צריכה התייצות.

צריכה התייצות.

שלום לכולם, יש לי בעיה קשה. אני בת 23 וחצי ומעולם לא שכבתי עם גבר (בעיות של דמוי עצמי נמוך וכו´). לאחרונה הכרתי במקום עבודתי גבר נשוי. התחלנו לדבר על עיניני עבודה ,עד שהשיחות גלשו לדברים אישיים. עבר זמן מה, והתאהבנו. פשוט כך. אני אוהבת אותו עד עמקי נשמתי, והוא גם. (אני יודעת זאת בוודאות, סימכו עליי). הוא מעולם לא בגד באישתו, לפני דבריו. אך חיי הנישואין שלו לא טובים לו, כנראה. מפה לשם היינו נפגשים, הגענו למצב של אינטימיות מוחלטת, היינו ערומים אחד מול השני, אוראלי, וכאלה. אבל לא שכבנו. אני מאוד רוצה לשכב איתו. העניין הוא שאני מפחדת להציע לו, כי הוא יודע שלא שכבתי מעולם. זאת הסיבה שלא עשינו את זה עד עכשיו ,אני מעריכה. הוא כנראה לא בקטע הזה כבר, של , וסליחה על הביטוי המגעיל -"לפתוח בתולות". הוא כבר היה שם, ועבר את זה, מזמן. אני מאוהבת בו כאמור, ואני חשבתי לנתק איתו את הקשר רק בגלל שאנחנו לא שוכבים. אנחנו חברים מאוד טובים (מדברים המון). אני חוששת שיקח לי הרבה זמן להוריד אותו מהלב שלי, שכן אני לא נותנת לאף אחד אחר להתקרב אליי, כי רק הוא בראש שלי כל הזמן. אני לא יכולה לזרום ולעשות דברים בניגוד להרגשתי. עד שיש מישהו שרוצה אותי ואוהב אותי, אני לא יכולה לשכב איתו? בנים בגילי חוששים מבנות כמוני (דברתי על זה הקטע הזה עם כמה חברים), זה לא בקטע שלהם, אני לא בקטע שלהם. אני קצת מתביישת מהעובדה הזו שאני לא הייתי עם אף אחד עדיין. כדאי לי לשכב עם הנשוי? אני מאמינה שעם קצת "שיכנועים" הוא יסכים :) למרות שברור שאני לא "אכריח " אותו, הרי הוא לא אשם במצב שלי. מה דעתכם ? אני חושבת שאני והוא כבר לא "חברים" מזמן, כי הרי יש לנו רגשות אחד לשני. זה לא לשכב איתו או לנתק איתו את הקשר לדעתי, כי אני לא מסוגלת להיות לידו ולא לעשות כלום ... הוא מדהים אותי כ"כ. מצד שני אני חוששת שהוא יעלב שכן זה רק מה שאני רוצה. אין לי מה לעשות איתו חוץ מזה. אני מרגישה שאני משחקת את התפקיד של החברה הטובה, זאתי שמקשיבה לו, אבל..אני לא מקבלת כלום? אני לא חושבת שהוא יסכים מהעובדה שאני בתולה, כי הרי עד עכשיו לא שכבנו. אני מכירה אותו 10 חודשים. מה דעתכם ? מה הייתם עושים? הנואשת ..

אוי אוי ועוד פעם אוי !

למה את מתייחסת לעובדה שלא שכבת עדיין עם אף אחד כאל משהו פסול ??? אני יכול להכיר לך הממממממון גברים מבוגרים ממך שזה בדיוק מה שהם מחפשים ! שמחפשים קשר רציני ! זה לא רע , זה טוב ! יש בחורות שהיו שמחות להחליף תפקידים איתך כי הביטוי שרמוטה נמאס עליהם. אני חושב שזה הבסיס לכל התסבוכת שלך, את חייבת להבין שזה כל כך לא משמעותי לרוב הגברים. אולי יש חלק קטן שזה כן משנה להם, לטוב ולרע, אבל אני מאמין שלרוב זה ממש לא מזיז. צאי מהקטע הזה וצאי ממערכת היחסים הכל כך לא בריאה הזאת שאת נמצאת בה ! מכל מה שכתבת ממש לא הבנתי מה את מחפשת אצלו ומה הוא מחפש אצלך. בכל מקרה הבן אדם נשוי ! איך זה לא מפריע לך כשאת איתו שהוא בוגד באישתו ? הכי גרוע זה שהבנתי ממה שכתבת שברור לך שאין לו כוונה לעזוב אותה לטובתך או משהו כזה, את פשוט מקבלת את המצב כמו שהוא ועושה עוול גם לה וגם לעצמך ! תביני שאין לך מה לאבד תקווה ובכלל - מצבך לא כזה נדיר רק שתדעי. אני בטוח שברגע שתביני שבטוח שהוא לא היחיד בשבילך ושאת בקלות יכולה למצוא מישהו אחר תעזבי אותו מתוך הבנה שאת גם כנראה לא באמת אוהבת אותו כמו שאת חושבת.

וואו ...

ידעתי שזה יבוא, אבל אתם כ"כ צודקים, אני לא מסוגלת להתשחרר ממנו זה כ"כ מתסכל !

ברור שאת מסוגלת

את רק לא רוצה מספיק. כי באיזשהו מקום הוא מספק לך משהו שטוב לך איתו, אבל את צריכה להבין שהטוב הזה היא הרגשה רגעית מאוד שאם לא תתנתקי ממנה כמה שיותר מהר היא רק תהפוך ליותר ויותר מגעילה ! זה לא מה שאת רוצה ! תכניסי לעצמך לראש !

babe10

New member
אל תעלבי בבקשה

קחי את זה כעצה מהלב לכי לטיפול. תעזרי באיש מקצוע, שיתן לך כוחות, שיעזור לך למצוא את הבטחון העצמי שלך. כי אם תמשיכי ככה מהר מאוד תגיע לגיל מאוחר עם חיים מסובכים, בלי הרבה עתיד. יש לי חברה שנמצאת בברוך כזה כבר 5 שנים ולא מצליחה לצאת מזה. כל יום שעובר היא רק מכניסה את עצמה עמוק יותר. את מבינה לפחות ומודה שאת נמצאת במקום לא טוב, אז לך אולי עוד אפשר לעזור. היא בכלל לא מבינה מה לא בסדר במה שהיא עושה. תחשבי שאם תמשיכי עם זה עוד כמה שנים תהיי בחורה בת 30 בתוך רומן עם גבר נשוי. מסתבכת בשקרים לכל העולם כולל לך עצמך. או שעדיין תנסי לצאת מזה. תחשבי מה יקרה אם יגלו את זה. אשתו, החבר´ה בעבודה. אל תהרסי לעצמך את החיים. זה לא שווה את זה! תצאי משם וכמה שיותר מהר. ואם את לא מסוגלת לבד - תעזרי במישהו שייעץ לך. זו לא בושה. בהצלחה!

קטנטנה

תברחי ומהר!!!!!!!!!! אין דבר כזה לא יכולה יש לא רוצה. אם את רוצה להרוס את חייך המשיכי.

babe10

New member
תני לי לנחש

אשתו לא מבינה אותו. היא כבר לא נותנת לו תשומת לב כמו פעם. האמת היא שהיא מכשפה פולניה קרה ואלמלא הילדים הוא כבר מזמן היה עוזב את הבית. תתעוררי, יקירתי. מי שכל כך לא טוב לו לא נשאר. אבל לא. הוא נשאר, מאמלל אותה אותו ואותך. והוא כל כך מקסים. ולגבי היחסים ביניכם - מה את האחות של קלינטון? לא שכבנו.. נו באמת. יש ביניכם מין אורלי ואתם נשארים ערומים. אז רק בגלל שלא היתה חדירה - "לא שכבתם"? קחי את עצמך מהמקום הזה ותברחי. את לא צריכה את זה. הוא לא חבר שלך כי אם היה חבר שלך לא היה מנצל אותך ככה. וכן. הוא מנצל, כי בסוף היום את הוטלכת עם הרגשות שלך לבד הביתה והוא חוזר לקן המשפחתי החם שלו. כי בחגים את נשארת לבד מחכה ל"רגעי החסד" שלו והוא מבלה עם המשפחה בארוחות, בסופי שבוע בטיולים בארץ ולח"ול. לא מתעסקים עם גבר נשוי!!! הם לא עוזבים את הבית. תמיד הנשים שלהם הם המפלצות האולטימטיביות, שלא מבינות, ולא מפנקות וידה ידה ידה. בד"כ המפגש הראשון שלך אתה יחשוף בפנייך אשה מתוקה וטובה, שנראית גם לא רע בכלל, ולא תביני על מה המהומה. משעמם לו. הוא מחפש ריגושים. צאי משם ואל תשתפי פעולה עם משחק השקרים שלו. חבל עלייך. תמצאי בחור טוב. זה לא צריך להיות נושא השיחה הראשון ביניכם. כן. את בתולה. אבל לפני זה את בחורה עם לב גדול וחם, עם תחומי עניין מגוונים בחיים, עם רצונות וחלומות ותחביבים, תפסיקי להתייחס אל עצמך כ"בתולה זקנה" ויהיה בסדר. גבר שיאהב אותך לא ירתע מזה. אולי קצת. מהקשר עם הנשוי - לצאת מייד!!!!!!

אה, כן

וגם מה ש babe אמרה !

הכוכבת

New member
גברים נשואים - ?!

לא מתעסקים עם גבר נשוי !!! משפט נכון וצודק אך לא תמיד... אני הכרתי לפני 5 שנים גבר נשוי, חתיך, מהמם, שלא היה לו טוב בבית. לא תכננתי עליו משהו, רק עשינו חיים ביחד. עם הזמן חוויתי את ההרגשה של שבתות וחגים לבד, וכל מה שמשתמע מזה... ואז לקחתי החלטה !!! ידעתי שאותו אני רוצה. ידעתי שאני לא מהבנות שיהיו פילגש של אף אחד לאורך זמן. הגבר הנשוי רק חיכה לי שאני אבוא ואראה לו את האור בקצה המנהרה. אני הייתי הסימן לכך. אחרי חודשיים של היכרות, עברנו לגור ביחד באהבה גדולה. הלכנו נגד כל העולם , כולם כעסו, כולם הרתיעו אותי, ואני - מאוהבת עד הגג !!! מקשיבה רק ללב שלי. הסיפור התגלגל ונמשך... והיום - אנחנו נשואים באושר גדול. אוהבים עד השמים. יודעים שהגורל הפגיש בנינו. הסיפור שלי הוא יוצא דופן. בדרך כלל "הנשואים" לא מתגרשים, ולא מתחתנים עם הפילגש. אבל יש גם יוצאים מן הכלל... אני העובדה לכך.

לכוכבת - שאלה !

יש בינכם הפרש גיל גדול ? את לא מתביישת לצאת איתו ועם חברים שלך? (טוב, אני גם לא יודעת בת כמה את, אצלי זה ככה בכל אופן) הוא התגרש בשבילך ? יש לו ילדים ? איך את רואה אתכם בעוד 10 שנים ? אם הוא בגד באישתו , מה גורם לך לחשוב שהוא לא יבגוש בך ? את כל השאלות האלה אני שואלת את עצמי ואין לי תשובות!!!!!

הכוכבת

New member
תשובה לילדה קטנטנה

אין בנינו הפרש גדול. 5 שנים. בהתחלה התביישתי שאנשים יידעו שאני הולכת איתו, כי הוא היה נשוי !!! זה היה כאילו אני עושה חטא גדול וחמור. הכל היה בהסתר בהתחלה, בלי שאף אחד יידע (אפילו לא האנשים הקרובים לי ביותר) כי כולם היו נגדי ואמרו שאני הורסת משפחה, וכו´ וכו´. אני חושבת שבכל מקרה הוא היה מתגרש מתי שהוא, רק שאני הופעתי והענינים יזדרזו להם. יש לו ילד אחד שנמצא אצל גרושתו והוא נפגש איתו פעם בשבוע. אני חושבת שהוא בגד באשתו איתי בגלל שלא היה לו טוב בבית. איתי טוב לו מאוד , אז אני לא חושבת שהוא מחפש בשדות זרים, אבל אני לא תמימה ולא עם הראש בעננים. מי שרוצה לבגוד, יבגוד גם אם הכי טוב לו בעולם וגם אם יש לו בבית את הדבר הכי טוב. אני מאמינה בבעלי ומאמינה ביחסים שלנו, ומאמינה שמה שצריך לקרות יקרה, ועם כל דבר אני אתמודד בזמנו. אין לי את הפחד הזה שאם הוא בגד פעם אחת - הוא יבגוד שוב. אצלי ואצלו זה שונה מהנישואים הראשונים שלו. אנחנו מתכננים בקרוב להיכנס להיריון ואני רואה את עצמי איתו לכל החיים!!! אהבה כזאת חזקה באמת מרגישים רק פעם אחת !!! אולי הכל נשמע ורוד, יפה, אופטימי, אבל בהתחלה זה לא היה כך. היו מריבות עם ההורים, עם החברים, עם עצמי, עם כולם. הלכתי נגד הזרם, כי ידעתי שאני מאמינה במה שאני מרגישה. לא הייתי בטוחה שאני עושה את הצעד הנכון, וכשהוא יתגרש אפילו נכנסתי קצת ללחץ, כאילו עכשיו אני חייבת להתחתן איתו. היו ימים שלמים שהייתי מתקשרת אליו הביתה והוא לא יכל לדבר כי היא היתה לידו, והיו שבתות שלמות שהייתי יושבת לבד ובוכה, והיו רגעים שלא רציתי את זה יותר. ידעתי שאני צעירה ויפה ומחוזרת מכל הבחורים בסביבה שלי, אבל ידעתי שרק אותו אני רוצה. ואז באתי ואמרתי לו שאני לא יכולה להיות פילגש, ולא יכולה להיות בעדיפות שניה. יום למחרת עברנו לגור ביחד. גרנו ביחד 4 שנים ולפני פחות משנה התחתנו. האושר בהתגלמותו.

מצויין !

אז אני מציע שתעשה את אותו הדבר - שתלך אליו ותכריז שהיא לא מוכנה יותר להיות מספר 2. בהחלט פתרון מצוין ואני לא כותב את זה בציניות.

Shadowmage

New member
אני מסכים עם כל מה שנאמר.

ראשית בנושא הקשר שלך איתו: אין ספק שהקשר הזה לא בריא. הוא מרוויח הכל - גם בית, גם אישה וגם בחורה צעירה שרוצה אותו. את, לעומת זאת מרוויחה רק כאב והסתבכות. אני לא טוען שקשר עם אדם נשוי זה אסור, אבל בשבילך, עם חוסר הנסיון המוצהר שלך, זה מאוד מזיק. קשר כזה מתאים לאדם חזק מאוד שיכול להבין שהוא נמצא במעיין "קשר" של נוחות והנאה ועדיין ממשיך לחפש קשר אמיתי, אדם חזק יכול להחליט "זהו! זה לא מתאים לי יותר ואני עוזב!". את לא מסוגלת (את אמרת, לא אני, קראי את החתימה שלי ותביני למה זה שטות). בנושא הבתולים: על מה את מדברת?!?!? "בנים בגילי חוששים מבנות כמוני", מה?!? אני פחות או יותר בגילך ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה ששמעתי דבר כזה. אני לא מכיר אף גבר שאחרי שהוא מכיר מישהי (אפילו הכרות שטחית...גברים, את יודעת) ונמשך אליה זה באמת משנה לו עם מי היא הייתה קודם ומה היא עשתה (או לא עשתה). הוא רוצה אותה עכשיו וזהו. המסקנה שלי: את פשוט לא מכירה את האנשים הנכונים. פתרון קסום אין לי. שנינו יודעים שהסיכויים שהוא יעזוב את אישתו בשבילך אפסיים. אני יכול להציע לך להיות חזקה ולנתק את הקשר עם הבחור, אבל יש לי תחושה שלא תעשי את זה. את הרי רוצה אותו, את סופגת את המשחק הזה כבר 10 חודשים וזה לא ממש מטריד אותך שאת מקום שני אצלו. עד שלא תחליטי שנמאס לך ושאת רוצה משהו אמיתי (לא בהכרח אהבה אמיתית, אבל לפחות קשר אמיתי) זה לא יגמר. אני מתנצל אם הכתיבה שלי תוקפנית או בוטה מדיי. פשוט מעצבן אותי העניין הזה. הבחור משחק איתך. בתור אדם שמכיר אותך ומדבר איתך כ"כ הרבה הוא יודע בדיוק מה הוא עושה לך, וזה לא ממש אכפת לו. הוא נהנה וזה מה שחשוב לו. תחשבי טוב אם זה באמת האדם שאת אוהבת: אדם שמשחק ברגשות שלך, שיודע כמה את פגיעה ובכל זאת מעמיד אותך במצב פגיע יותר, אדם שלא נמצא לידך כשאת רוצה או צריכה - הוא אפילו לא מקיים איתך יחסי מין!!.

ובכן, תגובה לכל מי שהגיב לי .

אני מודה לכם קודם כל על ההיענות המהירה. אני מניחה שאלו הדברים שרציתי לשמוע, הדברים שציפיתי להם (מן הסתם) אתם כולכם צודקים לפעמים עוזר לשמוע את זה מאנשים, את האמת הישירה והכואבת. אני מרגישה שאני מאבדת את דרכי פה, ואני באמת שוקלת (!) "לעזוב" אותו. תודה שוב ואעדכן אתכם. בהצלחה לי.

ועוד משהו ששכחתי

האם האימרה : " אם לא היית בתולה הייתי שוכב איתך משום שאיני רוצה שתזכרי אותי כגבר הראשון שלך , בגלל שאני נשוי " צודקת ? שכחתי להוסיף את זה פשןט. לא שזה משנה לעצם העניין, אבל לפחות שתקבלו תמונה מלאה. ?

מה זה אומר ?

שכנראה בכל זאת מספיק אכפת לו או שיש לו מספיק מצפון בשביל לדעת שמה שאתם עושים - ממש לא בסדר ואת עלולה להיפגע מאוד. רק אל תבלבלי בין אכפתיות לאהבה, כי עד כמה שאני הספקתי להבין - הוא לא אוהב אותך. כמו שכבר אמרתי - צאי מזה לפני שזה יהרוס אותך.

babe10

New member
מה זה צודקת...

מה שהוא מתכוון להגיד הוא: אני גבר נשוי, וזה שאת בתולה - אם אני אשכב אתך את עלולה להקשר אליי, לרצות יותר ולנסות לספר לאשתי ואני מת מפחד. זה מה שזה אומר. אם הוא באמת אוהב אותך, הוא לא היה נשאר עם אשתו, אלא מפרק את החבילה לפני שהוא מתחיל משהו אתך וכשהוא פנוי לגמרי פיזית ורגשית היה מתחיל אתך קשר נורמלי כמו שמגיע לך. כשגבר באמת אוהב מישהי אין דבר שהוא רוצה יותר מאשר להרגיש אותה. בעברית קוראים למה שהוא עושה מניפולציה זולה. המשפט הזה יבוא לזה שאת תשכנעי אותו (במה שהוא לא צריך שכנוע) ואז הוא יגיד לך לאורך כל הדרך: אני לא רציתי, את לחצת.. פשוט לעוף משם!!!!!!

למעלה