מחשבות של רוצח
מולי ניצבת מראת הבזלת הגדולה , הבטתי מסביב , המבצר היה דומם עכשיו כמו קבר , הוא אכן היה כזה כעת , כאן במקום זה שכנו פעם גדולי הסולרים , ההיכל הזה בו אני ניצב כעת , היה פעם היכל של אור - היום האפילה ממלאת אותו , חודרת אל נשמותיהם של כל השוכנים בו. בחדרי המבצר הזה נחלמו פעם חלומות אדירים , חלומות של גדולה , של חוכמה , חלומות על עולם טוב יותר וצודק יותר לכולם - במשך כל אותם הימים בהם שהיתי כאן אני זכיתי רק לסיוטים. האחווה שפעם שררה כאן התחלפה בחשדנות , החלומות הפכו לטירוף , ידיים שפעם ליטפו ברוך ובאהבה , שאימצו אל החזה אהובים וחברים , הפכו לידיים שתרות אחר גרונותיהם החשופים של אותם החברים... "אורקוס - גופי מצטמרר למראה פניך הקפואות שמציף כעת את מחשבתי" - שריטות הטירוף על הקירות , פניו המתות והמעוותות בשיגעון של פאל במקלט האחרון , הייאוש והפחד שראיתי בחלומותיי , צחוקו המטורף של השומר - כל המראות והקולות הללו מציפים אותי עכשיו , האפלה סוגרת על נשמתי , לבי פועם במהירות מנסה לעמוד בקצב המחשבות אך ללא הצלחה רגלי מרגישות כבדות , זהו זה עוד רגע ואני נופל , סליחה, סליחה אבא , לא רציתי לאכזב אותך , אבל אני לא עומד בזה , האם זהו העתיד הצפוי לנו , לי ולאחיי ? לאאאאאא !!!! לעזאזל עם הכל , אני לא הולך להיכנע עכשיו , לא עכשיו , אני חייב לשים לזה סוף ! אני אעמוד שם לצד אחיי ואחותי ! ====================================================================================================================================== "שומר" לחשתי , "דע לך שכרוצח עוד לא כשלתי בשום משימת התנקשות אליה נשלחתי , אני לא מתכוון להתחיל הפעם - לא עבורך. ולמרות שאתה אינך בן-תמותה , גם אני כבר אינני כזה - והמקום הזה שידע כבר יותר מדי מוות , ידע רק עוד אחד נוסף , הכן את עצמך, אני בא" המהות עיקצצה באצבעותי , המראה החלה להתעוות קלות , העפתי מבט אחרון בהיכל החשוך , שאפתי מעט אוויר לראותי וצעדתי פנימה". ====================================================================================================================================== "לאא! בבקשה אדונים ! אני הוא כל מה שנותר מהעידן הראשון הגדול , אני מחזיק בידע רב שכבר נשכח מהעולם , אני אלמד אתכם הכל , בבקשה רחמו עלי , כל מה שרציתי היה לשרת אתכם..." , להב הפיגיון עיקצץ בידיי , רוחות הסולרים ששכנו כאן זועקות בתוכי מבקשות שהצדק יעשה עכשיו , הבטתי בו - במוח חסר האונים של השומר , הוא היה יציר כפינו , יציר כפיהם של אחיי ואחיותיי , עם השנים הוא סיגל לעצמו את תכונותיהם של יוצריו , את החששים , את הפחדים , את שגעון הגדלות. מצד אחד , ידעתי שאני חייב להשמיד אותו - אולי כך לתת מנוחה לנשמתו המטורפת , מצד שני - ידעתי שלא רק את הרע אני אשמיד , יחד איתו יגוועו גם החלומות , איתו תגווע הדרך בא הסתכלנו על העידן הראשון - בהערצה ויראה , השמדתו תסמל את כשלון העבר ואולי גם את כשלוננו הצפוי ? רציתי להשתהות עוד עם ההחלטה אבל ידי שאחזה בפיגיון חשבה אחרת. הכל מתמוטט. רצים. ====================================================================================================================================== השומר הובס , רוחו המעוותת כבר לא תוסיף לפקוד את המבצר העתיק. אך קולות שמחה ונצחון לא ישמעו כאן - לא הלילה - לא בקרוב. ===============================================================================================================