צריכה עזרה בבקשה

מרי-לו

New member
אמא שלי תמיד אומרת...

שבנים יותר קשה לגמול מבנות... גם אצלי הבת נגמלה לגמרי כבר בגיל שנה ו-10 חודשים והבן שלי נגמל רק בגיל שנתיים וחצי (ואולי קצת אחרי)... וחוץ מזה, עינתי צודקת... בחורף הרבה יותר קשה לגמול... קר להם והפיפי בלילה מחמם אותם
עוד חודש פחות חודש ... תאמיני לי שבסופו של דבר גם הוא יהיה בלי טיטול...
בוהריים לכולם/ן

מיכל31

New member
מרי ועינתי פיספסתם אותי בדרך

התחלנו גמילה בערך מאוגוסט מה שאומר שהילד כבר אמור להיות גמול (לא?) אז השאלה שנשאלה היא אם כדאי להחזיר עכשיו טיטול או לסבול קצת "עד יעבור המבול.." ונכון בנים הרבה יותר קשים בהכל הם תינוקיים, ילדותיים ותלותיים מה שבעצם רק הולך ונהיה גרוע עם השנים

אז ככה.....

לגבי סוף דברייך - מסכימה במאה אחוז.
ומתאפקת לא להוסיף עוד כמה כינויים חחחחח לגבי ההתחלה... זה תלוי בך.. : איכפת לך לכבס מלאן בגדים? איכפת לך להתעורר בלילה להחליף לו? נראה לך שנעים לו להתעורר רטוב? נראה לך שטיטול בלילה יפתור את הבעיה? לדעתי.. את יכולה לשתף אותו בהחלטה. ספרי לו מהם הקשיים שלך ושלו, ותשאלי אותו מה הוא מעדיף. והכי הכי הכי הכי חשוב... לא משנה מה החלטתם.. לא לשדר לו שהוא לא בסדר כי הוא אינו מצליח להיגמל והוא כבר גדול.

מניסיוני

לעולם לא להחזיר את הטיטול. לקנות את הקלטת בלי חיתולים. להכין תבלה של כל ימות השבוע, להכין סמלים של שמש ועננים. לתלות את התבלה מעל הראש של הילד. בכל בוקר שהילד קם יבש תולים שמש בכל בוקר שהילד קם רטוב תולים עננים. להתחיל בקטן, בכל יום שיש שמש תצפה לו מתנה קטנה (זה יכול להיות מדבקה של שמש שאת מדביקה לו על החולצה שכל הילדים בגן ידעו שהוא קם יבש, או יכול להיות משרוקית או כל דבר שקונים בשקל או שניים) וכך לאט לאט להפחית את המתנות בהדרגה, כל יומיים, כל שלושה ימים, שבוע יובש רצוף וכו´..... מנסיוני עניין המתנות הצליח ביותר..... בהצלחה

הבן שלי מכור לקלטת בלי חיתולים

גם אנחנו בתחילת תהליך הגמילה, אבל דווקא בלילה הוא ממש יבש. יש שיר "פיפי-פרס" והילד מסתובב בבית ושר: פיקולס, פיקולס.....

עכשיו בדיוק העברתי לאחותי את הקלטת

בלי חיתולים, והבת שלי לא ויתרה על התעודה שקבלה בקלטת חחחחח היא אמרה זה תעודה של קורל על הפיפי פרס חחחח קלטת משגעת לילדים נגמלים רעיון אדיר לדעתי!

טאKילה

New member
מיכל לא לתת שתיה לקראת השינה..

ולקחת אותו לשרותים גם אם הוא רדום,לפני שאת הולכת לישון. לאט לאט הוא יתעורר ויעשה את התהליך בעצמו. ידוע שבחורף בעיקר הקור מקשה על הגמילה. בהצלחה.

גמילה זו מכה...

אני סבלתי מקרי לילה עד גיל 30 אבל נראה שנגמלתי.... הבן שלי, בן שנתיים ושמונה חודשים נגמל כמעט לחלוטין פרט ללילה, שבו שמים לו טיטול ליתר ביטחון. הבעיה מתחילה שכל לילה הוא מחליט את מי להעיר כדי שיקח אותו לשירותים (מניאק...אותי הוא בוחר יותר..) ואז, פור גאד סייק, אני אף פעם לא מצליח לשים לו טיטול כשהוא בעמידה...

תגידייייייייי,,,,,, מיכליייייי

מה בעניין הפיה הטובה,,????? להזכיר לו,, שבכל לילה היא מבקרת במיטות של ילדים קטנים ומיטות שאין בהם נוזלים מיותרים,,חחחחח,ולא בתוך הגוף,, מקבלים מתנה,, ועל כל בוקר כזה,, תחכה לו מתנה,, תנסי אולי,,,

מיכל31

New member
שולי לדעתי

זה מתאים לבעיה של אי רצון לישון במיטה לבד אבל לגמילה מטיטולים? מסכן שלי, את צריכה לראות את המבט המתנצל בעיניו כל פעם מחדש שהוא מעיר אותי כדי שאחליף לו... אני בטוחה שאם היתה לו שליטה אז לא היה בורח לו כמו במשך היום לדוגמא...

ברור לי מיכלייייי,,,

שאם זה היה תלוי בו,, זה לא היה קורה,,, אבללל,,, הנקודה היא,, "למשוך" אותו,,, אוףף,, איזה מסכנים,,,,,כמה הם צריכים לעבור,, עזביייי,,,,הכל זרמי,,, כמה לילות קשים,,,והכל מאחוריך,,,

מיכל בואי רגע משהו חשוב מאוד!

גם לי יש ילדה שכעט היא כבר בת שלוש ותישעה חודשים ממש נוגעת בארבע אוטוטו... אבל גם אצלה היה סיפור קשה - הגמילה מטיטול, היא לא הסכימה בשום פנים ואופן לשבת בשירותים! ואני הייתי זוכרת שהייתי חסרת אונים פניתי אפילו אז לקסומה ודיברתי איתה כי ממש ניסתי במקביל לגמילה של הבת שלה לגמול את הבת שלי והבת שלי ממש סירבה! פניתי לטיפת חלב ביאוש ושם שאלתי מה לעשות הבת שלי בת שלוש ולא רוצה שירותים וממש בקרוב היא נכנסת לטרום חובה, והם אמרו לא בכוח זה יבוא לבד אחרת אם תעשי בכוח זה יכניס אותה לטראומה, אז בהתחלה שהיא ביקשה לבד להוריד טיטול לפיפי בשירותים במשך היום זה היה נפלא ללא פיספוסים, ולגבי הלילה חודשים ראשונים היה נלווה טיטול אליה בלילות עד שלאט לאט היא למדה לקום לבד לשירותים בלילה. לכן לדעתי שימי לו טיטול אל תלחיצי אותו מיותר הוא יגדל יותר ואני מאמינה שזה יסתדר.

אגב,,,

אם זה מרגיע אותך,, אז, קחי בחשבון,, שעד שהוא יגיע לגיל שאפשר להתחיל,,, הוא כבר יהיה בליייי,,, כי יו נוו,,,

מיכל31

New member
נראה לי שאאמץ את השיטה

של קליאו אני אכוון שעון ואעיר אותו לפיפי... רק בעיה קטנה הוא כזה פרד (מענין למי הוא דומה חחחח)

למעלה