צריך עזרה

EvilFlame

New member
כן ובעצם בנוסח של מה שאתה אומר

אני בדרך כלל רושם את מה שאני רושם.

imdark

New member
אני שמח

מקווה שעזרתי לך וגם לאצמי (ואולי גם לו,בדרך)

EvilFlame

New member
לי אישית לא ממש

חוץ מלראות שלא כולם חושבים כמוני. הליקסיקון שלי גם כן לא עודכן. אבל מילא טוב לראות שיש עוד אנשים שנחמדים במידה זו או אחרת. עם עזרתה לו הרי זה משובח :D

imdark

New member
דעתי

את התגובה שלך אמרתה שאתה מבין כאשר שאלתי אותך עם אתה מבין חשבתי שהיתכוונתה לזה שאתה מבין את האמת שהצגגתי במילים שלי אותה נקודה אני אכן מפגר והוא לא טעה בכך שהוא קרה לי כך אבל מהצד השני הוא לא קרה לי כך בגלל שהוא השיג מזה משהו הוא אשה את זה בגלל שהוא ניסה להרוויח מחדש קצת כוח לא בגלל שהוא כסיל אלא בגלל שהעולם מסביבו דוחף אותו לנקודה שבה הוא חייב להחזיר את הכוח שהוא עיבד הוא גדל בעולם בוא לומר מפגר או לקרוא לאדם אחר בשם הוא דבר נורמאלי ומבחינטו אפילו טוב לפי כך אתה לא יכול להאשים אותו באיך שהוא הגיב אלא להאשים את העולם במה שהוא יצר (נקודה לא הגיונית במידה מובנת בגלל שגם בעולם פשוט היתפתח למצב הזה בידיוק כמוהו) במקום לכנות אותו בשם בחזרה או לכנות אותו כסיל אליך לנסות לעזור לו למצוע א תהמקור לבעיה כלומר נכון כל ילד כעיקרון רוצה להיות פופלרי אבל כל ילד הוא גם שונה וכל אדם הוא גם שונה ולכן ברגע שתהיה מסוגל לעזור לאדם אחד למצוא דרך שבה הוא לא נישען על אמונות אחרים אלא מנסה לחפש את האמונה שלו כבר עזרתה לעולם

neophile

New member
wtf??

מה הקטע של התוויות? חוץ מפסיכולוגים כולם מתייחסים למפגר בתור מונח מעליב זה שיש לך דיסלקציה לא אומר שזה בסדר להעליב אותך(או לנסות) זה שיש לך דיסלקציה לא אומר שאתה דיסלקטי ובטח לא אומר שאתה מפגר בכלל אומרים "סובל" מדיסלקציה , אתה סובל? זה כמו להגיד שכל מי שיש לו דיכאון הוא מטורף אם אני אתה או כל אחד לא יכולים לומר למישהו שהוא צבוע,אנוכי ושקרן אז לאף אחד אין זכות לקטלג אותך

RainBird

New member
יש. ואפילו כמה וכמה ואם היית מסוגל להטיל אותם- אז היית כבר מבין שכל דבר שהשגת איתם הוא ערטילאי ובלתי מציאותי בדיוק כמו הבקשה שלך.

neophile

New member
טירחה רצינית

מה רע בערטיאלי ובלתי מציאותי? מתי זה בלתי מציאותי? כשזה עובד על מטיל הכישוף בלבד ואין שום קורבן? אחרי הכל מזה שווה אם אתה צריך להשתמש באנרגיה שלך כשהרבה יותר פשוט לקחת מאחרים כל הטירדה הזאת של לפתח את האנרגיה בעצמך...

ForbiddenSoul

New member
זו לא אשליה

ומה רע אם מישהו גורם לכל העולם לאהוב אותו? כמובן שיש שיחשבו שזה לא אמיתי (גם אני) אבל זה לא אמיתי לנו, בשבילו זה הכי מציאות שיש, ואין בזה רע רק שידע לשלם את המחיר שזה בא איתו

EvilFlame

New member
תגובה לשניכם

כי אשליה זה בדיוק כמו לקחת סמים. שיקח סמים עם הוא רוצה אשליות... באותה מידה אפשר לחשוב שאתה פופולארי ולאחרים זה לא יהיה נכון. חוץ מזה פופולאריות זה סתם דפקטי עם הייתי מנסה להשיג פופולאריות אז הייתי כבר במצב רמוס וגונב מאנשים מחנויות ועוד.. גם כך בסופו של דבר להיות מקובל מה יעזור לך עם אחרי שאתה מסיים את התיכון לרוב אף אחד לא שם יותר על מי שהיה איתו בכיתה שכבה וכו'..?

ForbiddenSoul

New member
לא הבנת

תאר לך שכל אדם שתפגוש יהיה הכי נחמד ומעבר למה שאדם יכול להיות, יתנהג אליך בכבוד, ויאהב אותך? זה יהיה כייף, לא? השאלה האם זה מה שאתה מחפש, והאם אתה מוכן לשלם את המחיר שזה בא איתו?

EvilFlame

New member
זה בדיוק העניין

אני מנסה להסביר שעם הוא ישתמש במאגיה כדי להפוך לפופולארי וזה זה רק יהיה אשליה. כמו אשליה של סמים ואלכוהול וכל דבר דומה לזה. אישית יהיה כיף אך לא כל דבר יגיע עם חוזה ענק. ועם זה אשליה אז לא צריך להחזיק בא יותר מידי.

neophile

New member
מה שמתחיל באישיות

"אישית יהיה כיף אך לא כל דבר יגיע עם חוזה ענק." מעניין ממי שמעת את זה
תחשוב על זה שכל רצון שלך הוא לא מנותק מכולך השאלה היא איך ההשלכות של זה יתבטאו במציאות? אוקיי אז אני יהיה מאוד פופלרי מבחינה חברתית ...אני רק אישיות? אני לא אומר שזה רע , מה שמתחיל באישיות נגמר באישיות וזה "נכס" מאוד חשוב בחיים האלה . אבל כמו שציינו לפני זה יכול להיות כמו סם ,אין כל רע בסם אבל אם אני מתמכר אליו אני יעשה הכל כדי להשיג אותו ,אני יתמקד בו בלבד ,בחוויה הזאת ויתעלם משאר החיים שלי מצד שני גם ההפך של המצב הזה, בדידות חברתית מגביל את החוויות החברתיות שלי לכן זה יכול להיות כישוף שימושי כל עוד אתם מגבילים את טווח ההשפעה שלו מה גם שלעשות כישוף בצורה לא ממוקדת ותחומה מפזר את הכוח ככה שלפנטז על פופולריות בלתי מוגבלת לאחר מכן...זאת פנטזיה או ביזבוז רציני של אנרגיה כאן נכנס החלק הפילוסופי יותר , איך אתם רואים אישיות, איזה חלק היא בנו נה המהות האידיאלית שלה ועוד כישוף שממוקד על הרמה הגבוה יותר ניתן למימוש בצורות רבות יותר במישור הפיסי. כישוף שממוקד במישור הפיסי או במטרה פיסית...מוגבל מעצם מטרתו. כמו לדוגמא כסף, קודם כל אני יבין למה אני צריך כסף , לאיזה מטרה, "כסף הוא רק אמצעי"... בכישוף הרצון שלי יהיה לקבל את האמצעים כדי שאני יוכל לממן את המטרה ואז אני מאפשר לכישוף הרבה יותר חופש פעולה אולי אני דווקא ימצא במקרה יהלום?

PurpleFilth

New member
ומה רע באשליות?

אני פשוט לא תופסת את זה. אשליות, בעיני, הן חלק כל כך מהותי בקסם עצמו, שלא לדבר על עצם הקיום, שאני פשוט לא מבינה איך אדם כלשהו שקשור למאגיה יכול פחד מאשליות כל כך.

LiRs Lullaby

New member
יש כישוף, חלקו אפילו פשוט ביותר:

רוצה להצליח בלימודים? תלמד, תשקיע. רוצה להיות פופולרי? תתיחס לאנשים בכבוד, ותהיה נחמד. גם חיוך יהיה נחמד. בחייאת, אני לא מאמינה איך נהיה כל השרשור הארוך, המעייף והמעפן שלאחריו. ולחשוב שכמעט קראתי את כולו

למעלה