צפירת הרגעה

על האש

New member
ועוד משהו שכבר ציינת

שאנחנו שיחקנו באירופה ציינו שאנחנו לא מייצגים את ישראל. אנחנו מייצגים את עצמנו,ואת עצמנו בלבד. ואין מה להתבייש בכך,נהפוכו.

אני אומר לך שהרבה רצו זאת בגלל

השלט המעפן הזה(לא שאני מזלזל בשלט עצמו מעפן קיצר לא משנה)

על האש

New member
אולי יש משהו בדבריך

אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שלא אנחנו,ולא קבוצה נוספת מייצגת את המדינה לפחות בעיניי חלק מאיתנו,אני בטח שלא ידבר בשם הכלל.

GaL aDoRNo

New member
אני חושבת

שמהנקודת מבט של האירופאים כל קבוצה ישראלית ישר מייצגת את ישראל. ככה זה. הליגה הישראלית היא לא כמו הליגה האנגלית שכל קבוצה בה מפורסמת ומיוצגת ע"י עצמה בלבד. כשאומרים ארסנל או ליברפול במדינות אירופאיות יודעים מייד שהן קבוצות מהפריימרליג, אבל כשאומרים בספרד מכבי ת"א, אומרים "מכבי ת"א מישראל". ברגע שנהיה כמו באנגליה כל קבוצה בארץ תייצג את עצמה. בנתיים גם אם אתם לא רוצים ולא אוהבים את זה ככה זה. לצערכם אפחד באירופה לא שואל אותכם איך להתייחס להפו*ל ת"א, או לכל קבוצה אחרת בארץ או לכל הליגה הישראלית. בקיצור מה שאני מנסה להגיד- בשביל הארופאים קבוצה מישראל כן מייצגת את ישראל, יש את הקישור המיידי הזה...

על האש

New member
אם כל הכבוד לאירופאים,ואין כבוד :)

אין קשר בין הליגות השונות לתחושת היצוגיות. כמו שנרי היטיב לומר זאת,ברגע שארסנל משחקת באירופה,היי סמוכה ובטוחה שאוהדיי צ'לסי וארסנל לא מאחוריהם,ואין בהם את הפטריוטיות שאתם מדברים עליה,מפני שכמונו וכמו קבוצות רבות נוספות רבות באירופה,וקהלם יש שנאה ספורטיבית בין מחנות הקבוצות. והנבחרת היא היצוגיות היחידה שמאחדת את כל אוהדיי הקבוצות השונות בכל העולם,ליחידה אחת.

כן אבל שם הם הגיעו לרמה

של תחרות שהקבוצות שמסיימות 1-4 הולכות לאלופות והן יכולות להיפגש בשלב מסויים זה כמו שאני לא רוצה שחיפה בית"ר והפועל יצליחו בגביע כדי לעשות למכבי ת'חיים יותר קלים כאן זה אחרת מה הסיכוי שקבוצות ישראליות יפגשו באירופה?????

על האש

New member
קח סיטואציה

מכבי וחיפה,אותו בית בליגת האלופות,למרות שכרגע זה לא יכול לקרות בגלל שיבוץ לפי דרג. אבל תעשה את הסיטואציה,ותבדוק בעצמך את התוצאה.

אני ארצה מכבי מקום ראשון וחיפה שני

אני מדבר על נגד הקבוצה השניה רק במקרה של מי שמפסידה עפה...

על האש

New member
get real..

בוא נהיה מציאותיים יותר,ונלך על הסיכוי ששני הקבוצות נאבקות על המקום השלישי,על זו שתעלה עם אחוזיי ההצלחה הטובים ביותר,או שאני אהיה איתך ל'ארג,שני הקבוצות נאבקות על המקום השני המבטיח עלייה אוטמטית. ועדיין שים לב שהעדפת את מכבי ראשונה וחיפה שניה,ולמה זה?. הרי שניהן מייצגות את ישראל,אז מה זה משנה מי מהן ראשונה,הרי זה לא ישנה מבחינת הכבוד הלא כן?. וכאן בדיוק נכנס עיניין האגואיסטיות הקבוצתית שאפ'חד לא יצליח להתעלות מעליה.

על האש

New member
ואגב הכל נאמר בתאוריה

שאמרתי מציאותיים יותר התכוונתי מבחינת הכוונה,לא מבחינת התוצאה,כי הריי ברור לכולנו,שאפילו בעוד שני עשורים,לא יקרה דבר כזה,כמובן שאשמח להתבדות,אבל לא שמדובר בקבוצות אחרות שהן לא הפועל.

או קיי אין לי בעיה עם זה....

יש לך דעה שונה וזה מקובל.... בנימה אופטימית זאת לילה טוב...

זאת לא אגואיסטיות....

גם עם המשחק יהיה נגד בית שאן אני יאהד מכבי וישמח נורא ששתי קבוצות ישראליות נאבקות על עלית שלב...

זה לא יגמר...

אני לא קראתי הכל , עושים לכם דגלי פלסטין, זה כמו שאנחנו נסענו לאירופה , ירדנו על הרוסים... זה שאתה מביא דגלי ישראל למשחק זה לא אומר שאתה מייצג את ישראל. שוב אני אומר , הייתי בהולנד מספר פעמים , אייאקס הקבוצה הכי שנואה בהולנד , אם אתה תלך שם לאיזור כרונינגן , או רוטרדם אתה תראה בכל מקום צלבי קרס , כדי להתגרות באוהדי אייאקס, אין שום קשר לישראל. לאוהדי פיינורד יש גם קטע , שהם עושים הסססססססס WHRE IS THE JEWS? אוהדי פאוק תלו שלט גדול שהיה רשום עליו לשחרר את פלסטין , בגלל זה אתם צריכים לייצג את ישראל??? הכי פשוט לקבוצה אירופאית , לבוא ולקלל אותך , הכי קל זה לקלל יהודים , אז מה אתה רוצה?

מה שאני רוצה זה

להראות שלמרות כל הנסיונות לעצבן אותנו להראות שאנחנו לא שמים עליהם זין ולהמשיך עם הדגלים...

שים דגלים,

באנגליה יש סוג דגלים שונה ממקומות אחרים , יש להם הרבה דגלים קטנים יחסית דגלי אנגליה שעליהם רשום את שם הקבוצה , לכל קבוצה יש מאות כאלה... זה לא אומר שמנצ'סטר מייצגת את אנגליה אם יש לה דגלים של אנגליה. האנגלים אוהבים את המדינה שלהם מעל הכל. זה שיש דגלי ישראל לא אומר שאתם מייצגים את ישראל, גם לאוהדי פאוק יש דגלי יוון . והויכוח הזה ממש דבילי ..

למעלה