צריכה עזרה בבקשה

טליה34

New member
רק לא להתייאש........

עם הגדולה היה לי קל.... לוח של שמש וגשם המון השקעה המון סבלנות פיפי לפני השינה פיפי תוך כדי השינה וזה עבר....הרבה לפני גיל שלוש אבל עם הקטנה, שהיא עכשיו בת 3 ושלושה חודשים אין לי את הכוחות והסבלנות שהיו לי אז והיא גמולה ביום אבל בלילה ישנה עם תחתוני "פול אפ" (חיתול תחתון) נרדמת עם בקבוק מים לפעמים מתעוררת לבד בלילה לפיפי ולפעמים לא. אבל אני לא מוכנה לבלאגן של כביסות וסירחון פיפי ומה גם שזה אכזרי נורא בעיני שאם היא תרטיב ולא תתעורר והיא תשאר ברטיבות עד הבוקר.... אז כך....אין שום בעייה. אני מתגמלת אותה כשהיא קמה יבשה, לא עושה עניין כשלא.... ויודעת בביטחה שמתישהו זה יעבור.....

שיר29

New member
הנה מיכלי .......

מפרסמת גם כאן.... כמה שהבעיה הזו מוכרת.... לי יש ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים, ביום היא גמולה כבר מגיל שנתיים, בלילה היא עדיין עם טיטול, היה לי נסיון נואש לוציא לה את הטיטול בלילה ולאחר ימים של אין ספור קימות , אין ספור כביסות, החלטנו > אני והיא להחזיר את הטיטול, עד שהיא תחליט לבדה.... גם עם הטיטול ביום היו נסיונות כושלים והחזרנו את הטיטול עד שביוזמתה היא אמרה לי NO MORE טיטולים, קיבלת אין ספור עצות, אחרי התיעצות עם אורווג, ואני ממליצה לך להתייעץ עם רופא כך נאמר לי. 1. זה לא משנה כמה הם שותים בלילה או לפני השינה כשנהמערכת לא בשלה, וכשהגוף לא נותן את ה"אות" גם אם הילד לא ישתה שעתים לפני השינה יהיה לו פיפי ויברח לו. 2. הרופא אמר לי שאסור להעיר אותם באמצע הלילנה לפיפי , א. כי הם ממילא לא זוכרים ב. כי אם סיכמתם שהוא גדול, ואת סומכת עליו שהוא מסוגל מה פתאום את מעירה אותו בלילה? 3. למערכת ה"התראה" לוקח להבשיל עד גיל שש וזה משתנה מילד לילד, הגדולה שלי בגיל שנה ועשרה חודשיים היתה גמולה לחלוטין והקטנה בלילה עדיין עם טיטול< היא כמעט בת שלוש>. 4. מעבר לעצות את מכירה את הילד הכי טוב שאפשר ורק את יודעת מה מתאים לו ומה נכון לילד שלך. 5. החורף היא בהחלט תקופה פחות נוחה לגמילה, מספיק רעש הגשם מבחוץ בכדי שיברח. < תחשבי מה קורה לנו בתור מבוגרים כשאנו שומעים רעש של מיים זורמים>. 6. הקלטת בלי חיתולים היא אכן נפלאה, לי באופן גם אישי וגם מקצועי<גננת> יש בעיה עם הפרסים בנושא הזה, הוא הרי לא שולט בזה אז למה לא מגיע לו פרס. אני חושבת שתניחי לו כרגע, תחליטו יחד לחזור לטיטולים.כווני אותו לזה.< יש את התחתון טיטול הבת שלי אוהבת אותם אנחנו קוראים להם תחתוני לילה>. אני בטוחה ומאמינה שזה יבוא לבד!!! והאמיני לי 9 שנים של נסיון מקצועי הוכיחו זאת. בכל מקרה ומה שלא תחליטי מאחלת לך ולו בהצלחה. ואם תרצי לשוחח על זה בפון, להתייעץ ולשאול שאלות את מוזמנת, תשאירי לי מסר ואני ארשום לך את הפון שלי או שאת תרשמי לי. ב ה צ ל ח ה...........

למעלה