צריכה את הדעה שלכם

shiranvtl

New member
זה קצת דרמתי לא? הופכת את חייכם לקשים?

קצת פרופורציות אנשים!

een ogenblik

New member
לא דרמתי כלל

את חיי שלי אינך הופכת לקשים, מכיוון שאת ההגירה החוקית שלי עשיתי לפני שנים רבות מספיק כדי שאקבל כבר את האזרחות הבלגית שלי. אבל מי שעדין לא קיבלת את אזרחות המדינה אליה היגר, או מי שעדין בתהליכי הגירה מושפע מאוד מיחס השלטונות למהגרים מישראל. הם, בתורם, מושפעים מאוד ממספר האנשים העוברים על חוקי ההגירה מישראל בבואם לשפוט מהגר ישראלי בו הם נתקלים. לך הסיפור הזה חדש. לי - לא. אני רואה לאורך השנים הקשחת תנאים לישראלים, לא רק כחלק מהקשחת חוקי הההגירה האירופאים בכלל, אלא לישראלים בפרט. את, כחלק מאותה קבוצה העוברת על חוקי ההגירה, משפיעה השפעה ישירה על כל אלו בתחילת התהליך.

smaak

New member
אני לא אוהבת לומר כאלה דברים

אבל את צריכה כנראה להתבגר.

כרמית75

New member
פחחחחחחחח

"עובדה ששר הביטחון שלנו עשה את אותו הדבר רק בהפןך, זה אומר שזה לא כזה נורא לעשות את זה." לא, יקירה. זה אומר בדיוק ההיפך.

shiranvtl

New member
אף אחד פה לא עוזר לי לעבור על החוק את יכולה

להיות רגועה. ותודה לכם פורום יקר, רובכם פה פשוט אנשים אינטלגנטיים שעונים בצורה מכובדת ואנושית. וכמובן זה נאמר בציניות. לפני שתטיפו מוסר לאחרים אני מציעה לכם קצת להסתכל על עצמכם ולראות ש-ואללה אני לא מושלם, מה אני מנסה לתקן אחרים לפני שאני מתקן את עצמי ואת הבית שלי. שיהיה לכם בהצלחה.

הרוב הגיבו לך תגובות ענייניות

מה שאת מתכננת לעשות זאת עבירה על החוק ומסוכן לכשעצמו. את נכנסת לפורום ומבקשת שייעצו לך פה בקשר לעבירה על החוק, למה ציפית?..... גם אם 90% עושים את זה לא אומר שזה צודק. אני גרה בלונדון וכרגע על ויזת סטודנט, מכירה פה מספיק ישראלים לדעת שאף אחד לא עובד פה שחור. גם אם בשביל הכסף או החוויה- אין חוויה בלעבוד במדינה זרה שצריך להיזהר לא להיתפס, ולהרוויח פרוטות. את רוצה לעבוד שחור ומישהו יסכים להעסיק אותך? הם יכולים בקלות לנצל את המצב ולשלם לך אפילו פחות מהמינימום ולפגוע לך בתנאים. אם זה מה שאת רוצה, שיהיה לך בהצלחה.

smaak

New member
אני לא מבינה למה את מצפה?

שאנשים יאמרו לך שזה בסדר לעבוד באופן לא חוקי, ויתנו לך עצות איך לעבור על החוק? ואת עוד מתרגזת ומכנה בשמות כשמסבירים לך שזה לא לטובתך או לטובת אף אחד אחר? את באמת לא מבינה מה קורה לעובד לא חוקי, גם אם מישהו מוכן להעסיק אותו? שאין לך שום זכויות? שאם קורה לך משהו בעבודה, את נופלת, נפצעת, נפגעת בתאונת דרכים בדרך לעבודה- אין מי שיכסה אותך? שמעביד יכול להחליט מחר שהוא מוריד לך את השכר או מוסיף לך מטלות גועליות באותו שכר, אחרת הוא ילשין עלייך לרשויות ההגירה? שיש הרבה מאוד אנשים שעובדים קשה כדי להוציא אישורי עבודה ודרכונים, ושאת עושה להם עוול? לא בעצם קיומך, אלא בעצם העבירות שאת מבצעת, שמקשיחות את תנאי הקבלה וההגירה? מה קשה לך בדיוק להבין?

smaak

New member
שמעתי שהסטון בלומנטל מחפש עובדים

והוא גם יהודי, אז אולי יש לך סיכוי שהוא יסכים לעבור בשבילך על החוק, חלק מאחוות אחים. אני רק לא יודעת אם את בעניין של מטבח מולקולרי.

למעלה