קאמשפט

Wess

New member
מי עוזר לי בקשר ליונדאי קופה......

השאלה שלי היא אם כדי להשקיע בה או לא???? מבחינה של שיפורים בכלליות!!!!

B.M.F

New member
לא שווה בכלל.

ישנן אופציות הרבה יותר טובות. תציין את המחירון של בדגם המבוקש ותקבל תשובות.

Wess

New member
מחיר.....

בוא נגיד עד מחיר של 80 אלף, מה אתה מציע לי עם אפשרות של שיפורים כמובן!

B.M.F

New member
ובכן..

106 למיניהן 205 למיניהן AX GT או ספורט אלו מכוניות עם בסיסי לשיפורים. ואתה יכול לשפר אותך די הרבה ויחסית בקלות. אבל שוב, זה שיקול שלך. לא נראה לי שאתה הטיפוס שלהן. אלו לא רכבי פוזה.

Wess

New member
תראה.....

אני מחפש איזו מכונית עם משנה אווירודינמי טוב למשל ל205 אין עיצוב כזה או ל-106 אני מחפש מכוניות די נמוכות יחסית!!!

B.M.F

New member
קודם כל תסביר לי אחת ולתמיד ..

מה זה "משנה אווירודינמי" ?!

sronis

New member
עכשיו באמת הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

מהיום אמור - מבנה אווירדינמי טוב נקבע על פי צורה חיצונית יפה ועדיף משמעותית על פני התנהגות טובה, היגוי מדויק ומתקשר, אחיזה, שלדה הדוקה והעברות משקל מהירות!! מכוניות די נמוכות? יאללה, תביא לי את הגובה בסנטימטרים של ה-323F, ואני אביא לך את הגובה של ה-106 למשל. נראה מי לוקחת!! ואתה חושב ש-106 לא נראית טוב? תן לי להפתיע אותך, אני מכיר אישית 106 GTI שנראית פצצות לזרזירים (זה בדיחה פרטית, ודא"ג - בתקציב שלך, מכונית מדהימה!!) רוני

אילן די

New member
ווס בוא אני אסביר לך משהו

קודם כל, אל תשאל בפורום הזה שאלות כמו "איזה מכונית ספורטיבית כדאי לי לקנות ?" אלא אם כן אתה אוהב לשמוע את התשובה "פיז´ו X0X" הרבה פעמים. דבר שני, קודם אמרת שאתה רוצה לשפר את הלאנטיס שלך, אחר כך התחלת לדבר על יונדאי קופה משום מה. בניגוד לכולם, אני דווקא בדעה שיונדאי קופה תתאים לך. יש בה כל מה שאתה מחפש - עיצוב מוחצן, ביצועים בקו ישר (סבירים, בטח יותר טובים מכל פיז´ו) ותוכל מבחינתי לשפר אותה עד מוות. לי נראה שמה שאתה הכי מחפש זה פוזה וכוח. נכון ? שתוכל להראות לאנשים ברמזור איזה זין גדול יש לך ? אני צודק ? אז קח לך יונדאי קופה באמת, תוסיף לה מגדשים,ספוילרים וניטרואים. תעשה בליטה יפה במכסה מנוע וטוס לשלום. בהצלחה. הדור הזה של אחרי תקופת ה- JPS עושה צרות....

Wess

New member
סוף סוף מישהו עונה לי תשובה.....

כמו שצריך!!!!

Wess

New member
אחי תחזיר לי תשובה בקשר ל.....

שאלה שרשמתי לך עם צירוף תמונה!

© DrorZi

New member
יש פורום במיוחד בשבילך

קוראים לו YNET
יש שם משוגעים לאוטו הזה בדיוק, תשאל שם מי הכי טוב ואני בטוח שיעזרו לך, אבל שים לב טוב כי דפים זזים שם מהר מאוד (תוך 6 שעות ההודעה שלך תעבור להסטוריה....) בעקרון לתומר יש שם את הראלי הכי מושקעת לדעתי אבל אני בספק אם הוא עוד כותב שם...
דרור זי.

B.M.F

New member
שלושה אפשרויות.

שלושה חברות מומלצות - 1) GMC Motorsport 2) KENT 3) PIPER עדיף שתרכוש קאמשאפט 285 מעלות לפחות. מומלץ גם לשים שסתומים מוגדלים וקלים, קפיצים הידראולים וורניר פולי. * אם ברצונך לשים קאמשאפט 300 מעלות ומעלה - פריטים אלו בתור חובה. כמובן שמומלץ גם להחליק את מעברי הדלק והאוויר בראש המנוע ובסעפת היניקה (פורטינג) מצורפים לינקים לשלושת החברות הנ"ל.

למעלה