צריכה עזרה!

את מפספסת את הרעיון

בטח שאני בא ומטיף לך, בגלל שאני ריאלי. הכי קל היה להגיד -- אל תשתי כי אסור. אבל ברור שזה לא יעזור. אז אני מנסה לתת לך תמונה נכונה יותר של מזה אומר לשתות. אולי אם היית קוראת בעיון ומנסה באמת לחשוב על מה שאמרתי היית רואה שכתבתי שם לא פעם שהגיל זה לא העניין פה, אלא ההבנה וההסתגלות של הגוף. "סורי"? את רוצה לשתות, לכי לשתות. אותי זה באמת לא מטריד, כי אין לי מושג מי את. אמרתי, ואני אומר שוב -- הגישה שלך מוטעית. אם את הולכת לשתות אל תחפשי דרכים לשתות יותר בלי שזה ישפיע עלייך -- תלמדי לשתות ותלמדי את הגוף שלך לשתות. ואולי זה מה שרצית מההתחלה, אז יופי. אני לא יעודד שתייה מתחת לגיל 18 כי זה פשוט לא חוקי, וגם לא בריא -- כן, 3 שנים בגיל הזה זה הרבה מבחינה פיזיולוגית, ויש הבדל גדול בין הגוף שלך עכשיו לבין איך שהוא יהיה עוד 3 שנים. את הולכת לשתות בכל זאת? אל תשתי זבל (טקילה/וודקה זולות וכד'), אל תשתי הרבה, תאכלי הרבה לפני (ולא לאכול חסה לפני -- אוכל -- בשר, רצוי דברים שומניים) על כל כוס אלכוהול תשתי 2 כוסות מים, תתרחקי מהאש אחרי ששתית כי את לא יודעת איך ומתי זה ישפיע עלייך. ואגב, זה שאמא שלך לא היתה מרצה לך ככה לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות. זה אומר שאולי היא לא מודעת שאת שותה, או לא מודעת במה זה כרוך, או פשוט חושבת שאת מספיק בוגרת להתמודד עם זה -- ואם כן, יופי. ואם לא -- מקווה שיהיה טוב.

rustynail

New member
למרות שאני חושב שאתה צודק

דעתי היא : מה שלא הורג אותך מחשל אותך ומה שהורג אותך מחשל את אמא בכל אופן אין כמו התנסות גרועה עם אלכוהול להבין מה נהיה פה ולהתחיל לשתות בחוכמה.

MEIMIS

New member
כך אני התחלתי....

היו לי 2 חוויות השתכרות שאחרי זה אמרתי אני לא שותה יותר בחיים ומאז אני שותה בכוחמה ורק דברים טובים

סניפטר

New member
תראה אני למדתי על בשרי מה זה

תהילה ואיזו וודקה זולה העונש שלי מאותו ערב הוא: 1. אני לא יכול להקפיץ טקילות הריח והטעם הורג אותי 2.הנגאובר של שבועיים הייתי על סף הרעלה ותחשוב שילד (13+...)שותה אז בהתחלה זה מגעיל אח''כ כשזה בראש אתה לא מרגיש תטעם וממשיך לשתות ואז אתה שוכח לשתות מים אבל אתה צמא אז אתה שותה מוגז או שבכלל אתה שותה עוד מהאלכוהול בקיצר בשביל הפולניות שבי אתה מגיע להתייבשות והרעלת אלכוהול מפה אתה תלוי לשני כיוונים : 1. שבוע- שבועיים של הנגאובר אחרי שטיפת קיבה וסילוק רעלים .... 2. והיותר גרוע ---- תשכב לך בנחת ותתחיל לשמוע קדיש ! (הקצנתי) טל

ומה שהורג את אמא נותן שבוע ג'!! ../images/Emo13.gif

סתם.... היום אני הולך לתומי בקו אופ (אחרי העבודה המתישה שלי...) ומה אני רואה שתי ילדות בגיל 14 15 קונות בירות צחוקים בהתחלה הן חיפשו ברקדי ברייזר (הן שאלו אותי אם אני יודע איפה יש ברוזייר ניחשתי שזה ברייזר) ובסוף הן לא קנו כלום.... סתם כי בא לי לדבר.....

MidNight Flame

New member
תעשי לי טובה ותקראי שוב מה שכתבתי!

לא אמרתי לך לא לשתות - נתתי לך את העצות שרצית כי אני יודע הרי שתשתי ולא משנה מה נגיד לך... לפחות תעקבי אחרי העצות שלי ותשתי נכון!

שלום אנשים!

אז הבטחתי לחזור עם חוויות, וחזרתי:) אמממ קנינו שתי וודקות בטעמים מוזרים שנשמעים ממש טעימים (אפרסק ופירות יער) וסתאם זה היה פשוט הדבר הכי דוחה שנכנס לי לפה מאז שנולדתי... בכל אופן אכלתי איזה המבורגר (אתם רואים- זכרתי את העצות שלכם! חח) ושתיתי איזה 7 כוסות וסתאם זה היה ממממש נחמד... שתיתי מלא מים, זה היה ממש כיף, זה עבר לי אחרי כמה שעות, לא הקאתי, לא היה האנגאובר ולא היה כלום!!! חחח וזהו, שיהיה לכם חג שמח!:) -מעיין-

קיגלביץ פירות יער..... איחס!!!!!!

הדבר הכי מגעיל ששתיתי בחיים אני רק חושב על זה בא לי להקיא רק רגע או]פס הנה זה בא אני הולך לשרותים עוד שנייה אחזור....... טוב מקווה שנהנת לפחות הקשבת לעצות שלנו.... (אלון במיוחד)

MidNight Flame

New member
למה? דווקא היא אחלה בתור...

מים לנרגילה
זה מה שאנחנו עשינו איתה...

למעלה