צריכה התייצות.

אני בדעתך ,

כלומר ללכת לפי הלב, אבל ההגיון אומר לי לא - כי מערכת של ממש (יחסים) לא יצא לי מזה הרבה, הוא גם די גדול ממני בהרבה, עבר הרבה בחיים... לא ניראה לי מתאים אבל נשארתי עד עכשיו, בגלל שהלכתי עם הלב איזו דילמה..

גלית34

New member
ההגיון הוא "השומר" שלנו../images/Emo20.gif

הרגש או האינטואיצה עובדות ואז בא ההגיון או השכל ואומר:אל תעשי ככה כי תרגישי ככה או ההפך... תראי לאהבה אין גיל והפרש של חמש שנים זה לא גדול ממך בהרבה.החבר הכי טוב שלי "גדול" ממני ב12 שנה.עבר הרבה בחיים? נו אז מה? אני חושבת שלכל אדם שנכנס לחיים שלנו יש משמעות גם עם הוא נעלם אחרי חודש ,שנה או שלושים שנה. לא סתם הוא נכנס לחייך כנראה בכדי לעזור לך לעבור שלב בחיים ולהרגיש יותר טוב כלפי עצמך... ותאמיני לי שאני יודעת טוב טוב על מה אני מדברת,פשוט לא רוצה לפרוס כאן את כל מהלך חיי....

תראי, אני מניחה ש .............

שאת יודעת על מה את מדברת, ועליי לציין גם שהוא בסביבות הגיל שלך, כך שזה ´קצת´ יותר מ 5 שנים ...נכון שאין משמעות לגיל אבל...לא יודעת.. תמיד מפחדים מהקטע של - ´מה יגידו השכנים´ וכאלה, לא ? בכל אופן, מה את מציעה לי לעשות ? אני מניחה שקראת פחות או יותר את הכתוב כאן ואת יודעת על מה מדובר. מערכת של ממש לא תצא לי מזה. העניין אם לתת לו אותי ? ואם הוא יקח, זה יהיה מתוך טובה?.. ולמה הוא לא לוקח ?..האם זה כי הוא לא רוצה שזה יהיה עובדה בשטח שהוא אכן בוגד?.... מי יכול לענות לי מי מי מי מי......

האם אני בכלל לא בוגרת בשביל ..

להשיג מישהו שמתאים לי ??? האם זה העניין ? אני כבר אובדת עצות.

r i p l y

New member
את תשיגי מישהו מתאים אל תדאגי.!

זורמים.... ומוצאים.... תתאווררי אל תכניסי לך ג´וקים לראש -- אל תהיי בגישה של "לא מגיע לי" תאמצי גישה אחרת -של מודעות עצמית תהיי אגואיסטית..:) תחשבי על עצמך...תסתכלי במראה ותגידי"איזה חמודה אני "...:) ומגיע לי מישהו מיוחד..!
תחפשי מישהו בשל מבחינה רגשית ושלא מחפש משחקים. (יש תינוקות...) יכולות להיות כל מיני סיבות למה הוא "לא לוקח" לדעתי הוא עובר משהו לפעמים אנשים אי אפשר להבין אותם "באגים" הוא בתקופת חיים כזאת? אולי לא בתקופה של משהו רציני?? יכול להיות ש הוא לא שבע רצון במערכת הזוגית שלו. ולא יודע מה הוא מחפש..

joker11209

New member
don´t worry

first of all DON´T WORRY! the fact that you are still a virgin doesn´t mean anything. everyone does it at the right time and with the right person, so you shouldn´t feel bad. my advice to you is to stop the romantic relationship you have with that married man, because it will only add to your low self esteem (which you indicate that you already have). being the lover puts you automatically at a lesser position. you will nwvwe be equal to his wife and family, and I´m no psychologist, but I guess that your low self esteem is the reason you have this affait with a married man. the first thing you should do is to start accepting yourself as you are and seeing the better quelities in yourself. it is ten times easyer to strengthen your good sides than trying to change the parts you don´t like.you should learn to love yourself, and than people will love you for who you are. the surrounding feel when someone´s comfortable in their own skin, and react positively to that. and besides all that, I belive it´s better to have sex for the first time with someone you love but also from a point of equality, when both of you are in the same position and place in your lives, and not when you are a secondary realtionship. you should be the most important person in the world for the one you lose your virginity to. not second best to someon´s wife. don´t give up!!! life is beautiful and full of surprises, and you will not regret waiting for the right person. god knows how many opportunities I Turned down before I met my first true love with whome i made love for the first time. I wasn´t young, and I don´t regret waiting for a milisecond.

למעלה