צריך עצות..

Norma Desmond

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן הזויה אבל משעשעת

וואו...האמת,אני יותר בהלם מהתגובות

מאשר מההודעה שלך (שגם היא הכניסה אותי להלם לא קטן). באמת נראה שיש לרובנו נטייה לקחת רק צד אחד בכל פעם ודי קשה לראות את התמונה השלמה. ועכשיו לעניין: תראה, אני מבינה שאתה מתוסכל. אינני יודעת אם הצורה בה התבטאת פה היא הצורה הרגילה בה אתה מתבטא או שזה יצא ככה מהתיסכול, אבל שתדע שהצורה בה כתבת כאן מעוררת אי חשק לענות לך בצורה הגיונית ודווקא חשק לתקוף אותך. ואם אתה מדבר אליה כמו שכתבת פה אני בהחלט יכולה להבין למה שום דבר ביניכם לא משתנה ולמה דברים אפילו יכולים להתדרדר במהירות. הדבר הראשון שחסר בהודעה שלך זה כבוד. אל הקוראים של ההודעה, אל החברה שלך. הדבר השני שחסר לי זה רגשות. איך אתה מרגיש כלפיה. והדבר השלישי שחסר לי זה מה עשית כשהבנת שהמצב מפריע לך. האם דיברת איתה, איך דיברת איתה ומה היא ענתה. האם המצב כך מאז שאתם מכירים? מתי האנמיה הופיעה וכמה זמן היא כבר מקבלת טיפול? הדבר החשוב ביותר, אם אתה רוצה להשאר איתה, הוא לפתוח ערוץ תקשורת יעיל לא כמו זה שפתחת איתנו פה. ואם אתה צריך המלצות איך להתחיל את זה בצורה בונה ולא הורסת, אתה מוזמן להגיב ולבקשן.

מה נראה לך??!!

מה נראה לך שאתה מדבר ככה על מי שאמורה להיות חברה שלך?!! זה נראה כאילו אתה מדבר על אחותך הקטנה או על מישהו שאתה ממש שונא בכל אופן תרגע ומהר כאילו מה נראה לך זאת אמורה להיות אהבה? אתה אמור להתחשב ברצונות שלה ואם זה מה שעושה לה טוב לראות תוכניות טלויזיה מטופשות ולקנות בגדים אז אתה אמור לכבד את זה כי היא חברה שלך! זאת אמורה להיות חברות של שנה וחצי?!!! תראה איך אתה מדבר עלייה איך היא חיה איתך בכלל אני מקווה שיכנס ל"חברה" שלך קצת שכל לראש ושהיא תזרוק אותך כי לא נראה לי שאתה ראוי לה

niv110

New member
כנסו

אני אוהב אותך היא מנסה להשתנות אבל בדיוק עובד קיצר שבוע הבא אני מתגייס ואתמול חמיש באתי אליה הקיצר ישנו מ 12 וקמנו בשישי ב 11 .. ב 3 הייתי צריך ללכת כבר.. בצהריים במקום לבלות איתי זמ ןאיכות משקמנו רק אכלנו דיברנו קצת והיא נרדמה כאילו וואט דה פאק את לא יכולה להיות ערה 3 שעות בשבילי ואז לישון צהריים אחרי שממילא ישנת המון.. קיצר הלכתי עם להשאיר לה פתק שאנ יאוהב אותה.. היא כזאת מתסכלת

ניב ניב...

אתה עוד ילד..תיגדל קצת ותתבגר מנטלית..כרגע החברה שלך היא כמו בובה להעביר את הזמן ולשם פוזה "יש לי חברה"..תיגדל קצת ותילמד את החיים..לאט לאט תתעצב והקשרים שלך יראו אחרת. בהצלחה בגיוס.

אני חושבת

שאתה אוהב את העובדה שיש לך חברה, אך לא באמת את החברה עצמה. אתה מתאר קשר סתמי ועייף, שאין בו כמעט תקשורת והרבה מאוד תלונות. החברה שלך לדבריך לא מתאמצת בשבילך, רוב זמנכן יחד מועבר על תסכול שלך ואדישות שלה. אז מה בעצם אתם עושים יחד? אהבה מתבססת על שיתוף, על איזון, על התפשרות, דבר שאין לכם משני הצדדים. איך אתה יכול לטעון שאתה מאוהב במישהי, שבעצם אינה מעניקה לך דבר? נראה כי אתה אוהב שיש לך חברה, אך עוד אין לך את הבגרות הנפשית הנכונה שדרושה לקשר אמיתי. לדעתי תשקול האם לא הגיע הזמן שכל אחד יפנה לדרכו? וחוץ מזה דע לך דבר אחד חשוב בחיים- גם אם אתה משוכנע שאתה אוהב אותה, אהבה היא לא הדבר היחידי שמחזיק קשר. קשר הוא דבר שעובדים עליו יחד. פרידה אינה בהכרח סותרת אהבה.

luda88

New member
אני ממש לא מבינה את חלק מהתגובות

שפה. נכון הילד לא התבטא כמו שצריך, אבל הטענות שלו בשורה התחתונה לגיטימיות. תתעלמו לרגע מצורת הביטוי ותתייחסו לטענות. ובקצרה, אני מסכימה עם ווג.

שובבה24

New member
כל הכבוד לך בחור...

אתה אוהב אותה... אתה איתה ומחזיק מעמד איתה וסובל אותה שהיא שקועה בסדרות שלה ולא שמה אליך עין... היא בחורה לא שווה את זה.. אפילו כל מה שאתה אומר לה מילים לא יפות וזה לא מזיז לה אז היא בחורה דפוקה וגם כנראה לא אוהבת אותך כי אתה בכלל לא מזיז לה אפילו את התחת. יום אחד היא תגלה את עצמה בת 40 בודדה ואומללה ותתחרט שהפסידה חיים.. בחור במקומך היה זורק מיד מיד מיד בחורה כזאת... היתי מציעה לך לזרוק אותה ולמצוא בחורה אחרת שיש לה חיים מחוץ לסדרות וקניות ושתשים אליך עין ותהיה בחורה שווה את זה... אני מאחלת לך רק את הטוב ותהיה מאושר במה שתחליט לעצמך.. בהצלחה

למעלה