צריכה עצה

holabo

New member
צריכה עצה

לפני שבוע בערך הגעתי לפורום שלכם כדי לקבל תמיכה וללמוד מנסיונם של אחרים. אחרי שביצעתי פה מופע סטרפטיז נפשי, קיבלתי תגובות לכאן ולכאן. כל התגובות חיזקו אותי, ותרמו לי תובנות. ולכן החלטתי להמשיך ולהתפשט בפניכם. מה שיהיה יהיה! אז ככה: מי שעקב אחרי הדרמה, יודע שהפרידה ביננו נעשתה בצורה שקטה וחברית. כל התקופה אחרי שגמלה בליבי ההחלטה שעדיף לסיים מלמשוך עוד כמה שנים ואז לסיים, אמרתי לעצמי שמה שאני רוצה, לפחות בהתחלה, זה לבד. פשוט לבד. לא רוצה לחשוב על קשר עם מישהו. רוצה להתרכז בעצמי ובילדים ובשיקום, אם ידרש. ובסך הכל עברו עשרה ימים מאז שהוא עזב את הבית, וחודשים של החלטות התנפצו לי. אני פתאום כן מרגישה שאני רוצה קשר, הרי לבד הייתי בשנים האחרונות... ואני לא יודעת מה לחשוב. אני קופצת מהר מידי? זה לא כמו אבל? שצריך את הזמן שלו להתפוגג, ומי שלא מתאבל כראוי לעולם לא מצליח לשחרר? למה אני מרגישה כאילו אני חוגגת, במקום לכאוב על הכישלון? למה אני מרגישה שאני נקרעת בין תחושת החופש להרגשה כאילו אני עדיין שייכת לו? ואם אכן התחלתי גישוש ראשוני וחדש, מה הוא היה אומר אם היה יודע??

אני אתחיל מהסוף - מה אכפת לך?../images/Emo13.gif

הדיעה שלו היא הדבר האחרון שצריך להשפיע על ההחלטות שלך. ואם אחזור רגע להתחלה - תעשי מה שנכון לך וטוב לך. אישית אני מאמינה ששלב העיבוד מגיע. אני לא חושבת שצריך להביא אותו בכוח ומנגד גם לא צריך להתכחש לו כשהוא דופק על דפנות הלב. אני בהחלט מבינה את המקום הזה, שבו חלק מהעיבוד נעשה עוד בטרם הגירושים, עד לקבלת ההחלטה. ללא ספק יש שוני בין מי שמתגרש אחרי שההחלטה נבנית אצלו לבין מי שההחלטה על הגירושים "נוחתת עליו". מה שכן, אל תתפלאי אם תחליטי לצאת ולהכיר וכו' ואז תגיע פתאום נפילה. לכי אחרי הלב שלך. תסמכי עליו שהוא יודע את הדרך
ואם לא - הוא ילמד בדרך. זו דרכם של לבבות

NoaModiin

New member
../images/Emo45.gif ואוסיף-

התחילי לחיות את חייך בדיוק איך שמתחשק לך. בלי מחשבות והתחשבנויות. אם מתחשק לך להכיר מישהו, ופתאום מאוחר יותר ירד החשק, זה רק יסמן שזה לא-זה, ותוכלי לחתוך ולהמשיך הלאה. בהצלחה.

אייבורי

New member
חולק על דעתה של קודמתי

ראשית בהחלט יש אפשרות שאת בשלה לקשר אין בזה רע כן כדאי לא לנקר עיניים ולא לגרום לו קינאה כעסים והרגשה רעה אז כן כדאי לשמור על פרופיל נמוך. ותהני.

אתה חסר אחריות!

אם אתה כבר חולק - תחלוק! לא אמרתי לנקר עיניים אמתי שמה שהוא יחשוב על העניין לא צריך להיות משהו שמוביל עשייה או אי עשייה.

holabo

New member
הבהרה

"ואם אכן התחלתי גישוש ראשוני וחדש, מה הוא היה אומר אם היה יודע??" מתכוונת לגישוש הראשוני, ולא ל"ההוא"

mazoneli

New member
היה יודע מה ../images/Emo35.gif שעכשיו יצאת מקשר ארוך ../images/Emo35.gif

לא ברור מה זה משנה בכלל.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

" אני מרגישה שאני נקרעת בין תחושת החופש להרגשה כאילו אני עדיין שייכת לו? " עפ"י אמנת ז'נבה את חופשייה מרגע שהחלטתם על פרידה
קבלי בזאת את ברכת הדרך ללכת ולהתהולל כי זה היה חלומך
למה מישהו התפגר שאת צריכה להתאבל ? שאת יושבת ומייבבת סביר להניח שהוא מיבב על איזה
אז די עם הטלנובלות
חפשי את ההצלפה הראשונה
זה ישכיח לך את כל המועקות

holabo

New member
איפה, איפה היית כל החיים שלי../images/Emo35.gif

פתחת בפני עולם מופלא. גילית בזכותך את היעוד שלי ואת הזהות המינית. אני מרגישה שהחיים שלי מתחלקים לזמן שלפני שיצא לי להחשף לתשובות שלך, ולזה שאחרי.

ye44

New member
בהחלט בגלל זה אני נטול טלנובלות ../images/Emo3.gif

kleo patra

New member
דווקא אני מבינה אותך

מעין תחושבת בגידה קטנה ותחושה מוזרה שאת תתחילי לצאת עם גבר חדש, שאחרי כמה זמן אולי עוד כמה חודשים- התחושות האלה יתפוגגו.. אני לא מציעה לעשות דברים נגד התחושות שלך- אם מרגישה צורך לגשש ...תגששי- אם מרגישה צורך לעשות סקס עם הפגישה הראשונה... תעשי
תלכי עם הרצונות שלך.. ואת לא כואבת כנראה שבאמת רצית את הפרידה. לא כל החיים חייבים להתנהל עם דרמה וקצוות. יש גם את דרך אמצע - גישה בריאה ומאוזנת..

Rtitan

New member
כמה שאני אוהב טריגונומטריה, או התמרות פורייה

כל דבר בחיים מתנהג כמו סינוס, או לפחות לפי התמרת פורייה ראויה לשמה לפונקצייה מחזורית
יש את השכרון של החופש, ויש את ההתכנסות פנימה... יש את האבל על פרידה, ויש את ההחלמה מהאבל ופקיחת העיניים לאור הבוקר שמפציע... יש את הסקרנות "מה יש שם בחוץ"? ויש את הפחד המחלחל "לעולם לא אמצא מישהו..." אצלי - אני מתאבל על קשר שנגמר הרבה מאד זמן, ואם לא רציתי שיגמר, אני מנסה לעשות כל דבר כדי שלא נפרד. אבל גם אז, במקביל, מתרחשים להם תהליכים שבסופו של דבר מביאים את הניתוק. לי זה עובד, ואצלי הניתוק לאחר התקופה הזו הוא ניתוק מושלם ושלם. לוקח לי המון זמן לחשוב על מערכת יחסים רצינית, ויש אז תקופה של
... רק אחרי כן, מגיעה הרגיעה שבה אני מתחיל להביט סביב ו... הולך אל מערכת מתוך כוונה לבחון אותה באמת לעומק. בינתיים... בתקופת הביניים - עוברים המון דברים חדשים
את - פשוט בדקי עם עצמך מה את בדיוק רוצה, לאן את בדיוק הולכת, מה בעצם את מחפשת כרגע... אל תבהלי אם תהיה לך תקופת
- זה כיף, זה המון חחויות חדשות שלא בטוח שהיית עושה במצב אחר - ותהני ממנה
. העולם ימתין לך לתקופה של אחרי
.

holabo

New member
את החלק הראשון של התגובה שלך

אני אצטרך לבדוק אח"כ בגוגל...
בחלק השני - אם הבנתי נכון, אתה שולח אותי להשתרלל

Rtitan

New member
../images/Emo9.gif כן, בהחלט - אבל רק אם בא לך ../images/Emo45.gif

אני שולח אותך לעשות את מה שאת מרגישה שאת רוצה לעשות