צריך עצות..

לכל האנשים פה..

שמתי לב שאתם לא באמת קוראים את מה שאנשים פה כותבים.. כמו הקטע עם ההיא שחבר שלה קנה לה שרשרת ב25 שקל ואמר לה שזה עולה 2000$ אתם עושים לה צרות של עשירים עוד מליון ואחד דברים שבעצם הדבר היחידי שהיא נעלבה ממנו היה זה שהוא שיקר לה..היא לא ביקשה לשניה משהו יקר.. אותו דבר פה.. אין לו בעיה עם זה שהיא רואה את התוכניות.. אבל זה כבר עובר כל גבול...היא רואה את התוכניות האלה כל השבוע ואז שמגיע הסוף שבוע והם נפגשים אחרי שכל השבוע הם לא ראו אחד את השני היא כולה שקועה בתוכניות (שהיא כבר ראתה) ולא שמה עליו והוא כל מה שהוא רוצה זה רק לדבר איתה, ולהסתכל לה בעיניים...שגם את זה היא לא עושה.. וגם היציאות שלהם כל מה שהם עושים זה לקנות בגדים הם לא יוצאים לשום מקום.. אני רוצה לראות איזה בחורה הייתה מסכימה להיות עם מישהו שכל היום רואה רקקקקקקקקק כדורגל וישן ובקושי ומקדיש לה זמן ולא יוצא איתה לבלות וגם שהם יוצאים זה לחנויות של מכוניות וכלי רכב וכאלה.. מי הייתה מסכימה להיות עם אחד כזה.?? אני רוצה לראות שאחת תגיד שהיא הייתה רוצה להיות עם אחד כזה!!!! נכון אני מסכים הוא התבטה בצורה לא הכי יפה. ובזה הוא לא היה בסדר. לבתגובה שלי אליך: אני אומר אם אתה לא אוהב אותה אז תגמור את הקשר.. ואם אתה כן אוהב אותה אז נסה לדבר איתה על זה להגיד לה מה מפריע לך תתן לזה עוד צ'אנס ואם אתה רואה שהיא עדיין מעדיפה את התוכניות שלה על פניך אז תסיים את הקשר..

free soul

New member
יו אתה כל כך צודק../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

בגלל זה לא הייתי קיצונית בתגובה שלי אליו
רק טענתי שהוא ערס. אבל הוא מאוד אוהב אותה... למרות שהיא מעצבנת אותו בעייפות ובהתמכרות לתוכניות שאוכלות את ה-IQ

ygili

New member
זה לא יעזור לך...

שמתי לב שאתם לא באמת קוראים את מה שאנשים פה כותבים.. זו לא הפעם הראשונה שזה קורה. אבל מה לעשות, זה הפורום שלהם ואנחנו רק אורחים כאן והם יעשו מה שהם רוצים(ומניסיון אישי אני אמקד את הבעיה - רוצות-).

shirazlovemor

New member
אני מציעה

שתשוחח איתה על זה, ולא בנימה עצבנית כמו הצורה שבה כתבת את הדברים על גבי הפורום. תסביר לה שזה חשוב לך בגלל שאתה אוהב אותה. ותדגיש את זה. תראה לה שהקשר שלכם חשוב לך ושאתה רוצה לבלות איתה יותר.

להחזיר את הרומנטיקה........

כנראה שעיבדתם את הרומנטיקה שהיתה בניכם.... וכל מה שאתם צריכים לעשות זה להחזיר אותה.... הציעו לך שתדבר איתה על זה ואני מסכימה!! תיזום אתה יותר יציאות רומנטיות תנסה אתה לשקם את הקשר הזה בתקווה שזה ישתפר.... שיהיה לכם המון בהצלחה

free soul

New member
מה הקשר?! אילו שטויות!!!!!!!!!!

את בכלל לא יודעת מה ההגדרה של "אנמיה"
אז מתוקה, תחשבי פעמיים לפני שאת כותבת משהו בפורום
אני הייתי אנמית ואני הייתי חולמנית ועייפה כל הזמן
[לפעמים אני עדיין כזו] וזה מתפרש בגלל חוסר בדם גוף
אז רופאה לא עשו אותך, אני מבקשת גם לא לשחק אותה בבקשה.

A d i 23

New member
מה אתה קשור מה ?!

אתה סתם אחד שאוכל גרבר ! אה סליחה קרמבו..

voguemaster

New member
לפעמים,

רופאים כבודם מונח במקומם. לפעמים לא. הרבה מאוד פעמים בעצם. יש דבר כזה עייפות יתר ואנמיות. הרוב לא סובלים מזה. הרוב סובלים מתופעה הרבה יותר בעייתית - עצלנות והרגלים רעים. אתה מרגיל את הגוף שלך לצורת חיים מסוימת - זה בדיוק מה שהוא יחזיר לך בחזרה.

בלאגנית

New member
האמת זה היה חצי בצחוק

לא נראה לי שאני רופאה או משהו כזה וגם לי יש חוסר ברזל ואני מכירה את הסיפור שלוקחים כדורי ברזל

free soul

New member
כדורי ברזל לא כל הזמן עוזרים...

וגם יש להם תופעות לוואי.. כמו בחילות נוראות והקאות..

הזוייה

New member
צק צק צק

אחשלו, יו. (מתעלפת) ז'וזו חלאסטרה היה עושה מטעמים מדברייך. תראה, בחור צעיר, ביחסים שבינו לבינה יש מה שנקרא הדדיות, יחסי תן וקח. או כפי שאומרים אצלנו בפולניה- אל תפריעו לי בדברים האהובים עלי. בדיוק כמו שיש משחק כדורסל, שהבית הופך לדממת אלחוט, הידיים שלך עמוק בוובוס שלא יברח חלילה בין התקפה להגנה, תכבד גם אותה שהיא צופה בתוכניות האנמיות של מכופף הכפיות, ושל הטלנובלות העשויות למחצה כמו בשר נע בטלוויזיה. לגבי הקניות, זה אחד מהפגמים שבגנטיקה הגברית (וגם לעשות כביסה, ולהוריד ת'זבל, ולעשות פנלים) זה באמת מצער שרק נושכי הכריות הן מזור לנפשה של כל אישה ששורקת להם לבוא לעשות שופינג והם מיד מתייצבים, ומה חשבת שהיא תרצה לבוא לשחק איתך סטנגה? יש אנשים שיש להם סדר חיים מוזר, וסדרי עדיפויות. יש לה חיים עצמאיים לגמרי, היא מחוברת לנשיות שלה והיא משתמשת בך ככלי בלבד, כמו קישוט במזנון שבסלון. אז אם אתה הפכת להיות משהו שולי, כנראה שהאהבה שלכם היא עניין של נוחות. שנה ושלושה חודשים אתם ביחד, תאמת, אתה אשם (תעמוד רגע ותתיישר) שנה שלמה הרגלת אותה שזה בסדר להיות חולמנית, אלמונית וקדמונית ולהתעלם ממך. אז אם טוב לך בתור טפט בבית, אתה לא יכול להאשים אותה. מצד שני, אם היא חשובה לך. תעשה לה שיחת יחסינו לאן, תקבעו חוקים לחברות שלכם שתצליח להפרות אחד את השניה ושלא תהפוך כמו משחק השחמט האינסופי של מלחמת המינים. שבסוף מישהו מפסי. בהצלחה.

למעלה