מה שמתחיל באישיות
"אישית יהיה כיף אך לא כל דבר יגיע עם חוזה ענק." מעניין ממי שמעת את זה
תחשוב על זה שכל רצון שלך הוא לא מנותק מכולך השאלה היא איך ההשלכות של זה יתבטאו במציאות? אוקיי אז אני יהיה מאוד פופלרי מבחינה חברתית ...אני רק אישיות? אני לא אומר שזה רע , מה שמתחיל באישיות נגמר באישיות וזה "נכס" מאוד חשוב בחיים האלה . אבל כמו שציינו לפני זה יכול להיות כמו סם ,אין כל רע בסם אבל אם אני מתמכר אליו אני יעשה הכל כדי להשיג אותו ,אני יתמקד בו בלבד ,בחוויה הזאת ויתעלם משאר החיים שלי מצד שני גם ההפך של המצב הזה, בדידות חברתית מגביל את החוויות החברתיות שלי לכן זה יכול להיות כישוף שימושי כל עוד אתם מגבילים את טווח ההשפעה שלו מה גם שלעשות כישוף בצורה לא ממוקדת ותחומה מפזר את הכוח ככה שלפנטז על פופולריות בלתי מוגבלת לאחר מכן...זאת פנטזיה או ביזבוז רציני של אנרגיה כאן נכנס החלק הפילוסופי יותר , איך אתם רואים אישיות, איזה חלק היא בנו נה המהות האידיאלית שלה ועוד כישוף שממוקד על הרמה הגבוה יותר ניתן למימוש בצורות רבות יותר במישור הפיסי. כישוף שממוקד במישור הפיסי או במטרה פיסית...מוגבל מעצם מטרתו. כמו לדוגמא כסף, קודם כל אני יבין למה אני צריך כסף , לאיזה מטרה, "כסף הוא רק אמצעי"... בכישוף הרצון שלי יהיה לקבל את האמצעים כדי שאני יוכל לממן את המטרה ואז אני מאפשר לכישוף הרבה יותר חופש פעולה אולי אני דווקא ימצא במקרה יהלום?