צ`י

Tonjin

New member
כמה דברים בקיצור יחסי

נתחיל בהתחלה: לא יודע אם אתה רפה שכל או לא אבל בהיפנוזה אתה לא מבין כלום... אל תיקח את המילה שלי על זה ולך לבדוק בעצמך על אילו קבוצות היפנוזה משפיעה בצורה החזקה ביותר... בקשר ל'רוח קלה' שהרגשת ללא מגע, להתאפקות שלי לא היה שום קשר אליך אלא לאסואציות אישיות שלי להומור ביבים שניסיתי להמנע ממנו - למעני, לאו דווקא למענך... מצטער אם זה לא היה ברור (האם יכול להיות שאדם בעל שליטה עצמית ויכולת ריכוז גבוהה כשלך הושפע קצת מדבריו של Dragon Roarולא קרא את ההודעה קריאה אובייקטיבית...?) ולעניין, אני בניגוד לדלית לא בקשתי קבוצות ביקורת או מבחן עוור כפול, בקשתי תיאור של המאורע כפי שקרה. אני מקווה שאתה מבין שכל עוד אתה לא מספק לפחות תיאור של מה שקרה אתה נשמע (במקרה הטוב) חסיד שוטה או סתם מאד מבולבל.... לומר "אם היית מכיר אותי היית מאמין לי" לא תופס, לא כאן ולא בשום מקום מעבר לגן-חובה. בטח שלא אצל מישהו שלמד (והבין) מדעים מדוייקים...

zappon

New member
אתה יודע מה תביא מישהו שיצליח

להרדים אותי בעזרת היפנוזה ואני יביא מישהו שידחוף אותך בעזרת צ`י,רציני. אין לי זמן וכוח לשטויות האלה אתה רציני תן לי מסר בפרטי ותבוא להווכיח שידחפו אותך עם צ`י,אני אומר תכלס זה לא מזיז לי. תיארתי מה קרה תקרא את ההודעות שלי,השאלות שלך לא קשורות השאלה הכי חשובה שהיית צריך לשאול אחרי האם הוא נגע בך זה האם היית רוח או מה היה מזג האוויר...בכל אופן הוא היה מטר-שניים ממני וגם זה תפס שזה מאחורי הגב,אין פה מה לתאר הוא לא נגע בי והיו עוד אנשים מסביב,שלח לי בפרטי מסר אם אתה רציני. כי אנחנו כבר סתם מדברים שטויות,תגיב ברצינות וכך גם אני יתחיל.

Tonjin

New member
גלגולו של טיעון:

"צ`י אפשר לשנות חלק ממהגדרה שלו במאמרים שבפורום-הוא יכול לצאת מהגוף וזה מוכח זה לא רק במגע פיזי!!! רציני " - zappon. "יש תופעות טבע שכרגע אי אפשר להוכיח וזה המציאות. (למשל אורי גלר)" - zappon "אולי על לרפי השכל אפשר לעבוד(כמו בהיפנוזה) בדברים כאלה. יש לי שליטה עצמית ויכולת ריכוז גבוהה מאד" - zappon "אז אין דבר כזה הוכחות אם היית מכיר אותי טוב, מספיק שאני השתכנעתי בשביל לומר שזה מוכח" - zappon אותי דרך הסקת המסקנות שלך (החל מהטיעון הראשון ועד לרביעי לא שכנעה... השאלות ששאלתי קודם עדיין עומדות פתוחות וללא תשובה, אם אתה לא מבין איך לענות עליהן פשוט תנסה לעשות את זה לפי הסדר, אחד לאחד... במידה ויש שם שאלה שלדעתך "לא קשורה" ואתה לא מצליח להבין לבד למה היא שם - דלג עליה ועבור לבאה - אני אנסה להסביר מאוחר יותר למה אני חושב שהיא חשובה....

לא, אבל כנראה

שיש עוד כמה שכפולים שלי מסתובבים בכל מיני מקומות, כי אתה לא הראשון

instr

New member
תגובה

אני מתייחס ברצינות לכל מה שכתבת. אשמח לקבל פירוט המקרה, גם במסרים.

Tonjin

New member
בוא ותנסה לתאר את המצב -

אתה יודע, רק כדי שנוכל להבין למה אתה כ"כ מתרגש.... הנה כמה שאלות מנחות: 1) איך התבצעה ההדגמה? 2) באיזה מרחק ממך עמד המדגים? 3) האם המדגים נגע בך פיזית? 4) האם עמדו אנשים נוספים מסביבך ואם כן באיזה מרחק? 5) מה עשתה לך ה'רוח הקלה' (אוף, כמה שאני מתאפק פה..)? רק גרמה לך לעמוד על קצות האצבעות...? עוד משהו חוץ מזה? 6) מי היה המדגים? מורה שלך? מישהו שאתה מכיר זמן רב? מאסטר של שיטה אחרת? עובר אורח? דיוויד קופרפילד...? 7) האם לדעתך אפשר להזמין את המדגים הנ"ל לערוך הדגמה באחד ממפגשי הפורום הקרובים? אני מקווה שאתה מבין שהשאלות האלו רלווטיות לפני שניגשים "לשנות את ההגדרה של צ'י במאמרי הפורום"?

למה?

אתה טוען שהשאלות לא לעניין. אתה מוכן לעמוד מאחורי הטענה, להסביר (גם אם מגוחך בעיניך) מה לא לעניין בכל שאלה?

Dragon Roar

New member
אני לפחות לא הייתי עונה לשאלות שלו.

רואים את הזלזול שלו בהודעה.

WaveGal

New member
Dear Dragon

What questions would you think are more appropriate? What do you consider as alternative explanations to Zappon's experience?​

Dragon Roar

New member
תגובה...

אני לא הייתי שואל שאלות אני כבר יודע מה קרה שם. זה צ'י מה יש לא להבין? למה אתם חייבים תמיד לחפש דרך לסתור את הטענה שלו.. (במקרה הזה)

WaveGal

New member
Ahhh Chi. that explains it../images/Emo13.gif

The only methodical way of proving I know of is mostly based on doubting and questioning. Believing is not enough if you want to prove or know something. For example: how do you know that it is Chi and not an invisible Big Friendly Giant that pushed him?​

zappon

New member
well well well?

1-2) ההדגמה הספציפית עלי התבצעה שאני עומד עמידה ישרה ורגילה ויציבה והמדגים עומד 2 מטר מולי. 3) הוא לא נגע בי פיזית עם הוא עמד 2 מטר מולי... 4)כן עמדו אנשים מסביבי הכי קרוב היה 3 מטר מימיני. 5)הרגשתי מעין התנגדות ב-trunk של הגוף שמשכה אותי לאחור לאט לאט עד שאני לא מבין בכלל שאני עומד על העקבים. 7-6)שומר על שמו וכבודו כי זה עד היום משך לרוב רק אידיוטים(נאמר לי). ואני מבקש שמי שיודע דבר בנידון שיצניע(כגון ביולוגים נוספים ומחוקים
) וזה שאמרתי לשנות את את ההגדרה זה רק בצחוק!אני צריך להשתמש יותר ב
אחרי הניתוח שלך מה מסקנותך ? אני עכשיו הגבתי ברצינות(כמעט...) וכן התרגשתי ואני עדין כי עוד שבועיים וחצי המלך חוזר!!!!!!!!!!!!!!

Tonjin

New member
תגיד, אתה לומד באוניברסיטה לא....?

כבר לא מלמדים אותכם שם להביא סימוכין לטענות שלכם? במיוחד כש-(איך לומר בעדינות) הן 'קצת שנויות במחלוקת'....

zappon

New member
תראה בגלל זה כזה שנוי במחלקות

אפילו שעשו את זה על זה שלידי סירבתי להאמין. רק שזה נעשה עלי האמנתי,אז איזה סימוכין אפשר לספק? רק אם יעשו את זה על הממאן להאמין זה יוכח לו.

zappon

New member
מה המצב?

למה לא באת למפגש פורום? וניר בן טל אחלה בן אדם אבל בסוף ביטלתי את הקורס שלו...

למעלה