צריכה עזרה

michlona

New member
צריכה עזרה

טוב אז אני די חדשה בכל העינין אבל אני מאד מתענינת בנושא קראתי על זה הרבה ושמעתי קצת מאנשים ויש לי כמה שאלות. אומרים שהדרך הכי טובה ללמוד זה מניסיון (מה שלי אין בכלל) אז בעצם מתי אני יכולה לדעת שאני מוכנה להתחיל? ואני צריכה להתחיל אולי במשהו פשוט? אמרו לי שאני מאד צריכה לדעתלהשתמש מאד בדימיון יעני להצלךיח לדמיין דברים אבל אני פשוט לא מצליחה כשאני עוצמת עינים הדבר היחיד שאני רואה זה אורות...אני מתאמנת די הרבה? אני צריכה להתאמן עד שאני אצליח ואולי רק אז להתחיל עם הכישפים? טוב אני מקווה שמישהו יענה לי אני גם אשמח לדבר עם אנשים מנוסים באי סי קיו

korinalir

New member
כמה הצעות

אם יש לך בעיות בויזואליזציה (לדמיין דברים מוחשיים) ואת עושה תרגילים קודם כל אל תנסי חזק מידי אולי זה לא מצליח לך כי לא מתרכזת אלא חושבת על זה שזה לא מצליח
תנסי את זה בהתחלה בחושך מוחלט ואם את רואה אורות תנסי שהם לא יסיחו את דעתך או תנסי לדמיין דברים יוצאים מתוך האורות בתור שלב ראשון ורק אחר כך תעברי הלאה. חוץ מזה יש לדעתי מאמר במאמרים שיש בו תרגילים טובים לדמיון בהצלחה!

michlona

New member
תודה

ניסיתי עכשיו וזה נראה לי מתחיל להשתפר אני אמשיך לתרגל ואם למישהו יש עוד עצות ודברים לכתוב אני אשמח לקרוא

adam_a

New member
מצטרף להמלצה ומוסיף

תנסי לשבת בחדר חשוך, שבמרכזו נר בודד. שבי בישיבה נוחה ולאחר רבע שעה של תרגילי נשימה נסי להתמקד בנקודה כלשהי על הרצפה (אני משתמש בזוית בת 45 מעלות למטה מן הנר- פחות או יותר). נסי להסתכל על אותה נקודה מבלי למצמץ או להזיז את העיניים, יקח קצת זמן ותרגול... זה לא קל, אך בסוף את תשימי לב שמתחיל להיווצר חושך מסביב (ברגע שתזיזי את העין ולו במקצת החושך יעלם). בסופו של דבר הכל יהיה חשו לגמרי. המשיכי כך לתרגל... זוהי שיטת מדיטציה נפלאה שממקדת את המחשבה והנפש ותעזור לך בכל מה שתעשי. אני אישית עושה את זה על בסיס שבועי... אדם

זה לא חושך!

רואים שהכל לאט לאט מתשתש...... לי זה קורה לבד!! קורה לי הרבה פעמים! וזה קורה לכולם הרבה פעמים....... שמתרכזים בנקודה כלשהי לבד ואז לאט לאט זה מתשתש עד שיוצאים מזה...

Zipadidoda

New member
ילד גדול

אז? יופי לך שאתה "מצליח" את זה בעצמך זה לא משהו שמצליחים זה קורה בגלל מספר סיבות לכולם אבל זה לא הרעיון הרעיון שזה יעזור למיקוד

מה אתה רוצה??

סה"כ אמרתי שזה מצליח לי לבד! ושזה לא חושך! תתחיל להרגיע...... אני לא צריך לסבול ת´התפרצויות שלך!

Zipadidoda

New member
התפרצויות?

תראה כמה סימני קריאה יש לך בהודעות... זה לא התפרצות זה הודעה שתראה איך היא מעצבנת אותך

למעלה