צריכה התייצות.

r i p l y

New member
נכון ניסחפתי......./images/Emo13.gif

אין הרבה. בחורים מקסימים.. יש קצת.... מאוד.... אבל יש.... ורדה לא אמרה שהם זבלים.... אבל היא צוחקת.. היא פשוט בחורה פרקטית...
פעם היא מה זה הצחיקה אותי היא אמרה בשידור איפה שהוא "מה את צריכה מישהו אגואיסט מאנייאק בן זונה.. בגלל שהבחורה ניפגעה ממישהו שישיחק ברגשות שלה ו"היה צריך חיזוקי אגו "-שיהיה ההגדרה הזאת... אז הבחור הזמין את הבחורה לאן שהוא ושם היתה החברה שלו החדשה...והאקסית ניפגעה. קשות!!! אז היא אמרה" תני לה אותו במתנה"

לא לא ...

ליאן יקרה זה לא העניין , אני ניראית די טוב לדעתי, ולא מתביישת להודות בזה, ולפעמים (אפילו) מתחילים איתי (אמנם לעיתים רחוקות, ולא אנשים שאני רוצה,אבל...גם זה משהו) העניין הוא שהבטחון שלי בקאנטים , אני לא נותנת לאף אחד להתקרב, אני ישר בורחת ממישהו שאפילו מנסה רק להסתכל עליי. אני דיי מפחדת מקשרים אני מניחה שבגלל זה נכנסתי לקשר הזה.....

Shadowmage

New member
אני מתקשה להבין

את אומרת שאת נראית טוב, אנשים מתחילים איתך, אז למה הבטחון שלך בקאנטים? ממה בדיוק את בורחת?

ליאן.

New member
בטח יעשו עליי עליהום עכשיו

אבל אם נהיה לרגע מציאותיים, הרי שבסה"כ, גברים מתחילים עם כל מה שזז, או יותר נכון - זזה !!!! אז נכון שלא כולם (אלי לא) אבל לא קיימת הבחורה שאף אחד לא התחיל איתה. אין כזה דבר!! ואם יש כזו, שתקום עכשיו!! (ותחזור לשבת). איןןןן! (אני אומרת את זה כהערת דרך אגב ולאו דווקא בהקשר של דברים שאמרת) לגבי עניין הבטחון העצמי שלך.. מראה חיצוני הוא בהחלט לא האינדיקטור היחיד. מעניין לדעת ממה הדבר נובע, שכן יכולים להיות מליון ואחד דברים.. בדרך כלל מדובר בהורים שלא עודדו וחיזקו את ילדהם בילדותם. במקרה שלך יכול להיות שזה נובע מחוסר הנסיון המיני שלך ? אין לדעת. יש בך גם פחד מאינטימיות ונדמה שאת אולי קצת מענישה את עצמך על משהו בגלל שאת נכנסת במודע (?) לקשר שלא עושה לך טוב. כדאי לך לטפל בעניין הזה באופן מקצועי. תתפלאי איך כמה שיחות בודדות עם מטפל(ת) צעיר(ה) יכולים לסדר לך את הראש ולתת לך פיתרון לבעיות וכיוון.

Shadowmage

New member
סליחה???

"גברים מתחילים עם כל מה שזז?" זה ממש לא נכון! יש המון גברים שלא מתחילים עם כל מה שזז ואיכשהו אוזרים אומץ לעשות זאת במקרים מיוחדים ביותר - כמובן שלפי חוק מרפי זו בדיוק הבחורה הלא נכונה אבל מילא...

ליאן.

New member
נכון שהמון לא..

כמו למשל הביישנים או הבררנים, אבל... כמעט כולם - כן ! אני מכירה מישהו שאם הוא לא מתחיל עם 9 בחורות בערב ומוציא לפחות 5 מספרי טלפון, הוא לא הולך רגוע הביתה!

ליאן.

New member
במקרה שלו זה גובל באובססיביות,

כך שזו לא דוגמא כל כך מוצלחת..

טוב תראי, תשמעי, זה לא בדיוק, זה ..

טוב נו, אנחנו גברים
קצת הגזמת בקטע של כל מה שזז אבל בהחלט אני נוטה להסכים איתך, למרות שעליי אישית זה לא תופס (לרוב בגלל ביישנות - מודה). אני לא רואה בזה שום דבר רע, לא מבין למה אצלכן הנשים זה נתפס כדבר רע. לא מדברים כאן על להתחיל עם מישהי כשאתה תפוס אלא עם מישהי שמוצאת חן בעינייך. תומך בהחלט בהצעה לגשת למטפל.

מה דעתכם על העובדה הבאה. .

אולי לבן אדם ניגמר לו מחיי הנישואין והוא לא מאוהב יותר, ונישאר רק בגלל הילדים - ופשוט מצא ´אהבה חדשה´? אז הוא מנייק גם ? (בכלליות, הכוונה)

ליאן.

New member
זכותו

אבל זו לא צריכה להיות בעייה שלך ואת לא צריכה להיות חלק מזה. את יכולה להגיד לבנאדם- "התאהבת ? אתה רוצה אותי ? אין בעייה, תתגרש או לפחות תצא מהבית, ואז נמשיך להתראות.. עד אז - שלום." אבל בדרך כלל בנאדם פשוט מחפש ריגוש מחוץ לחיי הנישואין שלו. אם הוא לא מאוהב יותר, זה משהו שאפשר לעבוד עליו בזוגיות, לדבר עליו, לנסות להשקיע, ללכת לייעוץ, לבדוק מה הלאה.. אולי אפילו להחליט על נישואים פתוחים או פרידה לזמן מה. להגיד ´אני לא מאוהב יותר´ זה סתם תירוץ, לדעתי.. וזו בהחלט לא לגיטימציה לבגידה. ולומר שהוא נשאר רק בגלל הילדים זו שטות גמורה. זה משהו שגברים אומרים כדי לקבל מנשים יותר קרדיט במחשבה שמדובר באב אוהב ודואג..

ליאן.

New member
ילדה יקרה

לעשות את הדבר הנכון זה לא תמיד פשוט, אבל אין ברירה ואת צריכה להיות חזקה. את יודעת מהו הדבר הנכון. אל תוותרי לעצמך ואל תעשי הנחות לעצמך רק משום שזה יותר ´קל´. זה לא בונה אותך ולא עוזר לך בכלום, רק פוגע בך כמו התמכרות למשהו אסור. עלייך לחשוב במונחים של הטווח הארוך, ללמוד להעריך את עצמך ולדאוג לעצמך יותר.. עשי מה שצריך ותהיי גאה בעצמך על כך !!! אם תתני לעצמך להכנס לקשרים בעייתיים שבגדול עושים לך רע בתירוצים שונים ושיכנועים עצמיים, את תרגישי שרק לכך ´מותר´ לך לשאוף, שזה כל מה שמגיע לך וזה רק יגביר בך את חוסר הבטחון וחבל! את חייבת להתחיל לאהוב את עצמך, לעשות דברים שעושים לך כייף, לשאוף גבוה (נבואות מתגשמות!) ולהתחיל להעלות את הבטחון העצמי שלך..! תשאלי את עצמך מה היית רוצה לשנות בעצמך, כדי להרגיש טוב יותר ועשי זאת..! מלתחה חדשה.. דיאטה.. חדר כושר.. תספורת.. whatever it takes! תדאגי לעצמך ודברים טובים יקרו. מבטיחה.

גלית34

New member
קראתי רק חלק מהתגובות../images/Emo20.gif

רובם אמרו לך להתרחק ממנו כמו מאש. ואני חושבת שאת צריכה ללכת אחרי הלב לחיות את הרגע איתו... כן וזה בגלל שאיתו הצלחת להגיע לרמת אינטמיות שעם אחרים לא הצלחת.ואם את מדברת איתו על הכל דברי איתו גם על זה,או שתראי לו את הכתוב כאן. אני לא חושבת שהוא נצלן כי עם כן הוא כבר מזמן היה "שוכב" איתך.אני בטוחה שכמו שאמרת שיש לו משהו כלפייך אבל את חייבת להגיד ועם לא קל לך,פנים מול פנים אז תכתבי לו הכל ותראי לאן הרוח נושבת. בהצלחה בכל דרך שתבחרי

ליאן.

New member
זו השקפה מעניינת...... אבל

יש גברים שנהנים ממין אוראלי אפילו יותר מחדירה, מה גם שהם לא תמיד מקבלים את זה בבית. זה בהחלט נחשב לאקט מיני (!) והקשר שלהם איננו אפלטוני.. כך שאם לדעתך לא מדובר בניצול, דעותינו חלוקות.

למעלה