קאמשפט

blackfly

New member
קפיצים הידראולים וורניר פולי

מתלים?! יעני קיט הנמכה....?

B.M.F

New member
מה פתאום ..

קפיצי שסתומים הידראולים. ורנייר פולי היא רצועת התזמון של השסתומים.

gal106rallye

New member
לא כדאי

כדי שלא תהיה יותר חזק ממני לא סתם קודם כול אין קמשאפט 280 מעלות לראלי יש רק 285 או 300 ומעלה 285 מעלות זה ממש על הקצה האוטו לא ממש יהיה נוח בעיר ויעבד את המומנט בנמוכות אבל יתוסף כוח בסלד הגבוה השאלה עם אתה מוכן לזה אני אישית ממליץ לך ליפני שאתה מישתולל עם קאמשפט ופורטינד ללכת לתכנת מחדש את המחשב שסביר להניח שאינו מספק מספיק דלק ואויר למנוע אחרי השיפורים עם אתה רוצה עוד פרטים איפה ומה אתה יכול ליצור איתי קשר במייל גל

gal106rallye

New member
הסברים

קאמשפט זה גל זיזים שתפקידו ליפתוח את השסטומים בהתאם לפעולת הבוכנה קאמשפט חם הוא בעל זוית גדולה יותר בין השיניים שאחראיות על פתיחת השסטומים ולכן הם ניפתחים ליותר זמן ומאפשרים ליותר דלק ואויר להיכנס לתא הבעירה פורטינג או יותר נכון החלקה זוהי שיטה להחלקת מעברי הדלק והאויר בראש המנוע מיפני שראש המנוע מיוצר בתהליך סידרתי לרוב נישארים חלקי מתכת למיניהם והמעברים לא חלקים מה שמקשה על מעבר חלק של אויר ודלק לכן פורטינג זאת בעצם החלקה של הראש בעבודת יד ב106 ראלי מומלץ בזמן החלפת הקאמשפט לעשות גם פורטינג מיפני שפותחים כבר את ראש המנוע גל

blackfly

New member
סבבה בן אדם!!

אני עכשיו קצת עסוק בשביל השטויות המגניבות האלה..וחבל. אבל אני אצור איתך קשר במייל בקרוב. אגב מה לגביי מראות צד?! ראיתי את התמונה של הרכב שלך בפורום של וויינט נחמד (בדיוק זהה לשלי ) בינינו תודה שחסרות המראות צד סטייל m-3 בצבע הרכב (לבן) אנחנו צריכים לקנות מחו"ל (יש לי כמה אתרים שמוכרים אותן) נוכל להתארגן אפילו על קנייה משותפת וזה יחסוך משלוח יקר מאוד. עוד משהו אחרון.... Take a look..... http://www.quadconversions.com/106.htm

gal106rallye

New member
לבלק פליי

יש לי עכשיו דברים הרבה יותר חשובים לעשות באוטו מאשר מראות צד והאמת אני אוהב את האוטו כמו שהוא אולי קיט הרחבה אבל זה בשלב מאוחר יותר וגם זה יקר יותר אז דבר איתי ותבוא איתנו לכמה טיולים של מועדון הראלי

למעלה