל אחד בניפרד? קאסט של כל קאטגירלז של הכנס?! ככה זה בעצם כל הקהילה על במה אחת @_@ בקהל יהיו אולי שלושה אנשים...

Sezuke

New member
בעיקרון

הכוונה שלי היתה שהם יכולים להשתתף רק אם הם מתחרים בלייב אקשן או כל תחרות מערכונים כל שהיא, אם הם סתם רוצים לעלות בתחרות קאסטים וכדומה אז לא, אין טעם ;X זו דעתי לפחות.

Serf SaN

New member
הי >= גם אני עוזר קצת..

"מה זה ואג'ינה?? פוקימון חדש????"

HeineW

New member
ווטף איז דיז שיט?!

אז הוא נהיה קטן יותר? מה הטעם בהתפתחות שלו? @_@

akane

New member
WTF XDDDDDDDD

מאיפה אתם בכלל חושבים על השטויות האלה?

akane

New member
נגד ../images/Emo31.gif

ולא בגלל פחד מהסיכוי של קאסטי כנס, אלא בגלל שזה פשוט לא קשור @_@ אם זה בלייב אקשן- אז זה דבר נפלא, לרוב מצחיק ופשוט משעשע לראות את הקשרים בין סדרות ומנגות שונות
אבל אם הם סתם עולים לבמה ביחד, איך בכלל אפשר לשפוט אותם כקאסט? חלק ממה שצריך לתת ניקוד לקאסטים זה אחידות בתחפושות או במראה הכולל, ואיך זה יקרה אם המשתתפים הם אפילו לא מאותה הסדרה/מנגה? O,ם;

אינלי בעיה עם זה בכלל X3

אם עושים קאסט מעורבב אז שיעשו את זה תחת קטגוריה מסויימת, שיראו שיש קשר בין הדמויות ם:

למעלה