צריך עזרה באקזלטד

R a z i e l

New member
צריך עזרה באקזלטד

היי חבר`ה. אני לא כזה משתמש פעיל בפורום, מעדיף לקרוא מהצד. ראיתי פה לפני כמה זמן סיפורי משחק של אקזלטד ואני לא מצליח למצוא אותם שוב. תהיתי אם תוכלו לעזור לי עם זה... תודה, אני מעריך את עזרתכם.

Nihau

New member
טוב דבר ראשון הרשה לי לברך אותך

על כתיבתך בפורום. תמיד טוב לדעת שיש עוד מישהו שמכיר ומוקיר את סדרת LOK (בפורום הזה יש בערך 5 אנשים אקטיביים ששיחקו את כל החמש ומחכים בקוצר רוח לשמוע אם יוצא עוד משחק או לא, עכשיו שAMY עזבה.) לגבי ההודעות של אקזלטד, הן בטח כבר זרמו הלאה אל הארכיון. חיפוש בארכיון מתנהל בצורה הטובה ביותר אם עוברים עמוד עמוד. שימוש במנוע החיפוש של תפוז מניסיון לא ממש עוזר. מייגע אך מניב את התוצאות הרצויות. איזה סיפור משחק אתה בדיוק מחפש, היו כאן לפחות שני סיפורים נפרדים...

בורן

New member
למה אתה מזלזל במנוע החיפוש של

תפוז? לי הוא עוזר הרבה פעמים.

Nihau

New member
מניסיון. כשחיפשתי את רשומות נוסגות'

כאן בפורום לא הצלחתי למצוא את ההודעות ורק אחרי שעברתי עליהם עמוד עמוד מצאתי את כולן. שמרתי אותן בקובץ WORD וזה מגיע ל180 עמודים כרגע. אם תלך לחפש עכשיו בעזרת מנוע חיפוש של תפוז את נוסגות' בפורום אתה לא תמצא אפילו חצי מזה.

בורן

New member
בטח שלא...

איך אתה רוצה שמנוע חיפוש יביא לך את כל התוצאות מכל השנים האחרונות?

בורן

New member
כנ"ל

גם אני חיפשתי במנוע חיפוש של תפוז את רשימות נוסגות ומאתי בודדים,אבל אני לא משועמם כ"כ שאני יעבור עמוד עמוד.

Nihau

New member
בעיקר על האם כן\לא להרוג את קיין

אבל ברצינות, אם הוא רוצה את כל הרשומות של פגישות אקזלטד אין לו ברירה אלא לעבור על הארכיון. אם הוא רק מחפש את ההודעה האחרונה בנושא היא בטח עדיין לא עברה את 7 העמודים ה"אקטיביים" שעדיין לא מסווגים כארכיון.

Nihau

New member
לא יחזור. היא העבירה את הלפיד

לשלושת הסגנים הראשונים שלה והם יעבדו עם כל החומר שלה והתוכניות שכתבה לגבי ההמשך.

Nihau

New member
לאחר חיפוש קצרצר בעמודים הפעילים

בעמוד 7 מצאתי את : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=30752403 ובעמוד 3 של העמודים הפעילים יש עדיין את ההודעה על קבוצת "הנשגבים"

hugh

New member
לקח לי קצת זמן אבל בסוף מצאתי :)

פרק 1 - עדכון Exalted פרק 47 FNORD AKA - הרהורים על המבצר הנעלם פרק 48 - תלאות הדרך פרק 49 - היאוש גובר פרק 50 - סוף שמח ? פרק 51 - פגישת מחזור פרק 52 - צפוף במבצר הנעלם - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=28530837 טוב זאת הייתה הדחיסה הכי טובה שאני יודע לעשות במגבלות הלינקים - בכל מקרה תהנה - אני נהנתי :)

בורן

New member
בדברים האלה

אני יושב המום ושואל: מי המטורף שכותב כ"כ הרבה? איך האצבעות שלו לא נשרו? למה הוא עושה את זה?

hugh

New member
אנשים בהחלט

עושים דברים מוזרים מתוך שהם אוהבים משהו אבל במקרה הספציפי הזה - מתוך היכרות אישית עם הכותבים - העובדה שהם קצת פסיכים עוזרת ( בעיקר GilGam69 שכל ניסיון שלי להפנות אותו לעזרה נפשית עלה בתוהו)

למעלה