קאמשפט

blackfly

New member
קאמשפט

מי מוכר ועושה קאמשפט ופורטינג? (אבל מקצוען!!!) תודה מראש.

© DrorZi

New member
מה נהיה פה ?

www.carinfocus.com יש שם את המשפרים העיקריים והמקצועיים. לאיזה רכב מדובר
זה הדבר היחיד
דרור זי, פתאום כולם רוצים לשפר...

blackfly

New member
קאמשפט

מדובר ב106 ראלי שנת 98 1.6 עם פילטר פתוח (קיט שלם),אגזוז Free-Flow של סברינג ושסתום לחץ דלק (לא זוכר של מי :) ). הקיצר אני מעוניין לעשות לו פורטינג וקאמשפט של 280 מעלות בערך. יש לך מושג כמה זה צריך לעלות בערך?

sronis

New member
מתקפת 106 ראלי...

כנס לפורום YNET, כותבים שם כמה בעלי ראלי שמבינים הרבה בשיפורים של הדגם הספציפי הזה... רוני

Wess

New member
רוני זה אני שוב מאור.....

מצטער שאני מציק לך אחי, אבל רק תגיד לי בערך באיזה שעה כל המכוניות נפגשות בחניון רידינג?

Wess

New member
תודה אהה ומה אתה אומר על.....

היונדאי שבתמונה?

Wess

New member
אני יודע שהיא נראית טוב אבל....

מה אתה חושב עליה? מבחינה של שיפורים, כדי להשקיע במכונית כזו? מנוע:2.0 138 כ"ס

אני חושב שכדאי לך לחכות

קראתי באיזה עיתון שכנראה בשנת 2003 מחדשים את היבוא של היונדאי קופה ויגיע דגם של 2700 סמ"ק. היא בטח תעלה הרבה כסף טל

Wess

New member
אחי אין זמן......

אני רוצה מכונית רצינית לשיפורים עכשיו אין לי עצבים לחכות עוד שנה!!! וגם רוני ביאס אותי עם כל הקטע הזה עם המאזדה!!!!

sronis

New member
קודם כל בלי עצבים...

המאזדה לא ספורטיבית. נקודה. היונדאי קופה הישנה גם לא. היא מהירה יחסית, נראית טוב לדעת רבים ומצועצע מדי לדעת אחרים (וסתם מכוער לדעת דרורזי למשל). בסיס לשיפורים? תרים טלפון לפיין טיונינג למשל ותשאל. אני לא הייתי קונה כזאת. אתה? יכול להיות, חפש אחת למכירה, בדוק איך היא מוצאת חן בעיניך, ותראה. רוני

Wess

New member
הקניה!!!........

אם כבר אני יקנה את הקופה אני מתכוון ללכת על הדגם החדש של ה 2.0 ושל ה138 כ"ס אתה אומר שכדי לפי איזה שהם מבחנים שעשו לה?

B.M.F

New member
עורבא פרח.

זו אותה יונדאי קופה בינונית ומטה. הדגם החדש עוד לא הגיע לארצנו הקדושה. לעומת הדגם הנוכחי - הדגם החדש הוא התקדמות עצומה. לפי מקורות בחו"ל.

sronis

New member
מה דגם חדש?

אתה מתכוון לזה שיגיע ארצה אולי בשנה הבאה? חבל שהוא יעלה איזה 130000 ש"ח ומעלה... ובקשר לישן - כמו שאמרתי, לא מכונית ספורטיבית אמיתית, רק מנסה להראות ככה. אבל יכול מאוד להיות שזה מה שאתה מחפש. רוני, זה בהחלט ל-א מה שאני מחפש

למעלה