צריכה התייצות.

אקווה

New member
מחזקת את דבריה של נעמי נעמי

ורק רוצה להוסיף שזה בדיוק כמו להיפרד מחבר ארוך טווח (הכל יחסי, גם חודשיים תופס...
) ולהחליט שמעכשיו יהיה ביניכם רק סקס. לי לא נראה שזה אפשרי. תמיד יהיו מטענים ורגשות מן העבר. קשה מאוד אם בכלל אפשר להפריד. יש שיחלקו על דבריי ויגידו שסקס עם האקס אפשרי ברגע ששני הצדדים החליטו שזה כבר לא זה, שהם לא מתאימים ושהם רק רוצים להנות זה מגופה של זו ולהיפך. יש אולי מקרים נדירים שזה מצליח, וזה כששני בני הזוג כבר איבדו כל רצון ותקווה שהיחסים יהפכו למשהו רציני. בד"כ זה לא ככה. גם אם צד אחד כן מרגיש ככה- הצד השני עוד מרגיש משהו. ואז זה פוגע ומתסכל. הייתי וראיתי מצבים כאלה. חא טוב. וכמו שזה נשמע, אם את מדברת על אותו בחור - ת לא ממש תהיי מסוגלת להפריד את הסקס מהרגש... או שאני טועה?...

Shadowmage

New member
אני מסכים עם חלק ממה שנכתב פה

אני לא חושב שזה בלתי אפשרי להפוך קשר של זוג לקשר מיני בלבד (אבל אני לא חושב שיש משהו בלתי אפשרי...), אני מסכים שזה קשה מאוד. צריך המון כוח והמון שליטה עצמית ע"מ להיות מסוגל לנתק את הרגשות ולתת להם לדעוך למרות שממשיכים להפגש כאילו הכל רגיל - אפשרי אך קשה ביותר. זה קל יותר שבני הזוג נמשכים אחד לשני פיזית אך מבחינה זוגית הם כבר יודעים שהם מיצו את הקשר ובינתיים הם ביחד כמעיין נחליף עד שיגיע משהו אמיתי וטוב יותר. בכל מקרה, התחושה הזו צריכה להיות הדדית, אחרת יש ברבה כאב - כמו שאקווה כתבה. ילדה, מהדרך שבה תיראת את עצמך ואת הרגשות שלך אליו, אני לא חושב שתהיי מסוגלת לבצע משהו בסגנון הזה. יש לך הרבה רגשות אליו, את לא מוכנה להפרד ממנו וליצור קשר אחר ולכן כל מה שתצליחי לעשות זה לרמות את עצמך זמן מסוים ואח"כ תהיי אומללה יותר. אני ממליץ לך לחפש ריגושים עם אנשים אחרים. כמובן, זו רק דעתי...

מה קשור סטוץ לקשר ?

סטוץ הוא סיטואציה חד פעמית שלא כוללת רגש, אלא רק סקס. לפי מה שאני מבינה לפחות. אין לי בעיה עם סטוצים. יש לי בעיה עם קשרים בהם מעורבים גברים/נשים נשואים/ות. סטוץ שהתמשך הוא כבר לא סטוץ, הוא קשר שמבוסס על סקס ואז זה כבר סיפור אחר לגמרי בעיניי. אם בא לך קשר כזה, סבבה, אבל למה איתו? אם את מסוגלת לא לאהוב יותר מישהו שפעם אהבת מאד? את שואלת אותנו? איך אנחנו יכולים לדעת? אנחנו לא מכירים אותך, ילדה... אם היית שואלת אם יתכן קשר מיני ללא רגש עם מישהו שפעם אהבת הייתי אומרת אולי, לא הייתי שוללת את האפשרות. אם שני הצדדים מבינים שזה המצב ולא נכנסים לזה מתוך פשרה נוסח "אם לא אוכל לזכות באהבתו/ה, לפחות אהיה קרוב/ה אליו/ה, אולי הוא/היא ת/ישנה דעתו/ה..."

אני מניחה שיש רק פתרון אחד..

ולא, זה לא כדור בראש... תודה לכולכם סביר להניח שאתם יודעים אם רובכם בדעה אחת.

או שכולנו אותו בן אדם

שכותב בניקים שונים יאללה, תשארי פה, ותספרי לנו מה קורה בהמשך!

אוי ילדה... היית חייבת לכתוב את זה?

זה דורש את התגובה הבאה: מה אנחנו חושבים זה בכלל לא חשוב! וזה שרובנו מסכימים על נושא מסויים זה לאו דווקא אומר שאנחנו יודעים! את אמורה לשמוע דעות של אחרים ולהחליט לבד אם זה מתאים לך, לאופי שלך, למערכת הערכים שלך ולציפיות שלך... מי אנחנו בכלל? חבורת דעתנים חטטנים. תעשי מה שנכון לך לעשות... בהצלחה. ולגבי הכדור בראש אני לא מגיבה כי זה פשוט לא מצחיק בעיניי. sorry.

voguemaster

New member
קשה מאוד,אבל אפשרי

אני מדבר מניסיון כשאני אומר שאפשר לא לאהוב מישהי שכבר אהבתי. ראוי לציין שעבר הרבה זמן מאז שהתגברתי עליה ועוד כל מיני דברים השתנו (כך שאין סיכוי שיהיו לי רגשות כלפיה שוב..). אני חושב שיהיה לך קשה מאוד להגיע למצב שזה רק סקס ללא רגשות חזקים. זה אולי אפשרי בפוטנציאל, אבל כנראה לא שווה את המאמץ האדיר שזה עלול לקחת ממך. בנוסף, אין הבטחות. אף אחד לא מבטיח שאכן תצליחי לבצע את הניתוק הזה, אז פה את לוקחת סיכון לא קטן...

ואיך זה שאף אחד פה בכלל לא

מעלה את הנקודה שסקס בלי רגשות זה פשוט לא זה ? השאלה ששאלת היא כללית מאוד והתשובה בכלל לא רלוונטית. אנשים כאן מנסים להסביר לך להתרחק מהבחור ואת מחפשת סיבות להישאר לידו. אף אחד לא יודע יותר טוב ממך מה טוב לך, אנחנו רק מנסים לפתוח לך את העיניים. יכול להיות שכולנו טועים, מי יודע ? רק את ... את כל השאלות שאת שואלת פשוט שבי ותחשבי עמוק פנימה מה באמת טוב לך ותעני על זה בשיא הכנות עם עיניים פקוחות גם אם זה כואב. סה"כ אני בטוח שאת יודעת מה הדבר הנכון בשבילך לעשות. תהיי חזקה ותעשי את זה, מה שזה לא יהיה ... את לא באמת צריכה אותנו או אף אחד אחר. go get them girl מחזיקים לך אצבעות ...

יש דבר אחד יותר גרוע מסקס בלי אהבה

סקס כשרק אחד משני הצדדים אוהב, והשני לא. זו דעתי ואני תומך בה...

אני משערת שאני בדרך הנכונה..

עם כאב לב אומנם ועם ציפייה עד השמיים לדבר הבא שכנראה יבוא עוד הרבה זמן, אבל זה הדבר הנכון לעשות, אין לי הרבה מה לעשות ....
if you love somebody - set him free

r i p l y

New member
תני לזמן קצת לעבור ותראי

שתהיי שוב בענינים. את צעירה מה את צריכה מישהו נשוי לכל הרוחות...?? וכמו שורדה רזיאל הייתה אומרת "תזרקי אותו".. אולי את תקועה על איזה עניין יש הרבה בנים מקסימים! למה עוד הרבה זמן??? אל תסגרי את עצמך ותצאי ותכירי בנים נחמדים do u know waht it feels like for a girl in this world?

../images/Emo98.gif בדיוק !

איפה אמצא מקסים כמו שהוא ?? זו היתה השאלה הבאה שלי ובטח תגיבו על זה משהו כמו "אל תנסי להשוות" או "כל אחד מקסים בדרך שלו" בלה בלה השורה התחתונה היא שלא אמצא אבל .. אני יכולה לנסות לחפש. ולורדה ? לא אפנה היא תעיף אותי מהשידור על זה.....

סליחה שניה אבל ...

ברגע של רצינות - מקסים כמו שהוא ? את בטוחה שזה מה שאת רוצה ? תחשבי על זה ... אחד שבוגד באשתו ומשחק ברגשות של מישהי אחרת ? לא חושב שהוא מקסים, תגידי מה שאת רוצה. אני גם לא שופט אף אחד חס ושלום, אבל בהחלט חושב שאם אלה הסטנדרטים שלך ל"מקסים" אז יש כל כך הרבה יותר טובים ...

אתה צודק בהחלט, אבל

התכוונתי לאופי שלו,בתור בן אדם, הדרך בה הוא מתייחס אליי וכאלה, ולא מה שהוא עושה :\ (באופן כללי) [[[ בכל אופן לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי, כמה שיהיו נחמדים אלי..]]]

תראי

אני נמנע כאן מלהכניס ביטויים קשים אבל כבר לא יכול להתאפק. שמעת פעם על "זאב בעור נחש" ? ממש לא בעיה להתחנף ולשחק אותה נחמד. אולי אפילו חלק ממה שהוא אומר ועושה מאוד אמיתי אבל בשורה התחתונה - במבחן המציאות הוא לא עומד וההתנהגות שלו לדעתי מחפירה. אני כותב את זה בהסתייגות קלה כי אני לא באמת מכיר אותו וכמו שאמרתי קודם אני לא רוצה לשפוט אף אחד. מה שאני רוצה לומר זה ש"הדרך בה הוא מתייחס" היא לא מדד לכלום. יצא קצת לא ממוקד אבל אני מקווה שהבנת את הפואנטה.

ליאן.

New member
תשמעי ילדה..

השוואות זה לא תמיד לטובה.. אבל את יכולה להשתמש בזה. "הכיצד?" את שואלת ?? סבלנות, הנה אני עונה לך..
למדת שחשוב לך שבן הזוג יהיה בעל אופי מסויים. שיתייחס אלייך יפה, שיכבד אותך, שיהיה נחמד, שיתן לך תשומת לב.. אולי שיחזר קצת.. נכון ? יפה. ובכן, מצד אחד את יודעת מה את רוצה, ומצד שני - הנה, יש לך מטרה. חפשי בחור שיהיה פנוי (גברים נשואיים זה מחוץ לתחום! כמובן שזה שיקול שלך, אבל אני אומרת זאת לטובתך. באמת) בעל נתונים זהים. נכון שזו משימה קשה, אך לא בלתי אפשרית. קחי בחשבון שיש תכונות שאת יכולה בהחלט לאהוב אצל גבר שלא נתקלת בהן עדיין.. זאת אומרת שיש למה לצפות ולמה לקוות או פשוט להיות מופתעת.. לטובה כמובן !

r i p l y

New member
ורדה הייתה אומרת לך

שיחפש את החברות שלו ...תחפשי מישהו דנדש ....

למעלה