טוב
אני מכיר את מה שאתה אומר, שהוא סוג של חשיבה חיובית. יש תועלת לגישה חיובית לחיים, לראות בקשיים הזדמנות לשיפור והתעלות. אופטימיות בריאה ומעשית יחד עם זאת, אמונה ושכנוע עצמי נובעים מהאגו, שרוצה לכפות עצמו על המציאות הסוררת שמשום מה דוחפת לכיוון שלנו "צרות". נראה לי שבמצב הזה ספק תמיד יישאר עמוק עמוק בפנים. נסיבות החיים שלך יבחנו את הספק הזה. על פרטים קטנים ביומיום זה יכול לעבוד, על דברים יותר משמעותיים - אתה כבר תגלה לבד - האם האמונה תתערער או לא אתה אומר לי - תוריד את המשקפיים השחורים (צרות) ותשים משקפיים ורודים (רק טוב) ותשנה את הספקטרום המצומצם משחור לורוד. אני אומר - תוריד את המשקפיים. אני רוצה לראות את האור כמו שהוא, את כל הספקטרום (ויש אפילו אולטרה ואינפרה שכרגע לא נראים). זה בהתחלה מסנוור
כל כך הרבה שנים מאחורי מסיכות ומשקפות וחשיכה יש הבדל בין לראות את הדברים כמו שהם, ואז לגלות שבעצם שום רע לא יכול לקרות לך באמת. לבין לשכנע את עצמך שהרע הוא טוב
מי שנמצא במצב של "יודע", במיוחד במאזן חיובי שמחזיר בהרגשה טובה את ההשקעה, לא יוותר בקלות על הידיעות שצבר. אבל למדתי ואני עוד לומד על בשרי שידיעות שכאלה ותיאוריות על החיים - עליי לוותר עליהן בכדי להיפגש עם החיים ברגע הזה. חיפוש האמת עובר דרך הבנה שאני לא יודע. בלי העומס של אמונות וציפיות, החיים עכשיו הם פשוטים עד כדי צחוק