צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

שלום! אני בת 15... מחר ל"ג בעומר וכולם משתכרים... כדי להימנע מהקאות ותופעות לוואי כלשהן (האנגאובר למשל) הייתי רוצה לקבל עצות איך לשתות... בבקשה תעזרו כדי שאוכל לשתות חכם! תודה!

יש שיטה טובה מאוד והיא

לוקחים ספרייט בכוס שוט ושוטים רק אותה אחר כך אם עדיין לא תפסת ראש שתי עוד כוס שוט של ספרייט השיטה שהנייה היא לא לשתות את בת 15 ואת הולכת להשתכר ליד אש
את יודעת כמה אסונות היו בגלל כאלו דברים אני אישית ממליץ לא לשתות בל"ג בעומר

MidNight Flame

New member
אני אהיה יותר מציאותי מחברנו פה -

הרי את תשתי גם אם נגיד לך שזה לא רצוי אז מה הטעם להילחם? לפחות תשתי נכון ואל תחזרי על טעויות שכבר נעשו ע"י אחרים. * חובה לאכול לפני ששותים ותרשי לי להמליץ על בשר ע"מ לרפד טוב את הקיבה לפני שתיה. * רצוי לשתות הרבה מים ע"מ לדלל את אחוז האלכוהול בדם. *בשום אופן אל תשתי טקילה בסך של פחות 80 שקל ומכאן יוצא - אל תשתי את הטקילה שתהיה שם ולא משנה אם היא עם ספרייט! אם את ממש מתעקשת לנסות שתי כוסות שוט מהולות בספרייט ולא יותר! * הטיפ הכי חשוב לי אליך זה אל תשתכרי (ז"א תפסיקי לשתות בשניה שהראש מתחיל להסתובב!) וזה נובע מכמה סיבות : 1) את עם בנים ויש חארות שעשויים לנצל את המצב. 2) זו חויה נוראית שבסופה את עלולה להקיא ו/או לסבול מהתייבשות שלא לדבר על הבחילות. 3) לא תוכלי לשתות אחרי זה שום דבר בעל ריח חזק של אלכוהול במשך כמה חודשים וכל כוס הכי קטנה של אלכוהול תסחרר לך את השכל (מנסיון!). הסיבות לטיפים נובעים מהשתכרות בגיל שלך (אני כרגע בן 17.5) מבקבוק של טאקו טאקו - כהיל בטעם טקילה שנקרא ע"י אנשים שלא מבינים טקילה) שעולה 20-30 ש"ח בקבוק! תעשי לי טובה ואל תגיעי למצב שלי... זה מאוד לא היה נעים! מייק.

חיחי תודה!

טוב אז ברור שדבר ראשון הוא שתודה... וזה הקטע, שכבר השתכרתי פעם אחת במסיבה של חברה, ופשוט הקאתי את נשמתי (מה שהיה במזל כי בגלל זה שתיתי כל הזמן מים ובקושי היה לי האנגאובר) וזה היה כיף אבל כשזה עבר פשוט הרגשתי נוראא... אז זהו בגישה נורא מציאותית, ברור שאני אשתכר... פחח ומי יודע, אולי אני אפילו אהנה:) סתם, אבל אני שם עם באמת חברים נורא טובים שלי שהיו איתי גם בפעם שעברה שהשתכרתי... ובקשר לחארות- כן, יש גם אותם... אבל תמיד אנחנו משאירים איזה כמה אנשים פכחים כדי שישמרו עלינו:) אז המון המון תודה לכם! -מעיין-

המממ...

נורא בוגר... זה לא די סותר להיות בפורום של יין ואלכוהול ולהגיד לאחרים לא לשתות?!

זה לא סותר (נדמה לי)

כי אנחנו מכירים ויודעים את המגרעות של אלכוהול ואנחנו בני שמונה עשרה

MEIMIS

New member
בגיל 15 סלחי לי לא מתחילים לשתות

אלכוהול... הגוף לא בנוי לזה עדיין... אבל תעשי כרצונך... תשתי הרבה חלב לפני ההשתכרות כדי למנוע התחמצנות של הקיבה... מה היה קורה אם לא היה הגבלה על גיל האלכוהול? אם זה היה חוקי בכל גיל?

באמת מעניין....

אני לא מזמן ראיתי שני ילדים בכיתה ה' (ישוב קטן כולם מכירים את כולם) לוקחים נרגילה ובמקום מים שמים וודקה (זה לא הגזמה). ל"ג בעומר לפני המון זמן ילד בין 15 השתכר לא הרגיש שהוא מאוד מאוד קרוב למדורה ועכשיו יש לו כמה כוויות ברגל ימין לילדים קטנים אין ידע באלכוהול והם קונים כל דבר עקב המחסור בכסף הם קונים דברים גרועים כמו טגילות וודקה זבל דבר המסכן נורא את הבריאות והכבד בפרט ילדים בגיל צעיר לא כל כך יודעים מתי להפסיק לשתות דבר היכול לגרום למראה מזעזע של המון ילדים מקיאים את הנשמה כל הדברים שאמרתי באו מניסיון לא באלכוהול אלא בחברים שעשו זאת אני אישית לא תלית שכולה תכלת אני גם עשיתי את זה בגיל 16.

מה?!

אתם בני 18?!? ואתם עוד מרצים לי שהגוף לא מוכן וכל הבולשיט הזה?! כאילו, אתם כולה 3 שנים גדולים ממני!!! ומה לעשות, כן, ערסים קטנים בכיתה ה' דוחפים וודקה לנרגילה, אבל מה לעשות שיש מפגרים בעולם?!! אתם לא יכולים לשפוט אותי רק בגלל זה... אתם בעצמכם אומרים ששתיתם בגיל 16 וכאילו מה הסיפור?? זה לא כאילו אני משתכרת כל שני וחמישי... יאללה, פעמיים בשנה לא קורה כלום... חוצמזה, אם לא שתיתם בגיל 16 או 17 ועכשיו אתם בני 18, אז מה עושה אתכם כל כך מומחים?!!? -מעיין- תחשבו על זה, אתם יכולים להיות אחים גדולים שלי, לא ההורים שלי... אני בטוחה שאתם לא אהבתם שהרצו לכם... גם אני:)

OK לכל חברי הפורום ההודעה הזו היא

לי...... אני פה בן 18 רוב האנשים פה גדולים יותר ומבינים הרבה יותר אני לא מרתי שאני מבין גדול באלכוהול ואני לא אומר שאני מבין כל כך אני בסך הכל חובב אלכוהול שיודע איפה ומתי כדי "לדפוק את הראש" אני מודע לסיכונים שבדבר ובהשפעות שלו אני אישית בסך הבל ממליץ לא להשתכר בגיל כזה צעיר ובמיוחד לא ליד מדורה... נ.ב אני פה רק בן אדם אחד נא לא לפנות אליי ברבים אחרי הכל אני יודע שבוע 24 שעות את כן תשבי עם החברים שלך ותשתי אבל מה שאני והחברים בפורום הזה רוצים להגיד לך זה את הסיכונים בשתייה בגיל כזה צעיר... אנו (אני) לא בא פה לצלוב אותך אלא להזהיר אותך כי אם אני אראה לך את התמונה של הצלקות של הכוויות את באמת תחשבי פעמיים אם זה המקום לשתות בו. דרך אגב תהני מחר וחג שמח

סניפטר

New member
שלום לך בואי כנסי לרגע קט

עם את לפחות עומדת לשתות היום אלכוהול אז בבקשה אבל באמת בבקשה תקנו איכותי ולא ב 30 שקל תשתו יין ולא וודקה ולא טקילה כי במילא היא לא אמיתית ותאכלי ארוחה טובה לפני רצוי עם הרבה שמן . והכי חשוב אל תשתי ואיך את יכולה לומר לחברי הפורום לא לשתות הרי התחלנו לשתות בגיל 8 יום ותנחשו איפה אצלי היה הכי כיף גם יין אדום וגם וודקה .

אתם חמודים:)

חיחי אתם באמת חמודים והמון תודה... ופעם הבאה תזמינו גם אותי... חחח לא תהיה מדורה... ובקשר למחר- יש אנשים ששומרים עלינו (חברינו המסורים) אז יהיה בסדר! חחח אחזור לספר חוויות!:) -מעיין-

סניפטר

New member
חברה לא בטוח שהיא תחזור מחר

עם כל ההנאובר שיהיה לה האאאאאא בלילות בזמן האחרון יש המון לחות ומאבדים ימבה נוזלים כך שבאמת מי ששותה שיהיה צמוד לבקבוק מיץ/מים .

MEIMIS

New member
היא בטח תחזור לבקש עצות איך להעביר

את ההיינגאובר בקלות יותר

מוניקה....

אמרו את זה כמה פעמים, ואני אומר את זה שוב -- אל תשתי. לא שותים במטרה להשתכר, ולא שותים בגיל 15. וגם בגיל 18 לא כל אחד צריך לשתות, זה שמותר לא אומר שצריך. לשתות, בעצם, *אף פעם* לא צריך -- כשצריך לשתות זה כבר בעייה. שותים כשמבינים את ההשלכות שמבסביב, שותים כשיודעים למה זה יכול לגרום (למשל -- שתייה מוגזמת, ומוגזמת זה דבר יחסי לכל בן אדם, עלולה להביא ואתך למצב של הרעלת אלכוהול שכולל פרכוסים, איבוד הכרה, הקצפה מהפה ואם לא מקבלים טיפול מהיר ומתאים גם מוות), שותים כשיודעים מה לשתות -- ואם לא יודעים שותים דברים 'קלים' -- *קצת* בירה, *קצת* יין, בטח לא שתייה זולה שגורמת ל"תפיסת ראש" נוראית. הגוף צריך ללמוד להתמודד עם אלכוהול, וזה מאד מזיק להתחיל מיד לשתות בכמויות. אני לא מסכים עם המשפט שנכתב כאן "למה להלחם בזה, גם ככה תשתי" -- אין כזה דבר. אם לא רוצים -- לא שותים, זה מאד פשוט. אם כולם יזריקו הרואין כשהם אוכלים מרשמלו על האש את לא תעשי את זה גם (אני מקווה) למרות ש'כולם עושים את זה'. בנוסף -- לשתות כשלא יודעים לשתות, ואת לא יודעת לשתות, מסביב למדורה זה *מאד* מסוכן. מאד. תרשי לי לגחך, אבל "חברים שלך ישמרו עלייך"? ומי אמר שהם לא יישתו? ומי אמר שהם בכלל יודעים לזהות מתי את צוחקת ומתי את לא מסוגלת לייצב את עצמך על הרגליים? ומי אמר שהם ידעו מתי להגיד לך להפסיק? בני כמה הם? 15? 16? נתפרע -- 19? הם גם כנראה לא יודעים לשתות יותר מדי, אז מי הם שישגיחו עלייך? אפשר להנות גם בלי לשתות. אלכוהול זה דבר מאד נחמד, ואני, וכנראה כל מי שכאן אוהב אותו אבל גם *מעריך* אותו ו*מבין* אותו, ואני יודע מתי להפסיק, וכשאני לא יודע חברים, שגם הם מבינים מזה אלכוהול ומה הוא גורם יודעים להפסיק אותי, כי כמו שאמרת, בשביל זה יש חברים. יש לי אח קטן ואני יודע ששותים לפני גיל 18, וזה לא משנה כי כמו שאמרתי 18 זה לא גיל קסם שממנו כל אחד יכול להתמודד עם שתייה -- הסיבה היחידה כנראה שמותר לשתות בגיל 18 בארץ זה כי אי אפשר להגיד לאנשים שהם אחראים מספיק להסתער קדימה על האויב ולהטיס מטוסים אבל לא לשתות בירה. יש אנשים צעירים שמבינים ויודעים לשתות -- Crazy_bitch יקירת הפורום בת 16 או 17 (והיא תתקן אותי אם היא קוראת ואם אני טועה, ואם כן סליחה
) אבל מבינה באלכוהול יותר מהרבה אנשים כאן. לשתות צריך לדעת -- תלמדי לשתות ואז תשתי. אל תחפשי דרכים לשתות יותר, תחפשי דרכים להנות מהשתייה שאת שותה, זה הכל. וחג שמח.

אלון Iאייקון של כפייםI כבוד!

ממש יפה מילים כדורבנות בדיוק מה שאני אמרתי אבל יותר קצר כי למדתי למגן שיש לי מחר

MEIMIS

New member
אלון... יופי יופי....

אפילו שמתי את זה במועדפים... למקרה שתבוא עוד איזה ילדה אז ניתן לה את הקישור שלך להכניס לה *קצת* ידע :)

אלוווהים

דבר ראשון, תודה אמא:) עזוב אמא, אפילו אמא שלי לא הייתה מרצה לי ככה... ואתם עוד מעודדים אותו?! מצד אחד אתה אומר שאתה ריאלי ואתה יודע ששותים מתחת לגיל 18 אבל מצד שני אתה בא ומטיף לי?! ואם כבר נכנסים לזה, רק בגלל הרצאות כאלו אנשים דווקא ילכו לשתות (לאו דווקא אני אבל בלי קשר) ואני באתי לפה כדי לקבל עצות איך לשתות, כדי לעשות את זה חכם ולא בשביל שיבואו ויטיפו לי מה כדאי לי לעשות ומה לא... סורי, אני עדיין הולכת לשתות היום -מעיין-

למעלה