צריך עזרה

abarak88

New member
צריך עזרה

יש איזה כישוף להצלחה בלימודים? ולפופולריות ?

imdark

New member
איזה כישוף יאשה שלום עולמי?

אנשים פשוט לא מבינים נכון מה זה פופלריות? כלומר שאנשים אחרים יאהבו אותך? שהבגדים שלך יהיו באופנה? מה? שתהיה מסוגל לדבר בקלות? בשביל כל הדברים הללו כל מה שאתה צריך זה למצוע את הדרך שלך להיות פופולרי שטם קישוף לא יגרום לכל האנשים בעולם לחבב אותך בגדים נחמדים אולי והצלחה בלימודים? חה זאת בדיחה אתה יודע כמה זמן לוקח ללמוד מאגיה? באיזה צורה מאגיה היא יותר מסובכת מכל מקצוע אחר שתלמד בחיים אני מציע לך ללמוד מקצועות שאתה צריך לבית ספר צורך פחות זמן ופשוט יותר הדבר הקרוב ביותר שאני יכול להמליץ זה כישוף להקפאת רגשות (שבמהלך הלימודים אתה כמו בטראנס כאשר המוח שלך מתמקד בדבר אחד בלבד וזה ללמוד) אבל הקישוף שאני יהיה מסוגל להציע לך הוא ממש לא מומלץ וזה מניסיון אישי רגשות הם בילתי נשלטים משהו קטן יכול לבקלות להרוס לך את כל הקישוף אני פעם הפעלתי קישוף כזה שבמהלך יום לימודים פשוט שיטק אותי לגמרי קודם כל צחקתי אחר כך בכיתי ואז צעקטי בכעב וכן אלה (אני לא זוכר הרבה מהמיקרה)

imdark

New member
לא יפה

לפעמים תנו לי להגן על אצמי בסדר ונקודה חשובה כאשר אתה קראתו לו חוצפן אשיתה בידיוקה מה שהו אשה כאשר הוא קרה לי מפגר

Tatu4Taty

New member
יש הבדל גדול

בין לומר לאדם שהוא חוצפן ולקרוא לו מפגר.

imdark

New member
ומה הוא?

אתה חושב שבזה שתיקרה לו חוצפן הוא פיתעם יבין שזו חוצפה ויפסיק להיתנהג ככה? לא נכון אתה אומר את כמעט בלי סיבה אמיתית רק מיתוח סוג של פיתוח נקודה פיתוח של אגו בלי משמעות לזה ברגע שבה מתקנים שגיעה של בן אדם כאשר היא שגיעה מספרית או תלויה במידע זהו אכן תיקון ולא יותר מזה (כעקרון) אבל כאשר אתה אומר לבן אדם שהוא חוצפן וזהו לא יותר מזה מה הוא כבר יבין מהמילה הזו חוץ מזה שאתה פשוט תקפת אותו וזה לא בהכרך שונה מכל קללה אחרת בן זונה מניאק כל אלה לא אומרים שום דבר אין להם משמעות חוץ מחיזוק הצד שמשתמש בהם והחלשת הצד שמקבל אותם משחק כוחות חסר משמעות המקור של המשחק הוא פסיכולוגי אבל כרגע אני לא ניכנס לזה הנקודה היא שלומר שיש שוני בין לקרוא לאדם חוצפן לבין לקרוא לאדם מפגר שניהם לא ציון עובדה אלא בפשטות העלבה זה כמו לומר שיש שוני בין הרג אדם בקרב לבין רצח אין שוני בגלל שהתוצעה שווה אדם אחד מת חיים שלמים נעלמו מהעולם רק שבאחד מהמיקרים מישהו יקבל על זה צלש (בגלל שהוא אשה את זה "בשביל המדינה") ואחרי השני ירדפו

Tatu4Taty

New member
ערבבת יותר מדי דברים.

לקרוא לאדם חוצפן על מעשיו מבהיר לו שמה שהוא עשה ביודעין לא מקובל, בעוד שלקרוא לאדם מפגר על טעויות כתיב זה להאשים אותו בדבר שאין לו שליטה ולקרוא לו בשמות שכלל לא קשורים לעניין. אתה לא יכול שלא ליצור אפקט פסיכולוגי כלשהו כשאתה מדבר, לא משנה מה אתה אומר. אתה יכול לקרוא לזה החלשה וחיזוק, אבל ברגע שאתה אומר כל דבר על כל דבר אחר - אוטומטית יש לך עליו דעה ואתה יכול לומר שהיא "מחלישה" את הנושא או "מחזקת" אותו. האיזון הוא לא לעשות את זה מתוך כוונה לחזק את עצמך או להחליש אחרים, אבל כן, במקרים רציניים גם זה נדרש כדי להעביר את המסר באופן ברור. שוב, כל מקרה לגופו. אתה יכול לומר שזו לא השיטה היעילה או הטובה ביותר כיוון שאתה אף פעם לא יכול לדעת מה תהיה ההשפעה שלה, אך גם כתיבת הודעה ארוכה ומפורטת מדוע לא צריך לקרוא לאנשים שכותבים עם שגיאות מפגרים יכולה להיות לא יעילה ובסופו של דבר לפגוע בי כאשר הצד השני יבקר אותה במשפט וחצי. בקשר לרצח והרג בקרב: ההבדל הוא משמעותי. רצח נעשה מתוך כוונת זדון ופגיעה לשם פגיעה, לא תמיד כאשר הצד השני יודע זאת. קרב עשוי להיות למען מטרות אנוכיות, אך גם יכול להעשות על מנת להגן על אנשים. כמו שנאמר "הבא להורגך, השכם להורגו". לומר שרצח הוא כמו הרג בקרב, זה כמו לומר שעשיית אהבה וז*** הם אותו דבר בדיוק כיוון שהתוצאה זהה. ההבדל אולי נראה סמנטי על פני השטח, אך משמעותו בהקשר שבו הפעולה בוצעה הוא שונה לחלוטין.

imdark

New member
פעם נוספת

מה ההבדל מהו? עם לא רק סמל שגורם לך לחשוב ככה פסיכולוגית אתה משתמש באמצעים חסרי משמעות כדי להצדיק את אצמך אתה אומר שיש משמעות מהי? מה השוני? (לא ניתן להסביר? לא ניתן לכתוב במילים אולי?) ההבדל הוא זה שאתה נותן בימי הביניים לא היה הבדל בפשטות לקרוא לבן אדם אביל זה כמו לקרוא לו טיפש ולקרוא לאדם מפגר לא בהכרח שונה מלקרוא לו חוצפן וזה בגלל שכאשר אתה קורה לו חוצפן העם אתה חושב על המשמעות של זה בשבילו? או בשבילך? בזה שאתה קראתה לו חוצפן אתה לו תגרום לו לקום ולאמר לאצמו "אהה כן אתה צודק אני באמת חוצפן ואלי להפסיק במאשי הרעים" לא, נכון? וחוץ מזה מבחינה מסוימת הוא אכן צודק אני באמת מפגר יש לי דיסלקסיה ברמה נמוכה ואני אכן מפגר לפי המשמעות של המילה אז מה? לי לא היכפת מזה בגלל שאני מבין שיש לי בעיה אבל אני גם מבין שלו יש בעיה יותר גרועה חוסר ביטחון אצמי והוא מנסה לסדר את זה בכך שהוא מנסה לפגוע בי וזה נורמלי אבל בזה שאתה קורה לו בחזרה חוצפן כל מה שאתה תאשה זה לעזור לו לפתוח ריב במקום לעזור לו לפתור את הבעיה שלו

Tatu4Taty

New member
אין לי דבר להצדיק.

האדם ביצע מעשה מתוך כוונה תחילה לפגוע ואני הערתי לו על התנהגותו - היא אכן היתה חוצפנית. בין אם אתה מפגר או לא, לציין זאת בפני אדם שלא יכול לעשות דבר בנידון לא יכולה להביא דבר. קריאה לאדם חוצפן היא אמירה שהתנהגות האדם לא מקובלת, בעוד שלקרוא לאדם מפגר כיוון שיש לו שגיאות כתיב היא לא יותר מחוסר טקט. בעוד שלך אין שליטה מלאה בשגיאות הכתיב, לו צריכה להיות שליטה במה שהוא אומר. בהודעה הקודמת כבר הסברתי מה ההבדל בין עשיה ומשמעותה - רצח והגנה עצמית במלחמה הם לא אותו דבר, כמו שקריאה בשמות למטרות זדון והבהרה שהתהגות כזו לא מקובלת זה לא אותו דבר. אני באותה מידה יכולתי להחזיר לו מטר קללות. המאגיה לא שייכת לאלו שאינם מסוגלים לשלוט ביצרם ולהעביר ביקורת בצורה מתאימה, נקודה.

Tatu4Taty

New member
אגב,

אם יש לך בעיה עם האגו היא איננה שלי. האגו הוא דבר נחוץ כדי לבקר את המאגיה ולמצוא את עצמך בתוכה. המאגיה המערבית מעולם לא הטיפה לאיבוד האגו.

ToryMaster

New member
ארג

אל תגיבו, פשוט אל תגיבו. עופר, אני יודעת שביקשתי בעבר לא לצפצף לי על הודעות שצריך למחוק, אבל אם עוברים כמה ימים וזה לא טופל, אפשר לשלוח לי מסר. זה עדיף על להגיב.

DaviX

New member
ליימר

לא פלא שאין לך חברים, אתה תוקף את מי שמנסה לעזור לך. אגב, התחביר של הכותרת שלך לא נכון. לך תלמד לכתוב עברית, אחרי זה תדבר. מפגר(!)

EvilFlame

New member
איך אתה מאז?

רק בגלל מה שאמרת זה מוריד את הערך שלך בנינו. לא כל אחד שיש לו קצת שגיאות. תאמין לי שיש ילדים בני 10 חכמים פי אלף מבני 22. אין לך זכות לקרוא לו מפגר וגם עם יש כאן מישהו שהוגדר כמפגר מי שקורא לו מפגר זה רק מפגר. בשביל להיות פופולארי צריך לדעת דרך ארץ. כדי שיעריצו אותך צריך להיות עם קצת כבוד לאחרים וכדי להיות מקובל צריך להמשיך בכסילות שלך. אז אני מופתע שאתה לא "מקובל"

imdark

New member
חברס אני חולק אליכם

הוא צודק אני אכן מפגר יש לי דיסלקסיה וזה פיגור ותודה על זה שאתם מכבדים אותי מספיק כדי להגן אלי אבל הפעם תנו לי לפתור את הבעיה

EvilFlame

New member
אתה לא צריך את ההגנה שלי

לעזעזל. אבל דיסלקציה היא לא פיגור! מה טתה טוען שאתה מפגר? חוץ מזה גם עם דיסלקציה זה "פיגור" אז זה פיגור שאנשים מציליחם להתגבר עליו גם עם לא כל הזמן ולא לגמרי עדין אפשר להתגבר על זה. זה לא פיגור בכלל! אגב אומרים שמי שדיסלקט יש לו מחשבה יותר מפותחת וזיכרון מדהים! דיסלקציה זה לא פיגור בכלל.. וזה לא טוב שאתה מדבר כך.. וכמו שאמרתי אתה לא צריך את העזרה שלי ואני לא מגן עליך בפרט אבל שהאידיוט הזה יבין משהו.. לא כל מי שלא יודע לכתוב עברית ספץ הוא "מפגר" כי אני מכיר הרבה "נורמאלים" שעד כיתה ז' לא ידעו לקרוא ולכתוב ויש הרבה שמגיעים לאוניברסיטה בלי בעיות של דיסלקציה או בעיה אחרת שאוצר המילים שלהם דל הם בקושי מכירים מילים בקושי מסוגלים לכתוב גם עם הם ילדי הארץ וגם הכל אצלהם בסדר. על זה שהוא העליב אותך הוא מפגר. אני מכבד את כולכם פה מאד.. ואני יודע שעם מישהו פה יכול להגן על מישהו אחר זה בטח לא אני עליכם..

imdark

New member
ידידי מה המשמעות של פיגור?

פיגור הוא משהו או מישהו שבפשתות נימצע פיזית ברמה אחרי אדם אחר וזה נכון דיסלקסיה היא חולשה שבפשטות מפילה אותי אחורה אני מודע בזה אני כן מסוגל להיתגבר על הבעיה שלי אבל יש לי שאלה אחרת מה זה משנה? בין עם אני מפגר או לא אני נחשב גאון אבל זה ממש לא משנה כל זה זה בסך הכל מינוסים ופלוסים השוואות של יותר או פחות מספרים חסרי משמעות ברגע שאתה קורה לו מפגר זה לא בהכרך אומר שהוא מפגר וברגע שהוא קורה לי מפגר לא אומר שאני מפגר או שהוא חושב שאני מפגר זה רק אומר שהוא או אתה מנסים לישר את המשוואה הזו של פלוסים ומינוסים אבל בסופו של דבר אין לכל זה שום משמעות עם אנ מפגר אז אני מפגר זה הטבע שלי וזה מי שאני ברגע שאני מנסה להיתנגד לזה ולאמר שאני לא אני מתנגד לטבע שלי אלי וגם אליך להבין את זה עם אני מנסה לגדול מאבר למה שאני כלומר להיתחזק זה לא יעצור אותי מלהמשיך להיות מפגר אלא רק יעבור את הרמה הזו חוץ מזה בקשר למה שהוא אומר אני בטוח שעם הוא ייקרה את זה הוא לא יצפה לתגובה שלי ואתה יודע למה? בגלל שהוא מעולם לא רצה לגרום לי להיראות מפגר הוא רצה לגרום לאצמו להיראות חכם

EvilFlame

New member
.

אז מינוסים ופלוסים קובעים עם בן אדם מפגר או לא? נכון הוא רצה להיראות חכם אבל גם להשפיל אותך כי הוא כסיל. אתה קורה לעצמך מפגר אבל זה לא נכון. מה אכפת לי מצידי גם תביא לי פירושים ממילונים.. כל אחד חושב שוואי תראו הינה מישהו שלא יודע לאיית נכון אז הוא מפגר! וואו בואו תיראו זה לא יודע אנגלית הוא מפגר! וואו זה לא יודע לקרוא עדין שעון אנלוגי הוא מפגר! וואו הינה ילד בן 5 הוא מפגר! לא כל אחד מפגר חסרונות ויתרונות זה דבר שטותי. אולי אני היחידי שרואה את זה כך אולי לא. אולי אתה רואה את זה אחרת מסיבה זו או אחרת.. אבל אתה לא מפגר :/. נכון פיגור משמועותו העיקרית הוא נשאר מאחור מתעכב וכו'... אבל זה שיש לך כמה שגיאות כתיב זה לא אומר שאתה מפגר. אגב העם המילה מפגר היא גם שורש? כי עם לא אז השורש שלה הוא פגר אז מה זה אומר שאתה מת מהלך? לא! תראה אני מבין את זה שאתה לא רוצה את ההגנה שלנו אבל מה לעשות לפעמים אנשים תומכים באנשים שהם מכבדים כשמנסים לפגוע בהם או להשפיל אותם ויותר מזה בהקשר לעניין הזה אני שונא אנשים כסילים כל כך שכל אחד הם חושבים שהוא איזה מפגר או נחות מהם... ציטוט"אבל בסופו של דבר אין לכל זה שום משמעות עם אנ מפגר אז אני מפגר זה הטבע שלי וזה מי שאני ברגע שאני מנסה להיתנגד לזה ולאמר שאני לא אני מתנגד לטבע שלי אלי וגם אליך להבין את זה עם אני מנסה לגדול מאבר למה שאני כלומר להיתחזק זה לא יעצור אותי מלהמשיך להיות מפגר אלא רק יעבור את הרמה הזו " בוא נזכור שבמאגיה בעצם אנחנו גם מתעלמים לרוב מחוקי הטבע ומנסים לשבור אותו וכח גם אנשים ברחבי הדורות.. תצא נגד הטבע שלך עם אתה טוען שאתה "מפגר" אז נגיד שבכתיה יקח לך יותר זמן כי עלולות להיות לך יותר שגיאות כתיב לתקן אבל מילא אתה חכם! אתה לא אידיוט! ואתה לא תעליב משהו בגלל מינוס שיש לו נכון? זה מה שחשוב! מינוס אחד עם מלא פלוסים עם זה מה שזה נקרא פיגור במהלך ההיסטוריה הרבה אנשים עם חזון טוב ולב טוב היו רוצים שהאנשים יהיו "מפגרים". וחוץ מזה מה שהוא אמר העליב אותי קשות כי גם לי היו מינוסים מסוימים שהתגברתי עליהם אולי לא לגמרי אבל הצלחתי... בכמות מסוימת ונכון זה לא חסרונות גדולים כל כך אבל זה לא רק זה אני שונא שאנשים מעליבים אנשים שהם חלשים מהם במשהו טיפשי כל כך כמו זה שלך למשל קשה לכתוב.. אני זוכר איך הרבה פעמים אנשים צוחקים על אנשים עם כל מיני מגבלות או מחלות וכל פעם שאני רואה אנשים עושים את זה הדבר הראשון שאני רוצה לעשות זה לשסף להם את הגרון. כן התחלתי לשלוט בעצמי קצת יותר אבל עדין זה מרתיח אותי בצורה שלא תיאמן. אולי אני מנסה להתעלם ממה שבשבילכם זה מציאות אולי בגלל שבעיני ה"מציאות" של אנשים כמוך וכמוהו נראית לי די טיפשית עלובה וחסרת משמעות. ערב טוב.

imdark

New member
ידידי

מישהו אמר שלמציאות או לחיים צריכה להיות משמעות ודבר נוסף בקישוף אנו לא מתעלמים משום חוקי טבע אלא מאמצים אותם הנקודה הסופית שהוכחה בפיזיקה היא ששום חוק איננו מוחלט תאורית הקוונטום והכאוס דעגה לכל השאר זה דבר אחד עם הוא היה מנסה להשפיל אותי הוא היה מסוגל לאשות הרבה יותר מפשוט לכנות אותי מפגר בפורום וזה שאנשים צוחקים אל אחרים בין עם זה בגל המגבלות שלהם ובין עם זה סתם בגלל היתנעגות חד פעמית זה לא בגלל שהם רוצים לפגוע באחרים אלא זה בגלל המגבלות שלהם אצמם הם רוצים להפוך את המגבלות שלהם לקטנות יותר בכך שהם הופכים את המגבלות או השגיעות והבעיות של אחרים לגדולות יותר כמו שאמרתי לנסות לישר את המשוואה באמת תנסה לחשוב על זה קצת מה ייצה לו מזה שהוא יגרום לי להיראות רע? הוא בכלל לא מכיר אותי והוא לא יודע מי אני האם הוא נהנה מזה? לא אין לו ממה להנות ממה שהוא כן נהנה זה הספק הוא נהנה מזה שאפילו לשניה הוא ניראה יותר טוב ממני ההפגיעות שלי גורמת לו להיות חזק יותר אתה מבין?

למעלה