צריכה עזרה בבקשה

מיכל31

New member
צריכה עזרה בבקשה

עכשיו שכולם נמצאים עזרו לי פליזזזז. הבן שלי בגמילה מטיטולים בלילה. הבעיה שהוא לא מצליח להגמל ואני על סף קריסה. הילד עושה פיפי לפני השינה אבל בלילה גרוע כמו אתמול בורח לו 3 פעמים . יש למישהו איזה רעיון חוץ מלהחזיר לו את הטיטול ?

תשלחי אותו אלייי,,,../images/Emo6.gif

מבטיחה לך ,,,,, תוך יומיים הוא גמול לחלוטין,,,,,, אחח,, איזה מאהב קטן,, שמחלק לי מלפפונים,, נגוסים,,חחחחחח וברצינות,, את,, תקחי אותו כל 3 שעות לפיפי,, מתוך שינה,, וכמובן לדלל את כמות הנוזלים בשעות של לפני השינה,,, בהצלחההההההה,,,,,

ע נ ת 3 3

New member
אסור בתכלית

אסור לקחת אותם לשרותים מתוך שינה פשוט צריך לתת להם ללמוד להתאפק לבד וברגע שלוקחים אותם מתוך שינה הם הרי לא ממש ערים וככה הם לא יפסיקו לעשות פיפי בלילה לפחות לא בגיל הזה

אתה הבת

הגדולה שלי לקחתי במשך 7 ח´ (בלילות) לעשות פיפי, לא הערתי אלא תוך כדי שהיא ישנה. יום אחד שכחתי לקחת אותה ומאז היא קמה לבדה... לפעמים כשאני שומעת אותה בלילות אני מתמלאת אושר וגאווה... הבת שלי, הקטנה שלי... כבר גדולה

שטויות במיץ,,,

ככה עשיתי עם ביתי ככה עשתה אחותי עם ילדיה ככה עשו כל מי שאני מכירה,, כולם עברו בשלוםםםםםםםםםםםםםם

נשית~37

New member
אני לא יודעתלגבי נסיונם של אחרים

אני אף פעם לא גמלתי משום דבר....הכל בא ביוזמתם, אומנם קצת מאוחר אבל ביוזמתם...ואז הגמילה היא חלקה.... וחוץ מזה סער קורא לך למעלה...או בעצם למטה...

ע נ ת 3 3

New member
לאאאאאאאאאאאא

לעולם אל תחזירי את התיתול אם כבר הורדת אז גמרנו יקח לו את הזמן שלו פשוט ניילון במיטה והרבה מצעים ו ב ה צ ל ח ה

מיכל, בן כמה הבן?

מעבר לכך, מנסיון שלי, הגמילה מטיטולים נעשית לרוב, בתחילת האביב ואף פעם לא בחורף.

מיכל31

New member
3 וחודשיים

התחלנו בקיץ ...
אני עייפה, רוצה לישון נמאס לי לכבס...

האמת שהוא כבר גדול אבל,

מה דעתך, רק בלילה בנתיים לשים לו את הטיטול (בשביל השקט הנפשי שלך, וכמות המכונות) ולהתחיל לגמול בלילה באביב? מאחלת לך, שהילד לא יהיה מאלה שמפשפשים תקופה ארוכה. (זו מכה שלא כתובה בספרים) חברה טובה שלי, בנה עושה פיפי במיטה עד היום, והילד בן 8. אז מה שבאמת היא עושה זה: מכבסת............. תולה..........

nightroll

New member
אני מכירה

"ילד" שגם בגיל 18 משתין במיטה. אבל יש לו בעיות רציניות יותר מפיפי במיטה (בעיות קשב והיפראקטיביות והוא מאוד מאוד אינפנטילי).

yafit75

New member
יש לי רעיון פצצה בשבילך!!

תעשי מה שאני עשיתי עם הבנות שלי,, וזה עבד,, לפני שהוא הולך לישון,,,, שילחי אותו לשירותים,,, ובאמצע הלילה,, בוא נגיד,,, בשעה 00:30 או 01:00 (שימי שעון מעורר) קחי אותו לשירותיםםם מתוך שינה,,, כל יום ,,, וככה הוא יהיה רגיל לקום באמצע הלילה, לשירותים! ממליצה על זה,,, ניסיתי על הבנות שלי ועבד! בהצלחה

יפית, עם בנות הרבה יותר קל

מאשר גמילת בנים. מעבר לכך, אפילו הרופאים לא ממליצים על הקמתם באמצע הלילה, הם צריכים לדעת לכווץ את המערכות שלהם על מנת שהפיפי לא יצא. ובשיטה זו, אנו גורמים להם לא להתאמץ, מה עוד, שהם לא זוכרים בכלל שהקימו אותם.

מנסיון

זה מצריך קצת מאמצץ מצידכם לקחת אותו לפיפי לפני השינה, לקחת לפיפי לפני שאתם הולכים לישון ולקום עוד פעם במהלך הלילה לקחת אותו ככה הוא יתרגם לקום וללכת לבד ובכלל תנסו לחשוב אולי החדר שלו קר בלילה ולכן בורח לו

sahr12

New member
גם לי בורח 3 פעמים בלילה...

ומבאס לקום מהפוך...אז אני מכניס יד....ולוחץ על הראש... כאילו סותם תחור....חחחחחחחחחח זה עוזר...חחחחחחחח

מיכלי...

למתוקים האלה יותר קשה להיגמל מטיטול בחורף. קררררר מידי..
למה את לחוצה על גמילה? תחזירי לו את הטיטול.. ממילא החורף שלנו נמשך יומיים ורבע.. אוטוטו האביב.. ואז תחזרו למשימה במרץ.. בהצלחה..

מיכל31

New member
הוא קצת בעייתי

בהשוואה לילדה שהיא בגיל שנתיים כבר היתה גמולה סופית. הוא גמול מבקבוק כבר מגיל שנתיים וממוצץ מגיל שנה וקצת ומפיפי במשך היום מגיל שנה ו-10 חודשים אז נראה לי מוגזם שבלילה הוא עדיין מפספס (ובגדול). ובכלל יש בעיה נוספת צרכים הוא מוכן אך ורק בטיטול ... נראה לי עוד לילה כזה ואני מחזירה לו טיטול קצת מוגזם להחליף לו 3 פיזמות בלילה כולל תחתונים וגופיות ארוכות ומצעים כולל שמיכות ולעיתים אף את הכרית. בחיי לפעמים אני חושבת לחבר לו כתתר.

אממממ..

אני לא הייתי מתעקשת על גמילה, ובטח לא בלילות כאלה קרים. יש ילדים שנגמלים מהר, ויש כאלה שלאט. יש שהלילות הופכים לפרוייקט עקב הרטבה חוזרת ונשנית.. ויש שעשיית הצרכים בטיטול נמשכת תקופה ארוכה. אני הייתי זורמת בקצב שלו. מה בוער? וחוצמיזה.... ראית פעם ילד גדול (בריא) שמסתובב עם טיטול כי אמא שלו לא הצליחה לגמול אותו?

למעלה