צריך עצות..

niv110

New member
צריך עצות..

יש לי חברה שנה ו3 חודשים... יש כמה דברים שהיא צריכה לשנות השאלה איך.... אנחנו גרים חצי שעה מחרק ונפגשים בסופי שבוע בעיקר... במהלך השבוע היא רואה את כל תוכניות הטלויזיה הסתומות שלה.. השיר שלנו אורי גלר בלתי נתפס לחיח האבה כל יום ב 6.. יווו ועוד... והיא גם קצת אנמית אגב שאורמ שהיא עייפה קצת מתמיד, אבל היא לוקחת כדורים וזה די יאמור לעבור לה, זה נהפך לפשוט פסיכולוגי העייפות שלה היא לא באמת עייפה זה נעשה חולניי.... שאנחנו נפגשים חמישי נגיד עג שבת .. היא מתעקשת לראות את הסדרות המזויינות שלה המעצבנו תשלה שממילא יש שידור חוזר וממילא אני יותר חשוב..ואפילו ב 12 בלילה השיר שלנו פרק שידור חוזרר שהיא ראתה כבר היא מעדיפ לראות מאשר סתם לדברר ואז נגמר הפרק והיא הולכת לישון... היא נרדמת כל הזמן בכללי ורוב הזמן זה טלויזיה שינה וזהו אנחנו לא מנצלים את הזמן כראוי... בנוסף היא כל הזמן רוצה שנקנה בגדים כל הזמן אנחנו בקניון היא כל הזמן רוצה היא כמו גולד דיגר זה פשוט מעצבן........ היא לא מבינה שהכסף שלנו אמור להיות על יציאות ררר אני מסביר לה על השינה הטלויזיה הקניות והיא לא מבינה מה לעשות??.. אמרתי לה בכללי שאיזה בן ירצה להיות איתה תתעווררי מי יתחתן עם מישהי זקנה כמוך, והיא כרגיל חולמנית לא בדיוק מזיז לה. ועוד קטע מעצבן זה שבגל לשהיא חולמנית היא לא מסתכלת עלי הרבה היא כאילו חולמת זה מעליב שאתה היחיד שמסתכל לבן זוג בעיניים.. יש לכם עצות??...

Night firefly

New member
זקנה כמוך??? סליחה!!!!

קודם כל איך אתה יכול להגיד לחברה שאתה אמור לאהוב "איזה בן ירצה להתחתן עם זקנה כמוך". דבר שני שאני חייבת להגיד לך שאם לא טוב לך איתה פשוט תפרדו אין סיבה לשנות אותה כי לפי אין שזה נראה כל דבר בה מעצבן אותך אני בספק שאתה באמת אוהב אותה, כשאוהבים לומדים לקבל את הבן אדם כמו שהוא, כי לא בובת ברבי מתכווננת שאתה יכול להחליט בשבילה מה לראות מתי, לאן ללכת ומתי ללכת לישון. וחוץ מזה לפי מה שאתה מספר פה אתה בכלל לא מעריך אותה ואין לך שום דבוד לרצונות שלה אז אולי באמת עדיף לך בלעדייה.

A d i 23

New member
תכניות הטלויזיה הסתומות שלה ?!

"תתעוררי מי יתחתן עם זקנה כמוך ?!" וכי למה אופן הכתיבה הזו ? חבל שזה היחס שלך אל בת זוגתך.. צורם לי מאד הזלזול כלפייה בהודעתך, אבל בגדול חייבת להודות שאני יכולה להבין את התסכול שלך.. גם אותי היה מכעיס אם כל היום הוא היה עסוק רק בצפייה בטלויזיה או בשופינג אינסופי (למרות שזו מחלה של נשים
) לא מתייחס ולא מתעניין בי כלל כאילו אני אוויר.. מה שכן, אתה לא יכול לאסור עליה צפייה בתכניות שהיא אוהבת רק כי אתה לא אוהב את אותן תכניות, ואתה לא יכול להגיד לה לא לעשות דברים שעושים לה טוב כגון ללכת לקניות (מדובר בכסף שלה, שתעשה מה שבא לה) רק כי אתה לא אוהב לצאת למסע קניות ארוך..(איזה גבר כן אוהב ?!
) שוב, אני מסכימה שכל אלו לא צריכים לבוא על חשבון זמן האיכות שלכם יחד, אבל כל עוד אתה לא תכבד את התחביבים שלה, ותמשיך לפנות אליה בזלזול, כמו שמנוסחת הודעתך כאן לצורך העניין, אני לא צופה עתיד גדול לקשר הזה. בהצלחה לכם

voguemaster

New member
נראה לי שאצלה זה הרבה מעבר לתחביב

אם הבחור מתאר מצב שהיא יושבת ב-12 בלילה לראות שידורים חוזרים של הסדרות האלו (והרי שהיא לא מפסידה את השידור המקורי) אז נראה לי שמדובר פה בהתמכרות או אובססיה. אני לא מצדיק את צורת הדיבור שלו בנוגע לזה שמי יתחתן עם זקנה כמוה אבל בתכלס - הסדרות האלה מטומטמות והבחורה מכורה להן, לשופינג ולשינה. אין לה תוכן בחיים והיא לא עושה שום דבר. נראה לי שזה מה שמטריד אותו יותר מהכל ואני חושב שהייתי משתעמם מהר מאוד מלהיות עם מישהי כזו ריקה. אני לא יודע בת כמה היא אבל לפי מה שהוא מספר היא לא עובדת אז אני חושב שהשיעור הכי טוב בשבילה זה שהמציאות הקרה תסטור לה בפנים כשהיא תגדל קצת... או שאולי ההורים שלה יחליטו להפסיק לה את המימון כי היא פרזיטית מוגזמת.

A d i 23

New member
בגדול אני מסכימה איתך..

וכמו שציינתי בפניו, אני מבינה את התסכול שלו.. אבל לא מסכימה עם אופן הכתיבה והזלזול כי יש דרך להציג את הבעיות. יש דרך לדבר עם בת הזוג, ולהסביר לה מה מפריע לו ואם זה לא עוזר והיא מתעלמת וממשיכה בשלה, אז שלום שלום. בינינו גם אני חושבת שהסדרות האלו מטומטמות.. הן משעממות רצח ואני לא מסוגלת לצפות בהן דקה אחת ! אבל.. אבל זה לא אומר שהוא יכול לאסור עליה לצפות בהן לחלוטין. והוספתי, כל עוד זה לא פוגע בזמן האיכות שלהם יחד.. אתה צודק, כל דבר צריך להיות בגבול אבל הוא לא יכול לפסול את אותם דברים לחלוטין.

קטרפי

New member
היא באמת צריכה להתעורר ../images/Emo110.gif

ולקלוט עם מי היא נמצאת

בריט23

New member
אני בכלל בהלם מזה שהיא...

ממשיכה לצאת איתך, כי לפי מה שאתה מספר אתה מתייחס אליה ממש גועל נפש ולא מכבד אותה ואם היא אדישה אליך ורחפנית זה רק מראה שהיא כבר התעייפה מימך ואני לא מאשימה אותה בזה (או שזה עניין של אופי) כי אותי עוד מימי ילדותי ועד היום מכנים "אדישה" ויודע מה? ככה אני, ומי שיש לו בעיה עם זה יכול לקפוץ לי! טוב נחזור לעניין, לא נשמע לי שאתה אוהב אותה בכלל הפתרון לדעתי הוא שכל אחד יפנה לדרך שלו וזהו.

voguemaster

New member
אדישה זה דבר אחד

ומכורה לסדרות מטומטמות, קניות ושינה זה דבר אחר. כמו שזה נשמע, היא מכורה קשה. היא לא עושה כלום עם עצמה, היא רק רואה טלוויזיה ועושה שופינג ובעצם אין לה שום תוכן בחיים. אולי החבר שלה אידיוט ואולי לא, אבל היא עצמה נשמעת לי מקרה קשה.

ניב , איזה מגניב אתה ! ../images/Emo42.gif

אתה כל כך מגניב ! אין כמוך בן אדם מזניב ... באיזה תשובות לחברה שלך אתה משיב . אתה ניב ניב המגניב ! רק מה ? היא צריכה לזרוק אותך לאיזה ביב ...

יפה מאוד על היצירתיות גרב../images/Emo13.gif

וכעת ברשותכם,אוסיף קצת חריזה שלי לאדון ניב: ניב שחושב שהוא מגניב בעצם פיתח לו תחביב לרדת על החברה שבעיניו היא "עבירה" לדעתי אתה לא חבר אז כדאי שממנה תתאוורר היא רואה לחיי האהבה למרות שבעיניך היא אכזבה אז תגיד איתך מה ניסגר איך תהיה איתה מאושר תפסיק עליה כך לרדת ולרטון או שתעוף דרך החלון כי שרית את מוטי הביתה שלחה אז למה שלא יהיה אותו דבר איתך?
סתם שרבוטים של לילה טרם שינה חח בהשראה היצירתית פה.

למעלה